Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2013. - 8. dio

16 stu 2015, 11:41

Sjetila sam se Marte u subotu na Velesajmu. Kupila sam Ančici ovu knjigicu http://ecx.images-amazon.com/images/I/6 ... 4,320_.jpg
i uvjerena sam da bi ona za Martu bila pun pogodak. Puna je velikih šarenih naljepnica a kako rade sa tim na engleskom svi kad tičerica kaže da otvore knjigu jedva dočekaju i počnu vikati book book :lol
Mi imamo sve te knjige iz te kolekcije a ova mi je super pasala sad uz predstojeće blagdane :luv Baš su onako kvalitetne i lijepo uređene. ;)
I svaki put kad lijepimo onda imenujemo na engleskom svaki predmet, stvar, životinju...ma joj kako oni upijaju taj engleski :luv
A naučila je ovu pjesmicu iz Frozen pa po cijele dane pjeva na tom svom nekom jeziku :luv
Do you wanna build a snowman?
Come on lets go and play
I never see you anymore
Come out the door
It's like you've gone away-
We used to be best buddies
And now we're not
I wish you would tell me why!-
Do you wanna build a snowman?
It doesn't have to be a snowman.

17 stu 2015, 10:04

joj moja je opsjednuta naljepnicama!!! jučer na engleskom se nešto zaokruživalo, uopće nije htjela radit jer nije bilo naljepnica na toj stranici :lol
a jutros prije vrtića - ide se ona "naparfemat" i ja je špricenm, a ona pita zašto se ne može ona sama špricat. i kažem ja da mama boji da se ne špricne u oči, ali da ćemo kupit kad ovaj potrošimo mali parfem s kuglicom da se može sama mazat. i ona meni ponosno: i onda cemo lijepit najepnice - i pokaže na svoju nagradnu ploču što još stoji kraj WC-a :hahaha ono kao što smo davno za piškenje lijepili, e ja sam se smijala ko blesava :hahaha a stlano mislim kak ću to maknut, ali nekako mi žao, ona sad tamo nekad dođe pa lijepi naljepnice redom i igra se s tim :lol
pogledat ću malo te slikovnice tinice. žao mi je što nisam stigla na interliber, originlano sam mislila u subotu poslije aviona malo skočit na velesajam, ali kako je ispalo, nisam imala volje za ništa u tom trenutku...

pita me kad ću opet ići na put da ona ide malo kod bake u zagreb. ja kažem da ćemo ići skupa za Božić, a ona meni: a neee, ja bi sama, ti idi na put. i kaže na to braco: a zašto bi ti išla sama? da možeš jest slatkiše, pit sokove i radit gluposti? :hahaha a ona viče: daaa, da mogu jest satkise i pavit guposti! i navečer baki na telefon: ja cu opet nekad doc u zabeg kad mi mama bude isla na put!
ali mama ne ide skoro nikamo. nešto sam kombinirala Izrael u veljači, nakon ovog sad, ne idem definitivo.

17 stu 2015, 10:23

Odlična je :luv
http://www.littletiger.co.uk/my-first-s ... activities
Ovo je ova božićna http://www.littletiger.co.uk/image/cach ... 00x600.jpg
Baš su krasne, onako lijepe kvalitetne naljepnice, i papir je tvrdi tako da se ne može strgati ma definitivno najbolje, najljepše i najkvalitetnije knjigice koje sam vidjela. ;)

17 stu 2015, 14:52

Bokić curke!
Ja još radim ovaj tjedan i obećajem da ću se češće javljati kada se privremeno umirovim :lol
latice znala sam da si na putu po Francuskoj i odahnula kada sam vidjela tvoj post na FB :kiss super mi je M kao i uvijek!
diana jel K bolje?
mariachi kak je tvoj malac? Baš me nasmijao :lol
Od novosti L smo preselili u njegovu sobu i već 4. noć zaredom spava u svom krevetu. Jedino kaj jučer i danas svekrvi vrišti da neće spavati u svom krevetu. Navečer ga ja sredim, pričamo puno i uvijek legne i kaže "mamu neću zezati ko baku". Iskreno drago mi je kaj odgoj opet u globalu uskoro preuzimam odgoj ja jer je svekrva prepopustljiva.
Inače je L fakat super dijete - bistar je, zabavan, uvijek nasmijan, brbljav :srca

17 stu 2015, 15:12

Sunčeko, pa tak to inače i je, djecu odgajamo mi mame, a svi ostali ih samo rascartaju :gaah ti postaviš neka pravila a ostali su tu da ih krše i da ti se :belji

Kako ti s trudnoćom?

