Sada je: 05 lip 2026, 23:00.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

...malo uznemirujuća ali odlična....

!
.
.

(sad sam 43 i moram priznati da i nije baš lako sve hendlati ovako malo u godinama, ali isto tako je prekrasno i nađeš negdje taj višak energije kad ga trebaš)
.
)
).
) s doručkom u krevetu (MM mi je svako jutro prije nego bi otišao na posao dostavio tanjurić
)

sto se tice mucnina, meni je dr rekao da su one izrazenije u trudnoci sa blizancima, a imala sam ih u groznom intenzitetu prvih 15 - 16 tjedana trudnoce. da bi ih sprijecila odmah ujutro, jela sam jos u krevetu ( u mom slucaju vrlo "zdravu" kombinaciju kruha sa podravkinim pekmezom i par dcl cedevite).
( narocito ako je nesto slatko i kremasto bilo u pitanju 

)Uglavnom imali smo jedan krevetić - makar smo dvojajčani i suprotnog spola, ali bio je dosta velik kad se ja još sjećam da smo spavali i igrali se u njemu - znači do nekih 3-4. g. Kasnije su nas razdvojili, svakog u svoj krevet, ali smo ipak i kasnije odlazili jedan kod drugog na spavanje. Ako hoćeš da budu svaki posebno onda ih odmah odvoji jer će ti kasnije biti teško (moja curica od 7.g. i jedan udomljeni dečkić spavaju sa mnom i ne mogu ih izbaciti iz kreveta - izbacila sam mm)Tako da odluči unaprijed jer kad jednom steknu neku rutinu spavanja onda se toga teško odriću. 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.