Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Desant na pelene dio 2

12 svi 2014, 13:21

Da javim napredak. Prva dva dana je stalno zadrzavao mokrenje samo da ne ide na tutu. On popiski par kapljica, ja ga stavim na tutu ali nista.... pa opet u krug sve dok mu ne popusti koncentracija pa se popiski sav po sebi. Sada piski u tutu bez ustrucavanja ali ne trazi sam. Stalno ga promatram i poticem pa ako nisam bas prisutna onda se popiski po sebi. Cak je i svaki put kakao u tutu. On je navikao kakati u shatoru od ikee :p jer nece da ga itko gleda pa se mucio oko kakanja negdje drugdje. Nikako se nije mogao opustiti. Onda sam mu stavila tutu u taj shator pa se unutra pokaki.

U vrticu je u petak isto zadrzavao mokrenje, nije nista obavio na tutu pa se popiskio po sebi, a danas se jednom popiskio po sebi a drugi puta u tutu. :dada

Tako da sam zadovoljna, pomaci se vide iako osjecam da imamo jos puuuno treninga. Mislim da bi sve bilo lakse da pita sam.

21 svi 2014, 14:56

Nikky, kako vam ide?

I ostalim friskim bezpelenasima?

Kod nas nema promjene, vec smo se navikli, ponekad pita, ponekad ga podsjetimo, i tako, ide :).

27 svi 2014, 01:04

Ide super. Bas sam zadovoljna a bila sam skepticna zbog onih prvih dana zapisavanja. Kada treba kakiti trazi tutu, za piskenje ne ali stoji na mjestu i skace ili se drzi za pisu i kaze da ga boli. Tako znam da mora na tutu. Vec danima nismo imali nezgode. Za dnevno spavanje nema pelenu, nikada se ne popiski a navecer se sam probudi i pocne plakati ili lupati nogama po krevetu, biti mervozan. Onda ide na tutu i krevet ostane suh. Tako da je dobro. Iako bi bilo najbolje kada bi jos trazio tutu sam umjesto da daje signale ali ne smijem se zaliti.

E da, ne mogu vjerovati da je to sve ispalo tako kako je a ja sam bila uvjerena da ce nositi pelenu do skole.

29 lip 2014, 20:24

novi dio :mah
ljetne guze bez pelena
Tema je zaključana