Male englezice :srca
Moji pjevaju "five little monkeys jumping on the bed" po 800xdnevno! :roll :lol

IP je dobio antibiotik, nismo uspjeli riješit nos maxitrolom. Pun je šlajma. Pune uši, nos, cijedi se niz grlo... mah... forget it, neću ga dat u jaslice do Božića... taman dođe k sebi, onda ode po još beštija.
Idem 8.12. na operaciju pa će mm bit na g.o. i nek ih čuva.

E, da... još jedna komična scena.
Bili smo u nedjelju navečer u crkvi, a kak je on živahan, stalno okolo šalabajza i glasno priča, pokazuje Gospin kip i viče "To Malija!" Ljudi se okreću, kaj ću s njim... odvela sam ga u vjeronaučnu dvoranu u kojoj je jedna drvena ispovjedaonica od prije, sad su u crkvi napravili novu. I odbaulja on u nju, sjedne na mjesto za svećenika, stavi si štolu i moj mali velečasni ispovijeda! :ajme :nesvist :hahaha
Šta će bit od tog klinca?

18 stu 2015, 10:34

sunčeko super za prelazak u sobu :joy držimte za riječ da ćeš više pisat od sljedećeg tjedna!
i kad smo kod fejsa samo da kažem da izgledaš ko avion, trbuščić je presladak - baš je visoko cura jel tako?

mariachi, super mi je tvoj dječačić! nek bud emalo napoštedi pa će valjd akasnije bit bolje u jaslicama :hug

tinice jel vi još idete na plivanje?

mi smo zatrpani obavezama zapravo, vikend je isplaniran, a tjedan da ne govorim, jučer smo malo raskrčivali knjige po kući, slažemo igračke po sobi i razvrstavamo i tak. malo se moramo za Božić pripremat, moji jedva čekaju, ovaj tjedan je i na engleskom okićemo, samo su oduševljeno gledali i pitali kad ćemo mi nabavit bor :lol

18 stu 2015, 13:01

latica je napisao/la:i kad smo kod fejsa samo da kažem da izgledaš ko avion, trbuščić je presladak - baš je visoko cura jel tako?

draga, hvala ti :kiss ! Yap, visoko je curka!
I L je već s milijun pitanja oko Božića... mi smo bili na Interliberu pa je između ostaloga dobio i neku knjgicu vezanu u za Božić, Deda Mraza, poklone...pisati ćemo pismo Dedu Mrazu i već si je gospodin naručio kaj koće :lol
E nemate pojma koliko mi je laknulo kaj je prihvatio svoju sobu (osim ovih drama koje radi baki no uskoro ja preuzimam).
Planiram ga idući tjedan voditi u Kazalište lutaka gledati Ježevu kućicu, kreće naše šalabajzanje. Ići ćemo i na koncert Jacquesa Houdeka "Kad si sretan" u Lisinski :) ... još mi je nekako premali za Disney on ice, to ćemo ić iiduće godine! Joj volim ovo doba godine :joy
mariachi ovu trudnoću nažalost ne doživljavam ni upola kao prvu jer letim na milijun strana iako mi je sada već jako teško sjediti dugo na poslu i imati upaljen mozak 500%. Od idućega tjedna prestajem raditi i kreće vrijeme za L, malecku i mene :srca

18 stu 2015, 13:22

Sunčeko i mi idemo na koncert u Lisinski :joy i na Disney on Ice :joy
Joj kak ti ova trudnoća brzo prolazi i uskoro ćeš dobiti svoju zenskicu :luv
Ja isto obožavam, ma malo je to reći obožavam ovaj dio godine...uff pa onaj miris kobasica na cvjetnom :lol za dva tjedna se pali prva svječica...
Uskoro ide i izrada adventskog vjenčića i dekoracija stana :luv
Latice na plivanje ću krenuti nakon Nove godine pa tamo sve do 6. mjeseca prije mora jer sad zbilja neznam kud bi utrpala još i to.
Onda na jesen krećemo sa tenisom :luv
Joj jučer je bila strašna na engleskom :luv bila nam je na satu jedna gospođa koja je pretpostavljam došla u kontrolu kak se odvija sat a mala je briljirala :lol
Na kraju sata me pitala ženska jel smo mi živjeli negdje na engleskom govornom području :hahaha
A tičerica je tako bila zahvalna jer je ova ne samo pričala, nego plesala, pjevala...ma joj nek mi sad još netko kaže da je taj engleski glupost :faca

