Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
28 stu 2009, 14:03
Trebaju mi pjesmice i brojalice za vjezbanje izgovora glasa s (sch, s sa kvacicom) jer J. ga ne izgovara svaki put.. Vec umjesto sch izgovara s (ko i moja tastatura)..
Znamo samo Sis, sis sisa lava mis..
07 pro 2009, 11:41
Dobro je otići logopedu, ali ako je samo to problem možeš puno i sama - moji su išli logopedu, ali puno vježbaju doma, najprije slovo koje ne ide sa sa samoglasnikom- scha, sche, schi,,, onda prelazak na riječi sa 4 slova schuma, schala ..., pa na slova koja ne idu u riječi sa suglasnikom npr. schkola, schkare. Ja sam si tako napisala na papir i onda ponavljaj i ponavljaj i uvijek ispravljaj u svakodnevnoj komunikaciji.
07 pro 2009, 11:51
Moji su išli logopedu i za praktički pola godine su sve sredili što je trebalo - negdje oko4 godine sam ih odvela na pregled, a za tearpiju smo čekali red godinu dana (tako to kod nas ide ako ideš bez veze ili plačanja privatnika)
19 ruj 2012, 21:00
PČ sad ima 3 god. i unatrag mjesec dana umjesto slova S i Z izgovara slova Š i Ž, faza ili?