Neve, super brzo si prošla danas, neka tako bude svaki dan

Sada je: 05 lip 2026, 21:52.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

kako se ti osjećaš? znam da sad nije gužva jer nema nastave,a li ipak, porodiljni je gotov...
i to je rekao pun suosjećanja prema jadnoj seki koja se mora igrat lutkama
ali njega općenito brine što nitko oko nas nema bracu ili seku, ili jaaako rijetko
Koji motiv si je odabrao?

a seki sam pravila jer mi je krivo da sam njemu tolike godine pravila, a njoj da ne na pravim barem još jednu Ana2010 je napisao/la:neve, nije ti loš taj posao kad si već doma :P.
grozna sam

Ja to odmah bacim, mene to podsjeca na rat i nevolim vidjeti.
I dan danas su njezni prema njemu,ali zato se medjusobno tuku (najstariji i srednji).
A kako se tek brane
Sretan vam put

). Kaže mama da ne prestaje od kad je skužila kak to ide. Ludarica moja mala

Lijepo se provedi, Zadar mi je medju najljepsim mjestima, plus okoni gradovi, za koje imam lijepe uspomene s mm-om
A ivona neka sto vise ronja

Sreca najveca je napisao/la:Sutra radim do dva, u pol tri mi ide bus za Zadar. Do sedam se već kupam
Presmiješna je.
. Mislim s obzirom na to što tvojm priča.latica je napisao/la:sreco, joj blago ti se. ali doći će i mojih par takvih dana
.
. Ak ju doživimo 

kupili smojoš malo sokova i gotovo. morala sam više pazit sa slatkišima, da nema orašasto i to nešto jer je jedan dečkić alergičan! baš me zanima kak će se provest!
sigurno će se dobro zabaviti. a onda za vikend nastavak
Prošlo ljeto sam u 9 dana 3 puta išla Zg-Zd.

. 

enabacko je napisao/la:Zaboravila sam dodati da mom zubu koji me bolio nema spasa. Bila sam u utorak kod zubarice koja se šokirala i poslala me slikati, naravno uz antibiotik jer je upala užasna , krenulo na sinuse i obraz natekao. Danas kad sam stigla rekla je evo uputnica za oralnog kirurga, naruči se što prije
ja sam shvatila da MIB funkcionira na sistem- ima svega. ko šverceriBellatrix je napisao/la:NIsam ni znala da imamo takav topic
latica je napisao/la:a izvještaj s jučerašnjeg kupanja? šta je ono bilo s požarom?
i šta je bilo s tvojim zubarom? ja ništa ne znam?
i vidjet kak mala ronja

i onda su gledali kako baca prasinu.

.
baš me nasmijao
putovati će svijetom i istraživati
bila nam je i prijateljica mrgudica od minime, ako je se sjećate
poslije su im dali manje konje, ma neke presmiješno male da ih vode po livadi na ispašu, e to je bio pun pogodak, to su se svi navlačili s tim konjićima, ma predobro im je bilo! i eto, rođendan proslavljen, pokloni raspakirani, svi sretni i veseli, blaženo spavaju 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.