18 stu 2015, 16:18

:mah
Evo i mene malo, dok mi se opet nije zaguzvalo. Za vikend planiram poceti sa pripremom adventskih kalendarica za moje andjele.
Tako smo danas pricali sto cemo pisati Djedici da donese. Borna je skroman, on zeli puno pokona i to velikih ne malih :)
Tata nam jucer nakon godisnjeg poceo raditi i to drugu smjenu, jedva je zaspao bez njega. U 10 min sto mu treba da zaspe 1000 puta je pitao di je tata :( Sad opet treba proci par dana da navikne da on opet ide na posao.
I dalje maksimalno iskoristavamo ovo lijepo vrijeme pa smo non stop vani, zato sam malo zanemarila tipkanje a i kucu :oops:

20 stu 2015, 09:28

Gaga da da iskoristite još do ovog vikenda...vidiš kakva prognoza nam se sprema ;)
Mi smo jučer konačno odradili to cijepljenje i sad smo mirni do 5. godine :joy
Ona nije ni trepnula dok ju je pikala a kamoli da je zaplakala :luv
E da vagala ju je 13 kila ima, dugačka je 97 cm, a obujam glavice 45.
Ovaj vikend smo opet same tako da planiram i kino i Shopping i svašta nešto :srca

20 stu 2015, 09:47

super tinice da ste i cijepljenje odradili :luv

mi smo jučer pratile bracu na gimnastiku, imao je ogledni sat pa smo vježbale s njim. predvieno je da ide jedan od roditelja i vježba s djetetom, ali mi nismo mogli bez seke. trenerice je i tako znaju, mala prati i sluša i opet ih je oduševila. baš je stvarno spretna, da vidite kako hoda po visokoj gredi :shock kolut naprijed ni ne spominjem, ali jučer je i visila na ručama, radila kolut nazad, stoj na rukama, sve je probala, stvarno joj super leži gimnastika, ali neće da ide bez mame - kaže ići će kad naraste. meni bi bilo komplicirano u tjednu i nju vodit, ali vodila bi je kad bi htjela...
a bratac je narastao je jedan broj od sreće što je ona bila tamo. samo ju je držao za ruku, grlio je, ljubio, govori meni kad su išli na gredu - idi tamo, ti idi tamo, ja ću pazit na bebu :lol a "beba" i tako samo brata vidi :le
ja sam se isto malo rastega, dobila sam i ja pohvalu, ali meni su te stvari uvijek išle - iako sam se začudila da i dalje mogu zvijezdu napravit a da se ne istegnem i polomim :lol

navečer se seka igra u hodniku dok sam se ja tuširala, pleše, pjeva, proziva djecu iz vrtića, melje, melje, ne gasi se. pa mi otvori vrta,a pa zatvori, pa otvori i kaže: mama zatvori vrata, pehadit ćeš se!!!

sunčeko, pa sretan ti zadnji radni dan :luv

20 stu 2015, 09:54

Joj strašna je :luv to su ti super pokazatelji na što da je dalje usmjeravaš :luv :luv
Meni je ta gimnastika zakon ;) i savršena je predispozicija za bilo kakav sport za kasnije :joy
Mi je imamo dva puta tjedno po sat vremena i oni budu sami unutra bez nas...tak da ih ja odvedem gore a mama od frenda sa kojim ide ih pokupi ;)
Ma dobra organizacija je pola posla :lol
Joj Sunčeko blago ti se!! Zamisli što je pred tobom...landranje, landranje, uživanje, klopica, šopingiranje :joy baš sam ti zavidna :hug

20 stu 2015, 12:50

hvala curke!!!! :joy :joy
joj presretna sam!!! Ubili me na poslu. Nije da sam očekivala da će me maziti i paziti no ovo je surova stvarnost - kapitalizam na najjače bez imalo empatije. Tak da mi je jako drago što to ostavljam na neko vrijeme, mogu se posvetiti svom velikom dečku, na miru maziti moju curicu u buši i pripremati se za njezin dolazak.... :luv
Mi sutra idemo ujutro kupiti L nove kutije za igračke da mu sve presložim plus štramplice mu jer će zahladiti. On će do tada uživati s mojima. Popodne smo s frendovima na kavi i u igraonici u Pointu. Nedjelju smo kod frendova na ručku... A ponedjeljak kreće landranje od L i mene :srca
latice M je prezakon!
tinice kaj ćete gledati u kinu?

