Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: Trojkice i dvojkice o svemu i svačemu - 5.

01 srp 2009, 19:22

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 19:46

:faca
Da vas prebacim na VT? Ili Babinjak? Birajte!
;)

01 srp 2009, 20:33

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 srp 2009, 09:22

Opet smo dobile po prstima...stroga nam je adminica :mrgreen:

Da rodjendani :party moji su ovaj jako lose podnesli dok su vidli da im budemo pojeli torte :D , K je vikala neeee mojuuuu Fifiii...A vec si je narucila za iduci rockas tortu Mini Maus i braci je narucila Miki Mausa i svaki dan me pita, a kad mi budes pjevala sretan rodjendan.....J je odusevljen svijecama, pa ih moramo paliti, a on gasiti dok ne pogore do kraja :mrgreen:

02 srp 2009, 09:39

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 21:05; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 srp 2009, 09:59

Hehehehe a djecica slatka :mrgreen: vis kak su zadovljni s malim :D

02 srp 2009, 10:25

inicijalni dogovor je bio hello kitty za brunu i kit ili delfin torta za svena.
i ja skinula dosta fotkica torti s neta i gledaju oni, i kako ja listam po fotkama listaju se i želje:
mama ja bih medu, mama ja bih kitty, mama ja bih nema, mama ja bih gljivu, mama ja bih...

:mrgreen:

02 srp 2009, 10:28

vall :rolf ....moji sad dok vicu mama budes mi kupila Guljicu(snjeguljicu) ili medu ili delfina....samo govorim naravno...i onda ide ono ti si moja dobra mama :mrgreen:

02 srp 2009, 11:28

ovaj rođendan sam ja birala sličice na tortama, a kaj sam izabrala, bome ak se mogu sjetiti :roll: ...uglavnom klinci bili zadovoljni...i ne da su je liznuli već nisu mrdnuli od stolića dok nisu sve slistili....no, na žalost, samo takva vrsta "obroka" se kod nas jede u miru i tišini :lol (onak kak bi to mama uvijek htjela)...sljedeći ročkas biraju sami i vjerojatno će biti ko kod vall :)

ovu noć su prvi puta sami spavali kod bake i dobro je prošlo :dada ...mogli bi ovak češće :mrgreen: ....šala mala...baš je neobično tiho u kući :mrgreen:

02 srp 2009, 12:06

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:52; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 srp 2009, 13:52

ne znam, nisam pametna s tim tortama. s jedne starne se veselim jer mi je gušz s druge strane me muka hvata...
a, još moram i Lari jednu-jer ta poludi ako ona ne dobije isto što i oni.
kažem ja da je ona zakašnjeli trojček. možda da sljedeće godine slavimo sva tri rođendana odjednom.

02 srp 2009, 14:07

Vall mozda da Larin slavite kad i blizanci slave, em bude dobro vrijeme, svatko ima svoju tortu i sto praznovjerje govori da se rodjendani nesmiju slaviti prije datuma :mrgreen: (nisam bas praznovjerna, al nekad me ponese)

02 srp 2009, 14:23

ideja nije loša :)

a, ove godine slavimo ranije jer vikend iza gibamo za opatiju.

nego, klompice, da te pitam. malo je osobno, nemoj se ljutit.

spominješ li Katji i Janu Unu? :|

02 srp 2009, 14:46

Nismo nikad pricali o Uni :place ....uopce ne zam kako da pocnem i sto da im kazem, puno sam puta htjela, ali eto neznam kako :conf Naravno da cu im morati jedon reci, a kada ce to biti nemam pojma, neznam tko se osjeca nespreman, prije bih rekla mama nego djeca......bojim se da ce poceti postavljati pitanja neka, a onda se ja mozda necu moci suzdrzati da ne zaplacem, a pred njima to nebi htjela, jer i ovak mi cesto K zna reci nek se malo uozbiljim i napravim tuzniju facu - "mama nemoj plakati" :/

02 srp 2009, 15:12

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

02 srp 2009, 16:18

da, razumijem, i mislila sam da je tako nekako jer, ipak, su oni još jako mali.

mene u ovo doba uhvati tužnjikavo rapoloženje jer je ona poznanica koju sam spomenula Ziri
izgubila dijete dan iza našeg prvog rođ. jako me je pogodilo i bojim se pomisliti kako je bilo njima.
i vama, klompice. :(

i čim dođe sedmi mjesec ja sam malo :place

02 srp 2009, 17:56

Tako je meni uvijek oko njihovog rodjendana....vesela sam naravno i zahvalna sto je na kraju ispalo sve dobro, mogla je i Katja zaglaviti jer bile su jednojajcane, a i Jan...al opet ono navuce se neka sjeta......
Istina, mali su jos da to shvate....
Vall znam kako im je i jos je teze ako im je to jedina bebica, ja nisam stigla razmisljati jer smo se morali boriti za miskece, pa je ipak bilo malo lakse...sama pomisao da sam mogla izgubiti svo troje neda mi da dugo budem tuzna :mah

