Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
27 stu 2007, 22:24
Zanima me kako djecu oblačit djecu za vrtić, odnosno dali im oblačite štrample, bodije dugih rukava pa na to majicu.
Mi obično obučemo čarapice ne štramplice, imam osječaj da bi mu bilo vruče. I obično obučem bodi kratkih rukava i majicu srednje debljine a ako je tanja majica onda bodi dugih rukava.
Uvijek mislim pitati tetu kak su drugi obučeni i jel to ok jel mu zima, al zaboravim.
Eto mi takao, a kako vi...?
28 stu 2007, 08:56
obične čarapice,ne štramplice,hlače,donju majicu(bez rukava) i majicu d.r.

(unutra je toplo ko doma)
28 stu 2007, 08:57
Kod nas u vrtiću je jako vruće, prevruće, kad dođem na roditeljski sastanak dođe mi da počupam sve sa sebe.
Klincima oblačim potkošulju (Fridi bodi bez rukava) i tanku majicu dugih rukava gore, hlače i čarape. U tome su u vrtiću, a obučem im još i vestu ili pamučnu majicu na patent i jaknu što oblače kad idu van - oni su puno na dvorištu. U ormariću su štrample da joj teta obuče ako je baš jako zima vani ali samo dok su vani.
28 stu 2007, 09:46
bodi bez rukava
štramplice
trenirkicu
(ili, rijetko, traperice/samterice+majica).
29 stu 2007, 09:53
Bodić bez rukava,pamućnu majcu,naravno dugi rukav,i doljni dio trenirkice.Štramplice joj skinem prije ulaska u sobu jer im je prevruće!
29 stu 2007, 09:56
To je super kad da skinut. Mi smo nedavno išli pješke, bilo zima obukla mu štrample. E kad smo došli u vrtić nije dao skinuti sigurno se skuhao.
I kad smo došli doma nije dao skinuti, a baš je bio nervozan. Sigurno mu je bilo vruće, a sto puta sam ga pitala da mu skinem štrample,ne ne i ne.
01 pro 2007, 18:58
i ja sam tako, oblačila tanju pamučnu majicu, ispod donju dugih rukava, dole trenirku i dokoljenke i... nedavno dobila jezikovu juhu od tete da je slabo oblačim jer kad idu vani bude joj hladno bez štrampli. a što je s većinom vremena kojeg provode unutra? ja mislim da joj je vruće iako mi kad je pitam uvijek kaže da joj nije bilo vruće. doma ih nikad nema.
01 pro 2007, 19:08
Pa ne kužim kaj jooj nemre ona obući štrample pošto misli da joj je zima. Mi u ormariću imamo rezervnu obleku i ja tamo držim štrample za svaki slučaj.
01 pro 2007, 21:02
Ja joj sad po zimi uvijek oblacim stramplice. Ima bodi kratkih rukava i majicu , a dolje hlacice.
Dosta su vani i ne znam koliko ce teta paziti da li ona ima stramplice ili ne.
Ne mislim da joj je vruce.
01 pro 2007, 21:05
Ja Luni obucem hulahopkice i body kratkih rukava, preko majicu i hlace, ako dere bura i dzemper. Mislim da su oni dosta po podu, a ona je i bez pelena vec tako da volim da ih ima.
03 pro 2007, 22:51
volila bih ja da joj tete obuku štrample kad idu vani ali njih je u grupi 27, redovnih dvadesetak. zamisli da im idu svima navlačiti štrample i sve ostalo. za šetnju bi im ostalo vrlo malo vremena. što se toga tiče potpuno ih razumijem. tako da joj ipak oblačim. eventualno ako nije baš ispod nule obučem joj samtarice i dokoljenke.
08 pro 2007, 08:08
MI sad po zimi imamo uvijek skijasku opremu spremnu u ruksaku za vrtic. NA sebi uglavnom ima tajice i gore majicu i vesticu ili gornji dio trenirke ili trenirku i gore i dolje. Na nogama carape a kad idu van onda prek tajica samo navuce skijaske hlace koje su podfutrane flisom pa su jako tople i nepromocive. NA nogama uglavnom snjeznice i gore jaknu debelu,ima rukavice i kapu pa po potrebi oblaci sto treba.
Ja ne volim da mi je vruce a bome ni moje cure, strample sam joj prestala oblacit od proslog proljeca. Ne voli ih bas.
26 kol 2009, 14:32
Vrtic u koji vodim malu je pretopal,pa tako da nije ppootrebno da je pretrpavam odjecom
Kada je zima obucem joj trenerku ili neke hlace,gore bodi kratki rukav i majica dugi rukav(nekada se desi da je zateknem bez majice:)
A ljeti joj obucem majicu kratki rukav,neki sorc ili haljinicu.