23 stu 2015, 12:12

Curke dobro jutro!
Mi smo imali krasan vikend... :joy
Stigao mi je novi autić :luv :luv :luv pa sam u subotu malo vježbala ručnu :lol , otišli staviti zimske gume ;) i onda pokupili Franovog frenda iz Rijeke jer su dečki jučer otišli u Široki Brijeg na turnir pa malena i ja soliramo :luv
U subotu sam dečke odvela na ročkas, išli su u kino gledati Igre gladi, malena i ja sa frendicom pogledale Nou.
Danas imamo gimnastiku ;)

23 stu 2015, 12:13

Curke dobro jutro!
Mi smo imali krasan vikend... :joy
Stigao mi je novi autić :luv :luv :luv pa sam u subotu malo vježbala ručnu :lol , otišli staviti zimske gume ;) i onda pokupili Franovog frenda iz Rijeke jer su dečki jučer otišli u Široki Brijeg na turnir pa malena i ja soliramo :luv
U subotu sam dečke odvela na ročkas, išli su u kino gledati Igre gladi, malena i ja sa frendicom pogledale Nou.
Danas imamo gimnastiku ;)

24 stu 2015, 10:58

jutro cure,
evo i mene. ja sam jučer bila cijeli dan u zg. navečer kad sam došla seka mi je podnjela izvjestaj u kratkim crtama: Mama mi smo danas isli u vutic bez tebe. I Luka se opet nije dero. I M je bio kod bake jer smo tata i ja isli na engeski. super je bilo! I ja sam dobiva Masu!
ukratko tata ju je prvi put vodio na engleski :joy a braco je u međuvremenu baku odvukao u shopping pa je seka dobila Mašu :lol

joj cure pojela bi je koliko je slatka. igra se i onda doleti do mene i kaže: mamice mamice dosla sam ti dat pusu i jedan zaguljaj :luv pa me zagrli i dami pusu, kaže: jos jednu :luv igra se, priča ko navijena, ne gasi se, u vrtiću je isto dobra, brata tjera u red, ma joj obožavam je :le svaki dan iz vrtića donese crtež - tri crte i neka škrabotina, ali nema veze, svaki dan mi nešto nacrta ;) u petak su u vrtiću pekli kolač od bundeve pa su vagali i miješali sastojke, na kraju su roditeljima ostavili kolače u hodniku da probamo, odlični su bili!

24 stu 2015, 13:52

Evo i mene :)
Ne mrem vam opisati koliko sam sretna kaj sam doma s L. Jucer smo nas dvoje prosetali, isli u ducan. Skuhala finu govedju juhu, napravila pire i paradajz sos plus kuhana govedina, L to obozava. Igrali se puno, popodne nam dosla moja frendica sa svojim curkama. Medeni su bili kak su plesali, igrali se, smijali se, jeli muffine od sira i šunke. Danas skuhala rano ujutro paprikaš, prosetali L i ja pa nam dosao njegov mali bratic i sestricna (ona ima 4 mjeseca i premedena je) na igranje. Sogi i ja popile kavu, izbrbljale se, njih dvojica "čuvali" malecku. Pita mene L jel ce i njegova seka biti tako malena :srca
Popodne cemo do parka malo... Jos nisam svjesna da je moje vrijeme opet pocelo! ;)
latice veselim se vrtićkim danima od L iduce godine!
I da, dogovorila predbožićno fotkanje i ove godine, nas troje i busa :luv

25 stu 2015, 09:15

Jutro, evo i mene malo.. Za vikend smo bili kod svekija, K pokupio neku virozu, ja i mm izašli na večeru i koncert u subotu i kad smo došli doma krenulo povraćanje do 6 ujutro, al dobro je i prošao, kažu tete da je drugu djecu u vrtiću puno gore uhvatilo i proljev i povraćanje.
Uglavnom, sad sam se i ja zarazila, od sinoć i ja povraćam tako da sam ostala doma danas. A mm ima temperaturu, tako da je i on doma. A K će biti cijeli tjedan doma ako ne i duže jer ima streptokok. Tako da je onako veselo kod nas.

latice K je isti takav, igra se pa svako malo dođe da mi da pusu, zagrljaj, ono mamina maza :luv rastopim se svaki put :le
sunčeko baš mi je drago da napokon uživate ti i L i sigurna sam da će on biti baš nježan i brižan stariji brat :luv

25 stu 2015, 10:26

sunčeko uživaj punim plućima, baš ti zavidim :srca

diana, nadam se da ste brzo ko novi :luv kako ti je na poslu?
kakav je sirup dobio K?

