Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Odgovori

Re: Rečeno mi je da je hiperaktivan...

17 srp 2009, 12:02

Zwerka... ne znam što da kažem... nadam se da ćeš naći vremena i volje i tog pedijatra prijaviti komori, ovo je užas!
ali i samo potvrda postojanja svakojakih idiota od doktora... iako je mojoj bebi tek 10 mjeseci, već sam odavno shvatila da im se ne treba ništa vjerovati na prvi pregled i svakako sve proveriti, na netu, forumu, kod drugog doktora... pitam se što su studirali i radili sve ove godine? krumpir?!

17 srp 2009, 13:18

IINA je napisao/la::bonk
A kaj bi bilo da je Zw neuka, neinformirana mama, bez mogućnosti
da provjeri dijagnozu gospona doktora...koji je jelte ipak doktor.
:ne

....e to je ono što mene užasava...a puno je roditelja koji će od prve prihvatiti mišljenje pedijatra....zar zaista moramo u sve sumnjati i sve znati, tražiti i kopati sami :conf ........očito moramo.......uh.....

17 srp 2009, 20:55

I mene najviše od svega zabrinjava šta bi bilo da nema foruma, da ja nemam malo više pojma o tome nego imam...

Naravno da mu nisam dala tablete, bacila sam ih.
A pedijatra na žalost ne mogu promjeniti jer je on jedini na našem području... :angry

Ljuta sa, i jadna zbog toga svega...užas...

17 srp 2009, 21:13

a da dođe drugi na to područje..s tim stvarima se nije zezat..ja bi slala meil ministarstvu pa da vidiš strke..znam iz iskustva :angry

18 srp 2009, 13:16

zgrožena sam i žalosna zbog svega što čitam. sve je više takvih priča :(

moj A. je takav od kad se rodio. mi smo bili na pretragama iz drugih razloga pa sam mirna što se tiče sumnji na bilo kakav poremećaj. jako sam se bojala toga i mislila na svakave crne stvari. no, nama je tako bilo od rođenja i gastroenterolozi rekli da je od refluksa jer mu to remeti san i peče ga.

vjerujem da nije ništa i da je to samo faza, ali ja bi na tvom mjestu kontrolirala urin i CRP čisto da budem mirna. pa ako je to o.k. smirena čekala da prođe.

držite se :)

25 srp 2009, 23:16

Zweki, sto si poduzela??? :hug

29 srp 2009, 16:23

Sandi je napisao/la:Zweki, sto si poduzela??? :hug

Ništa, draga... :/
Prošlo je vrištanje bez sedativa, ali ovu noć se opet vratilo, ali tako strašno da nije spavao od ponoći do pol 4 ujutro...
A i zubi su mu počeli izlaziti, svaki tjedan jedan, tako da sam to počela pripisivati njima.
Naručila sam homeopatski pripravak za olakšavanje tegoba kod nicanja zubića, pa tko zna, možda nam pomogne..
A ako ne, nemam pojma kako i šta... :/

29 srp 2009, 17:11

Drži se , draga :hug
Samo polako i smireno
Odgovori