Postao/la RasteBuša » 20 ožu 2012, 20:14
Joooj, ja sam sad došla iz poliklinike Sabol.Eto,malo mi je lakše.Sat i pol smo bili tamo ,radili opet uzv,cijelu neuropedijatrijsku obradu....i hvala Bogu da postoji netko ljubazan i drag (bili smo u životu i kod privatnika koji su naš isto sprašili van u roku keks i uzeli masne pare)...
Lakše mi je jer smo čuli drugo tj.prvo mišljenje jer ovaj doktor u Klaićevoj nije ništa htio reći,pa ni osnovno.Naravio uzv,tipkao 10 minuta i rekao da 3 stvari nisu dobre i mogla bi bit infekcija.Koja?Čega?Gdje?MOZGA????Šta to znači?? 3 puta sam ga pitala isto,on me samo vukao prema vratima,na kraju sam se rasplakala,a on opet isto.....,,Ajte vi prvo na pretrage pa ćemo dalje,,.Pristup nula bodova, ljudskosti i mrc suosjećanja s mamom koja umire od straha i ne razumije ni riječ.....
No, doktorica iz poliklinike (kod koje je bila na prvom uzv mozga s mjesec dana) nam je sve objansila, pregledala je uzduž i poprijeko,s nalazima s Goljaka,obavila neuropedijatrijski pregled,opet uzv,pričala s nama i rekla da nas ne bi stavila u skupinu ljudi koji moraju obavit taj pregled,nalaz joj je isti kao i prije 3 mj. i ne vidi indikacije koje bi upućivale na takvo što...Riječi koje su me ohrabrile:,,Pogledajte samo svoje dijete...Sve vam govori,motorikom,socijalnim vještinama ....Samo nju pratite i s njom vježbajte....Sve će se sredit.A ovu ćemo pretragu napravit kad nam je već bačena buba u uho,da mirno spavamo.....Bojim se i dalje,ali ona me barem utješila i za svaku opciju,svaki virus objasnila kako se manifestira i ne daj Bože najgoreg.....puno mi je toga jasnije,lakše i vjerujem joj da bi se uistinu neke poteškoće već vidjele....Uhhhh....5 godina života me koštao ovaj današnji susret s mladim doktorom u Klaićevoj...
Pretraga se kaže radi na zaraznoj,svaki dan od 8-10 bez naručivanja.I to je kaže zasebna zgrada,nema bolesnih i zaraženih,samo treba pitat na informacijama gdje je....
Tako da odosmo sutra tamo.Nadam se da se eto pomogla i mami Olji....Znaš gdje trebaš ići,držim fige,nadam se da nije ništa i toplo preporučam 8možemo na pp o doktorici i detaljima)