mi danas popodne vadimo božićne ukrase jer ja moram napravit mentalni rez od dosadašnje strke i počet malo razmišljat o onih par dana odmora oko Božića - polako ćemo danas vidjet što imamo, već sam najavila da ove godine pravimo skroz nove ukrase za bor od tijesta, organiziram doma radionicu za klince s kojima smo inače stalno u druženju, svi će mijesit i pravit ukrase ;)
onda ćemo klinci i ja počet polako pravit keksiće i kolačiće za BOžić, ono što i inače jedu, zobene kekse i tako to.
jedva čekam ;)

za vikend planiramo na bazene, a od subote seka i ja krećemo na mame i bebe gimnastiku ;) stvarno je vrijeme da i ja barem jednom tjedno malo nešto za sebe napravim, a i ona će onda malo vjerojatno se naiknut i opustit da kasnije ide sama. kaže trenerica da je baš zrela za krenut, samo ona stalno viče da neće ići sama dok ne naraste :lol
stalno se nešto s bratom nadmudruje - mama M me naljuti! i onda napravi neku mrgud šrtumf facu i prekriži ruke na prsima, ja umirem od smijeha :lol sinoć smo u krevetu malo slovkali da učimo slova, ne možeš od nje doć do riječi :ajme ja slovkam, braco ponovi, a ona u međuvremnu tri puta nešto ubaci i ona još kaže: M mi ne da da učim slova :ajme napast živa :luv

25 stu 2015, 11:34

Samo da vam :mah

Diana šaljemo puse ozdravilice :kiss

I kod nas svi bolesni...
L od nedjelje povraća i ima proljev (danas je ok,ali ne jede),a D o d jučer ima proljev , a danas i povraća-također ništa neće jesti.
Za sada nemaju temp. Zvala sam dr. kaže neka samo piju tekućinu,a ako se situacija ne smiri i dobiju temp,da ih odvedem na zaraznu na infuziju.
A kao šećer na kraju i mm, izgleda, pokupio virozu od njih, tako da mi je veselo :ajme
Sad čekam da i mene sastavi :lebdi

Sunčeko uživaj,zaslužila si :hug

Latice :kiss
I D ne zatvara usta. Najdraže mu je pitanje :" Zašto postoji...( vuk,ormar,vrata... itd)?"

Ostale cure šaljem :hug

25 stu 2015, 14:20

Za pocetak bubanima saljemo puse ozdravilice!
latice da smo ti blize bi ti se uvaljali na tvoje radionice, super zvuci! ;)
Mi smo ok, kako je lijepo napokon biti malo doma. Ujutro rano oprala kosu, skuhala mahune, dosli nam bratic i sestricna od L na igranje. Mi cure popile kavu. L spava, zavrsila fasirance i malo se ispruzila na kauc. Popodne cemo u park kada ruca. Sutra idemo na sportski program u jedan privatni vrtic kod nas u kvartu, drzite fige da mu se svidi!
L je isto brbljav ful, ne gasi se :lol
Jucer sam krenula sortirati robicu za malenu, stvari od L plus kaj sam dobila od kolegice. Sva sam se rastopila kako je to sve maleno i medeno :luv

25 stu 2015, 20:52

Moja mrvica preko noci zavrsila na inhalacijama ventolinom. Dobio je i bocu u guzu. Koliko je bio umoran nije se imao snage ni bacati u znak protesta:( Ali evo je konacno sad zivnio pa se igra. Cijeli dan je lezao na kaucu i po par puta odspavao
Ostalim bubanima zelim brz oporavak

26 stu 2015, 10:37

bolesni držite se :hug

sunči javi za vrtić kako je prošlo danas ;)

mene ova mala napast jučer sludila. čekale smo bracu na engleskom i ako nije sto puta zacvilila da bi ona keks, nije nijednom :lebdi a oni imaju kutiju s keksima i djeca si poslije nastave ako hoće uzmu napolitanku. ali ona je slabo ručala i ne bi ona jedan keks, nego kolko može, e nisam se naživcirala posebno, ali sam se smorila distrakcijama i tako, a to je njoj kasno, umorna je, a nemam drugo nego vodit je sa sobom i onda tamo čekat da on završi ...

izvadili smo lampice jučer, oduševljena je bila, jer ona se zapravo ni ne sjeća prošlog Božića :lol
braci je ispao jučer drugi zub i sad i ona ide po kući i opet viče: i men se kima (i meni se klima) i zijeva :hahaha

