Helou, ima li koga? ja se idem nadovezati sada na samu sebe
Nadam se da ste se provele za Novu godinu (tko se još toga sjeća?) i ušle u novu na neki super kul način sa svojim malcima. Mi smo tulumarili s dva para prijatelja i njihovom djecom, mala isto dočekala ponoć, a onda zaspala i pustila nas da i dalje tulumarimo oko nje u dnevnom dok se ona meškoljila na trosjedu.
Javite se malo, bar malo, da smo u toku. i da ne zamre ovdje skroz. Znam da vjerojatno obaveze stišću sa svih strana, i kod nas je tako...
Moj miš je malo narasla, ne previše, i dalje joj najbolje stoji br 80, čak još uvijek neke stvari nosi 74, tajice koje je nosila prije godinu dana i tak. Ali, čini mi se da se ipak to kreće pomalo. Fizički je sitna i mala, ali kad progovori djeluje odraslo. Neke riječi izvrće (još uvijek igra nomigat i klokan bebu nosi u tocoblu

), ali uglavnom je jako ok s govorom. počela je stalno tražiti peppu, ima i najdražu epizodu pa moramo stalno imati igrokaz na temu te epizode, gdje ona glumi sve likove osim madam Gizele (to sam ja). počela je koristiti i izraze iz crtića. nekad trefi gdje treba, nekad ne. Tipa, 'zamijenimo se' kad hoće nešto što ja imam, pa mi podvaljuje prvo što joj dođe po ruku; al zato kaže 'oprostite na kašnjenju' ujutro kad se probudi

. Slatka je, ali se sve više svađa s bratom i koristi što je mlađa. nekidan su se nešto prepucavali, ona je na njega vikala, on nije, ali nije odustajao od neke svoje ideje, pa je nakon par minuta meni naredila 'reci mu da prestane'. moram skrušeno prizanti da je nedavno ispalila i prvu psovku...držalo ju dva dana, onda je prestala, nakon što smo počeli ignorirati.
Snijeg je nije uopće oduševio, upravo suprotno. ne da se previše van, sanjke joj nisu nimalo zanimljive, i samo sam je jednom uopće oblačila u skafander jer ne voli ni hodati po snijegu. Tu je na mene vjeroajtno, nikako dočekati da prođe zima....
ne pokazuje nikakvu želju da se skine iz pelena, čak je prestala totalno prijavljivati kakanje, štoviše, laže da nije kad je, i to se vrlo žustro brani od presvlačenja. i kupanje joj je opet mrsko. dere se u kadi da joj je voda hladna, onda se ja pravim da sam nešto prčkala oko slavine i pitam jel sad dobra, onda laže da je sad jako vruća. sve da se izvuče, pogotovo od pranja kose. iako na tom području i dalje nije nešto obdarena. Pomalo zeza i s hranom, ne zanima je više voće, jabuku pojede ako je nečim zabavim usput, bananu traži, onda ju frkne na pod uz riječi' smrdi, ružna je i ne treba mi'. Traži jako puno mlijeka, to joj je sad opsesija otkad ne cica. I otkad ne cica, a mislim da sam to već i rekla, nevjerojatno dobro spava. ide dosta kasno u krevet jer nam je takav život (ja sam s posla ili u pol devet ili u deset), ali onda spava cijelu noć bez buđenja i problema.
eto, ja dala izvještaj
Sad vi malo...