29 sij 2016, 10:07
ja sam umrla od smijeha na to!!
samo ti planiraj što hoćeš, kad seka odluči krenut prepravit ćeš planove! joj meni je super kak ste vi puno vani, iako sad kad je malo zatoplilo i mi prošetamo svaki dan dok nešto obavljamo, a super mi je i kak tvoj L sve jede. moja uvijek po svom nešto. ne mogu se žalit, ali puno toga što bi ja volila ona ne jede trenutno...
29 sij 2016, 10:14
Haha, znam ja da curka odlučuje kad ce, a ne ja
Kak se ti osjecas?
29 sij 2016, 10:54
29 sij 2016, 11:42
sunceko29 je napisao/la:Joj jucer na tom ctg-u obzirom da je bila grozna guzva prikopčali me na onaj u predradjaoni. Ajme cega sam se naslusala obzirom da su boksovi soba do. Nije mi to bas trebalo pred porod

29 sij 2016, 11:44
29 sij 2016, 14:16
Kad sam 2013. radjala u Vinogradskoj taman im je UNICEF bio jer su dobivali znak Bolnica prijatelj djece tak da su isključivo bili za dojenje, nije se smjelo imati nista od bilo kojeg proizvodjaca ad-a. Vidim da su promijenili ploču kaj mi se ne svidja no svatko odlučuje za sebe...
pa je visok i mršaviji. Mjerili ga neki dan, ima 98, 99cm, kila je imao prije kojih mjesec dana oko 13kg. 29 sij 2016, 15:33
29 sij 2016, 16:04
29 sij 2016, 17:05

31 sij 2016, 11:01
31 sij 2016, 23:13
Dosli nam frendovi na rucak, izbrbljali se, nasmijali. Danas cijeli dan kod mojih, odmorila sam se poprilično
01 vel 2016, 01:32
01 vel 2016, 07:55
01 vel 2016, 10:29
Nakon toga je pojela dva ona Fruchte spass od Hippa (njih tamani ko luda) Doma smo došli oko 14 sati dala sam joj hippovu kašicu sa teletinom i mladim povrćčem 250 grama i stavila je spavati. Oko 16:30 se probudila i pojela je 250 grama babyvitine one kašice od 250 grama sa šumskim voćem ono crveno malina, jagoda, jabuka (te i ja obožavam pa onda ako ostane ja smažem) i navečer sam kuhala griz sa kraš Expressom. Tijekom dana popije pola litre čaja od bazge sa limunom i medom i dodatno 3 žlice onog meda za imunitet. I da svaki put kad prolazi pored zdjelice sa orašastim plodovoma upikne lješnjak, badem ili indijski oraščić. Jučer doručak sve isto...banana za užinu, špagete bolonjez sam radila sa tikvicama i mrkvicom to sam naribala unutra ali koliko je ona te tjestenine pojela
Navečer je pojela još cijeli paket onaj srednji abc sira sa velikom žemljom i čašu mlijeka. 01 vel 2016, 16:59
Subotu je MM vodio L na plivanje i nauzivali su se, a curka i ja smo ostale doma, malo pospremila, pa se mazila s njom. A u subotu je dosla moja seka sa necakom k nama pa smo se podruzili, prosetali u kras selu, sto je blizu tu kod nas, pa znamo cesto otici, i bas je bilo lijepo..
01 vel 2016, 22:22
Diana001 je napisao/la:Sunci kako si? Oce cura brzo?
Oko mene svi kazu da mi se trbuh spustio. Danas na pregledu sve ok, 1 prst sam otvorena, ctg super. Cekamo
Nadam se da ste vi dobro, vidim da bas uzivate, izljubi nam puno naseg prijatelja!
01 vel 2016, 22:33
znaš mene...
moja djeca su ko termiti! u subotu sam im pekla kokice za Kralja lavova, cijelu vrećicu kuruze sam spekla, sve su potamanili
02 vel 2016, 00:36
02 vel 2016, 08:50

Od voca tamani po mandarinama i jabukama, slabije jede ostalo osim kad mu dodjd. Tako je neki dan trazio bananu pa smo isli kupiti.02 vel 2016, 10:26
mislim da će se skulirat kad budu počeli bit bez mama i tata, sad je počela samo izvodit ovako jer sam ja tamo.
02 vel 2016, 12:17
rekla sam joj da je Ančica oko sat vremena dnevno na mobitelu i razapela me...
curke moje kako sam se ja jadno osjećala... neopisivo...ispalo je da na kraju ona nema živog razgovora da priča na engleskom zato što se sa njom nitko ne bavi na hrvatskom...da više nauči jednom tjedno na HD nego samnom koja sam s njom 7 dana u tjednu...ajme meni kako me oprala...a ja jadna ni kriva ni dužna samo želim sve najbolje i na svoju inicijativu sam krenula..

02 vel 2016, 13:29
ti ne trebaš raditi više, ti trebaš raditi manje, ja bih to tako rekla. smanji vaše aktivnosti, stani malo na loptu i budi doma s djetetom, da ništa ne radite ili hodajte po vani bez cilja, daj joj priliku da joj bude dosadno, da sama bira aktivnosti i da priča o njima spontano, bez ponavljanja, bez odgovaranja na pitanja, to je jedino što joj treba. pusti je da sama nauči započet razgovor i vodit ga u svom smjeru, bez naputaka. ovako kako se brat s njom igra
glupost po meni, čista glupost. Marta recimo ne priča puno engleski, ali to je po meni zato što je ona jako rano počela pričati i to jako puno i kako joj je tada hrvatski bio dominantan, ona je njime daleko bolje ovladala i on je njezino područje. ona djeca koja su malo "kasnije" prilagodila nekad izaberu možda jezik koji je u biti jednostavniji. ali to će se sve iznivelirat, sve će to doći na svoje, barem ja tako mislim
02 vel 2016, 15:14
kad idemo na kupanje.
jer su isto počeli više pričat engleski i logopedi su im preporučili da stanu s HD dok se to ne promijeni![]()
02 vel 2016, 15:52
02 vel 2016, 22:39
Ja opcenito jako puno pricam pa kad sam s njim solo napokon imam preslatkog i presmijesnog sugovornika. Mm me zeza da je mali brbljav na mene
03 vel 2016, 14:16
)03 vel 2016, 14:32
) su mi ostale u sjećanju dan danas - znate sve na koje mislim
! Strah da kako cu je voljeti kao L znam da je neopravdan i nestaje, a znam kada je primim u ruke ce u potpunosti nestati 
nasa sok duhovita kao i uvijek! Potpisujem svaku tvoju riječ!
Objesila ih i sada sam fakat spremna
Kuma mi iz Londona salje neke fora kartice za prvih godinu dana djeteta za fotkanje (tipa prvih tjedan dana, mjesec dana, prva kasica, prvo samostalno sjedenje...)03 vel 2016, 17:26
03 vel 2016, 19:43
03 vel 2016, 20:08
pčelica_maja_23 je napisao/la:Sunceko to se cura priprema.
?!