Plusic je napisao/la:ja kolica ne bi mjenjala ni za kakvu maramu... ne mogu zamisliti da bi mogla biti u visesatnim setnjama sa maramom
isto tako ni ja, imam košaru u kojoj je beba zaštićena od zime i vjetra zimi, autosjedalicu koja je zgodna za dijete ljeti (jer je otvorena) - prikopča se na kolica, prilično se znojim i bed bi mi bio da se ljeti moje dijete preko mene oznoji u marami
ja ne mogu reći da nisam pobornik marama za kratke šetnjice i nosanje po volji u kući, ali mi kolica znače sve na svijetu, bez njih nikud... imam veliko dijete (rođen s 4200 g), sad ima negdje 7 i po kg (4 mjeseca) i ne mogu se zamisliti da ga na svojoj kičmi vucaram okolo po kući obavljajući tako kućanjštine, a što će tek biti za koji mjesec kad još poraste... e, a onda se bebači naviknu na to da ih mame nose okolo, hoće osjetiti stalno njihov miris i blizinu i taman kad poželiš odbiti dijete od marame jer je preteško i ne možeš više, tu nastaju problemi jer ne zna biti samo i neovisno... po meni je varijanta da se dijete doma igra/leži na baby gymu ili u viperu dok ti radiš po kući puno bolja, možeš ga smjestiti gdje ti paše, da te gleda, smiješ mu se, komuniciraš s njim i uz to npr. peglaš bez problema, postoji vrijeme koje odvojiš za grljenje, nosanje, maženje i sl, a ostalo je na fiksnoj podlozi... ali opet, svatko ima svoje navike i to poštujem
ja isto sve sama po kući obavljam (mm samo navečer kad dođe s posla pere podove ili pričuva klince) sa dvoje malih klinaca, sve se stigne kad-tad (nešto prije, nešto kanije), svaki dan imamo kuhan ručak, donekle dobre uvjete življenja (čistoća, urednost, i sl.) i mislim da to ne bi sve stigla da R nosam u marami, ako ne sad, onda bi mi se to kasnije sigurno obilo o glavu