nadam se da ćeš se brzo uhodati i da klinci već sad puno bolje prihvaćaju vrtić i novonastalu situaciju!
držite se!!! puse!

Sada je: 06 lip 2026, 03:58.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

breg je napisao/la:vall, gdje je zapeo propolis?

Valjda ovo što JiA kaže.
pa se baš veselim/o maloj bebi od koje me neće biti frka i s kojom ćemo opušteno i nadam se, aBd, da će biti zdrava pa nećemo morati po Goljaku i sl. ustanovama se vucarati.
), da bih mogla odmah dobiti dijete na prsa, ici s bebom doma, dojiti, maziti, nosati, vozati u kolicima... sve ono za sto sam bila zakinuta sa blizancima....
.

, sad baš uživam i sretna sam što sam rodila ove svoje dvije blizičke.

bruna je napisao/la:lora....jedva čekam da se vidimo
Lora7 je napisao/la:i ja,i ja
baš mi je drago da smo se čule
dakle rusis mi mitove . pa kaj nisi mogla i nju zdrilat kao i blizance ili nisi ni njih drilala ?

JiA je napisao/la:meni nije lakse kad ostanem samo s jednim.... taj jadan ne zna kud bi sam sa sobom i onda se lijepi za mene.
na to nisam navikla sa dvojicom.
eto, jedna olakotna okolnost.
Ali baš mi bude drago kad smo 1 n 1.
Čini m se da beskrajno spava i imam vremena za sve. Zasad. S njima mi se čini da je nonstop netko cvilio, jeo, kakao...nisam ni znala da djeca imaju ritam. 

sjemenka je napisao/la:JiA je napisao/la:meni nije lakse kad ostanem samo s jednim.... taj jadan ne zna kud bi sam sa sobom i onda se lijepi za mene.
na to nisam navikla sa dvojicom.
eto, jedna olakotna okolnost.
Potpis.Ali baš mi bude drago kad smo 1 n 1.
Naše malo čudo stiglo.Čini m se da beskrajno spava i imam vremena za sve. Zasad. S njima mi se čini da je nonstop netko cvilio, jeo, kakao...nisam ni znala da djeca imaju ritam.
i stalno sam imala osjecaj (duuuuuuugo, dugo vremena) da treba presvuci ili nahraniti jos jedno - nekako mi jedno bilo malo

.
?
.
školarcima!

bas vas je lijepo citati
JiA je napisao/la:a kako to onda sa odjecom kod vas? jedna nasljedjuje od druge? i to tolerira?
nesto nasljedjuje, nesto ne.....sve zavisi koja je boja u pitanju
) skijaju, klizu, igraju se.... uciteljica 
cak ni prema ovoj mrvici.... bas je vole, maze i paze iako ima momenata kad misle da ja ne vidim, pa joj otmu igracku (narocito starija duplicka) ili je malo cacnu-cisto da se rasplace,da nam nije dosadno

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.