26 stu 2015, 19:02

gaga nadam se da je mrvica uskoro bolje i da se ne ponove te epizode s ventolinom, šaljemo puse ozdravilice.
sunčeko kako je prošlo u vrtiću?
latice joj mogu je zamisliti kako oponaša njega sa zubima :lol
I mi ćemo ovih dana lampice izvaditi, K je već oduševljen s Božićem, ljepili smo naljepnice na prozor, pjevamo pjesmice o sv. Nikoli, božićne.
Završavam mu adventski kalendar, stavim vam sliku kad sve posložim. Napravila sam mu kao paketiće s nekom malom igračkicom ili slatkišem. Baš se veselim ovom Božiću i svim aktivnostima s K jer je sad stariji i više kuži i u više toga može sudjelovati. Sinoć smo se malo igrali sa slanim tijestom, pravili smo ukrase za bor.

27 stu 2015, 09:28

Pozz svima. Puse ozdravilice bolesnima. Mi smo sad kroz deseti mjesec kojekaj pregrmili i sada imamo miran period s bolestinama. Jedino kaj malisu muče zubići. Izašle su mu jedinice jedna za drugom. Ana je super vesela,brbljava. Sad je u fazi Sta je to mama? Kako se to zove? Opsjednuta je mjesecom i zvijezdama, svako malo se sjeti da idemo mjesec tražiti pa pjeva neke izmišljene pjesmice o mjesecu i zvijezdama. Već puno pjesmica zna pjevati a počela je zbog crtića i engleski pričati pa pozdravlja,kaže volim te, doviđenja, broji do 5 na eng. A ljubav s bracom cvijeta,ona ga zabavlja i nasmijava a on ju dira po licu kad god ulovi priliku. Samo u zadnje vrijeme počela je malo lagati. To.mi je zanimljivi kako se lako sami to nauče. Npr. ako se hoće ići kupati a nije još vrijeme kaže Puno sam kakana,moram se kupati. Idemo. Ili neki dan je tipkala tati po računalu a ja sam joj rekla da ga pita jel smije i čujem da on kaže ne a carica dolazi k meni i kaže Tata kaže smije Ana tipkati. Ili dođe iz sobe i kaže Braco mi dira krekere. Ne znam jel bi joj se smijala ili kaj da radim. Ugl sada sam na godišnjem i poslije zimskih praznika krećem na posao. Malo se i veselim iako znam da će mi biti žešće naporno. O Božicu ne stižem ni e azmisljati iako prvi put imam svoj prostor i mogu sve kako ja hoću. Veseli me to ali jednostavno ne mogu još na to misliti.

28 stu 2015, 11:15

Jutro! Ja na poslu, mm zove da je K izbio gornju jedinicu, skroz iz korijena. Ajmeee!!! Kaze skroz banalno, nije ni skuzio dok nije vidio krv i nasao zub na podu.
U ponedjeljak cemo kod zubara da mu pregleda sve. Zasto se takve stvari uvijek dogadjaju vikendom?!
A K je ok, pricali smo, kaze da se gledao na ogledalo kako nema zubic. Mis mojmali hrabri

28 stu 2015, 11:18

Ajojj Dijana!! Suosjećam. Nama je sjećanje na tu dramu sa zubićem još svježe. Ani hvala Bogu nije bio izbijen već samo otkrhnut i napuknut a druga jedinica joj je utisnuta.

28 stu 2015, 11:36

Ja jos neznam kakva je tocno situacija jer nisam ga vidila, kaze mm da drugi izgledaju ok, a ovaj da je skroz iz korijena ispao, uf uf.
Kako je Ancici sad s tim?

28 stu 2015, 12:52

moja mrvica skoro ozdravila. jucer smo isli na kontrolu, i imamo jos dva dana terapiju ventolina. Ukljucila nam je i flixotide mjesec dana
Ajoj za zubic. Mom su isto gornji koma, okrhnuo je 3 gornja i oni sad izgledaju katasrofa. Mazemo tooth moussom i elmexom. Sigurno kad ga neko vidi pomisli da mu je to od slatkog, ali oni jednostavno propadaju kad nemaju zastitu :ajme

28 stu 2015, 13:51

Jako mi je žao za zubić :( jadan miš :hug
Biljkas, kako je Anči, jel joj smeta to što fali?
Jučer mi je P bila s razredom u Vrbovcu u Cenacolu, pa sam te se sjetila.
Kod nas klasično veselo. Gužva, puno obveza i tak.
Pozdrav svima!
:mah
Tema je zaključana