Sada je: 22 srp 2026, 07:25.

kad ste prvi put bebu ostavili nekome na čuvanje?

Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.

Moderator/ica: Hajdi

Re: kad ste prvi put bebu ostavili nekome na čuvanje?

PostPostao/la mamuška » 02 ruj 2009, 12:53

ma švrćo ne mislim ja o tome, pa naravno da nisi emocionalni invalid zato jer je tvoja mama radila,pa radila je i moja a radim i ja.
- ali nekako mi je logično da poslje posla dođeš kući sa smješkom na licu, veseliš se svojoj dječici i njihovim usponima,tuguješ s njihovim neuspjesima, zapravo TRUDIŠ SE i baš mi zato nebi palo na pamet otići i ljetovati onih 10 dana godišnjeg šta dobijem ljeti bez te dječice...
-naravno da nebi bilo zdravo stalno visiti nad tom dječicom...ali ono malo vremena koje imamo baciti u vjetar čini mi se jako neodgovorno
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tamara1981 » 03 ruj 2009, 12:23

moj sin je prvi put išao na čuvanje s mjesec i pol dana jer sam ja završila u bolnici zbog tromboze,a muž se bojao ostati sam s njim,pa su bili kod muževe sestre.Od tada sina vodim sa sobom i kod zubara(sad je skoro devet mjeseci).Nikuda bez njega :dada
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MalaSirena » 03 ruj 2009, 14:30

Nije mi isto otići nekamo na doškolovanje i ostaviti dijete nekome na čuvanju ili otići na more na kratko vrijeme i ostaviti dijete nekome na čuvanje. Ovo drugo mi je krajnje sebično - zar djetetu ne bi bilo lijepo na moru i ne bi mu dobro došlo boraviti na morskom zraku? :/
Mišonja 03.09.2003.
MalaSirena
i neuništiva mesna štruca

PostPostao/la mare10 » 03 ruj 2009, 15:16

Moja mrvica ima sedam mjeseci i koji dan i što da vam kažem još je nisam nikome ostavila na čuvanje :)
''Za odgojiti dijete, treba cijelo selo.''
mare10
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Djeca od 0 do 1

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.