Sada je: 05 lip 2026, 23:06.
Moderator/ica: Hajdi

(za koji da punimo 11 mj.), do tad je bilo ostavljanje na 2 ili 3 sata...jučer je ostala cijelih 10 h sa sveki i prošlo je super (moram naglasiti da ju gotovo svakodnevno viđa i prije toga je sa njom ostajala po par sati)..brinula sam kako će proći uspavljivanje jer se uspavljuje na ciki ali čak ni to nije bio prbl
...nismo ju još ostavljali na cijelu noć..tanjabb je napisao/la:Vise sati dnevno povratkom na posao, dakle s skoro godinu dana.

, a sledeci put je S. ostao par sati s mojom mamom za drugi porodjaj, ali MM je svako malo isao da ga poseti - blizu je bolnica). Nisam navikla, daleko zivimo i nismo se oslanjali ni na koga.
Plusic je napisao/la:mi 06.09. imamo svadbu u splitu (moja sestra) - nema ga tko cuvati jer je cijela obitelj na svadbi tako da ide sa nama na svadbu....

Stefanova_mama je napisao/la:Nikad. Sa MM-om imam poverenja da ih ostavim bez problema (bila par dana u bolnici, hendlao je Stefana bez problema, a bas smo bili pred odbijanje od sisanja, a sledeci put je S. ostao par sati s mojom mamom za drugi porodjaj, ali MM je svako malo isao da ga poseti - blizu je bolnica). Nisam navikla, daleko zivimo i nismo se oslanjali ni na koga.
Iskreno i ne nameravam, barem dok ne budu dovoljno veliki da mogu u krupnim stvarima brinuti sami o sebi.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.