02 srp 2009, 20:48

klompice :hug

02 srp 2009, 22:03

klompice :hug

03 srp 2009, 09:11

jao, pa nemojte sad štrajkat. baš sam se naviknula na velik broj postova :p

03 srp 2009, 14:44

Ma ne strajkamo, ja sam imala na cuvanju necaka od 1,5 god...mali je otrov zivi, a da vidite samo kak papa, ajmeee...pojeo vise od K i J zajedno :D i jos bi on da sam mu dala....nemam iskustva s klincima koji puuuno papaju :lol
Ajde i J se malo pokrenuo, dajem im svaki dan meda i propolisa domaceg....to je iz nase proizvodnje ;) ....meda ide 2 grama po godini starosti 3 puta na dan, a propolisa ide 1 kap po godini starosti istop 3 puta na dan....na propolis se nemoze stvorit rezistentnost, a prirodni je antibiotik (ja nikad nisam bolesna kad trosim to stalno), sad kak su presli 3 godine pocela sam davat jer sam negdje citala da klinci do 3 godine nebi smjeli jesti med. Eto ako bude neko htio meda i propolisa sve domace nek se javi ;)

03 srp 2009, 15:10

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:28; ukupno mijenjano 1 put/a.

03 srp 2009, 16:20

ne dajem svaki dan, ali med dajem već neko vrijeme. imamo domaći od maslačka za kojeg kažu da je
dobar za dišne puteve.
a, jako me zanima domaći propolis-klompice!!! :mrgreen:

Lora, sretno s pakiranjem i daj instaliraj se tamo dolje pa da piskaraš u fazi odmaranja (na kojoj ti zavidim jako).

03 srp 2009, 17:07

Evo ovak, ovaj domaci koji proizvodimo je 100% propolis, razlika je u tome sto je on raden samo od propolisa i alkoholnog medija znaci prirodno i cisto.......jer ovaj kaj kupimo u ljekarni pitanje kolko ima propolisa u njemu i kaj su sve smuckali u njega :mrgreen:, obicno ga otapaju s etanolom, a dobra stvar je ta sto ga se moze staviti u vruci caj recimo, nece izgubiti svoje hranjive tvari, znaci lako ga se kamuflira, pa niti neznaju da ga jedu ili ga se moze pomjesati sa tom zlicom meda i to je to....vall ako si zainteresirana cujemo se na pp ;)

Ma med je zakon, ja sam prvo pocela s medom, pa su mi rekli da izaziva neke bakterije crijevne i da ga nesmiju djeca prije 3 godine, pa sam prestala...dajemo im MEDUN (najkvalitetniji med i jako rijedak jer ga u stvari proizvode usi koje sisu sokove jele i smreke i izazivaju medenje ak ste kad vidle onu smolu na tom drvecu onak ljepljivu), a tesko ga je dobiti jer jela medi obilno svakih 6 do 7 godina i onda to cuvamo samo za nasu uporabu :mrgreen:

Lora sretan put vam zelimo.. ;)

Ako netko zna povoljan smjestaj negdje na moru javite mi ;)

03 srp 2009, 21:27

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:28; ukupno mijenjano 1 put/a.

03 srp 2009, 22:13

hej....meni ovo s medom i propolisom dobro zvuči. samo kak da ja to njima uvalim :conf .....jel bi ja to mogla u bočicu s mlijekom?
i ja sam čula to za med. nemaju tri, al sam pokušala dati, naravno bezuspješno :roll:

lora...sretan put :mah

03 srp 2009, 22:19

lora, vall...koji med vi dajete? di kupujete?...ja sam nekad jako puno meda trošila no ta navika se nekako izgubila...sad ste me baš podsjetile, a i klinci kreću za 2 mjeseca u vrtić pa....

sad sam se sjetila da je vall napisala koji...al di ga nabavljaš?

03 srp 2009, 22:32

Bruna moze u mlijeko samo nesmije biti pretoplo da ne unisti sastojke u medu, ja svojima u mlijeko uvalim, u cokolino samo treba dosta muckati....Katja se pozeli i jede ga zlicom, ali Jan bas i ne, al uredno pita jel ima unutra meda :lol ......i blesa nisam prije davala iz straha.....a trebala sam bas zbog vrtica :/
Najbolje ti je od nekog pcelara uzeti koji proizvodi, jel ovo u ducanu je koma, tamo stavljaju secer rastopljeni u vodi da dobiju na kolicini.....ovo kaj se proizvodi doma ljudi moji to je fantazija...ja uzivam kad vrcamo, Katja prstice gura kroz pipu gdje curi med i papa....
Propolis moze i u vruce i u hladno :dada samo ako su alergicni na nesto tj. na neku biljku mozda da probas oprezno sa propolisom i asmaticari moraju paziti s propolisom.....
Mi kad smo poceli, tocnije moj tata, krenuli smo sa par kosnica, a sad imamo 2 kamiona, stacionar i elektricne vrcaljke ;)...Da ste mi blize lakse bi dosle do meda ;)

03 srp 2009, 22:40

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:27; ukupno mijenjano 1 put/a.

03 srp 2009, 22:42

Pa vi to imate na veeeliko :dada ....ja sam zaiteresirana za taj tvoj propolis. Kak bi ga se mogla dočepati :mrgreen:....iako bi morala oprezno, mm je alergičar (sva živa pelud, trave,....), klinci su za sad ok :klanja iako mi se L svako malo nešt češka :roll: ...nemam poima od čega :conf
a med, sad sam se sjetila da mi je mama nosila od neke kolegice s posla. pa ću probati tak..
Odgovori