Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
10 ožu 2006, 12:21
Mi smo za početak dobili dvoja kolica Peg Perego Venezia i u njima su se T&M vozili juhaj, svaki dan do svog negdje petog mjeseca života. Kolica su super, ali uvijek je za šetnju bilo potrebno dvoje! Onda smo kupili ova:<
>www.epinions.com/Peg_Pere...a_Stroller<
>Teška su 8 kg, lako se sklope, imaju tri položaja i stanu bez problema u auto.<
>Kod nas je bila katastrofalna ponuda twins kolica, pa sam zamolila prijateljicu da ih donese iz Beča. Koštala su 250 eura.<
>Danas još uvijek koristim i jedna i druga kolica, ovisno o situaciji <
><i></i>
10 ožu 2006, 13:34
Quote:marinna, jesu ta kolica svijetlo plava sa narandžastim rubovima?<
>E da upravo tako.Našla ja pravu slikicu,evo je <i>Edited by: marinna at: 10/3/06 12:42<
></i>
10 ožu 2006, 23:31
Melody Os, ja se dvoumila između tih kolica i Inglesininih.Odlučila sam se za Inglesinu jer imaju ležeći položaj, a kako sam pročitala ta nisu imala.Je li tako? <i></i>
11 ožu 2006, 17:04
Deicav, tako je! Ova Aria Twin imaju tri položaja, a taj kao ležeći je zapravo poluležeći. Moja sestrična je svoje klince od rođenja vozila u tim kolicima, ali mi smo ih kupili tek kad su T&M imali četiri mjeseca, a niti onda ih još nisam vozila u tim novim. Ova dvoja kolica koja smo dobili su bila puno prostranija za njih i, naravno, imala su pravi ležeći položaj. <
>Ali Aria Twin su doista odlična kolica, ali za malo veće klince! <
><i></i>
15 svi 2006, 11:21
Kako sam se ja zeznula u vezi kolica!!! Kupila sam ih polovna, i sve je ok, uscuvana su, al ima jedan veliki problem: Ona idu, onako u vlakic, jedan iza drugoga i kad se stave u lezeci polozaj, onda onoj prvoj bebi stisnu noge!!! Odnosno legnu joj na noge!! Pa nije mi jasno, kakva su to kolica za blizance i tko je to izmislio??!! :"> Sad moramo improvizirati, MM namjestio neku sipku, al zato jedna beba mora biti u polulezecem polozaju. <i></i>
16 svi 2006, 08:50
Ja sam imala dvoja koja su se mogla spojiti u jedna. Tu opciju ( skupa ) sam jako, jako rijetko koristila, nismo mogli nigdje proći.<
>Baš sam ih za vikend bacila... sve mi milo došlo, al raspala su se baš. <i></i>
16 svi 2006, 10:06
Ja sam sa svojima super zadovoljna <
>Kupili nova,nisu bila skupa,lagana su-meni ona dođu više kao kišo
an kolica(ionako nam po zimi nisu niti trebala)<
>Međutim ne bih ih preporučila za zimski period nikako(bez obzira na zimske vreće koje se dobiju s njima)<
>Nama su ona zakon za ovo toplo vrijeme <i></i>
18 svi 2006, 09:44
Quote:Odnosno legnu joj na noge!! da, no moj vlakic se dao okrenut jedna kontra druge pa tog nema a za ovo sam znala da nisu za skroz male bebe ti vlakici... <i></i>
27 svi 2006, 23:44
Na naš vlakić mogu ići i košare i auto-sjedalice i normalna sjedala (3 u 1 princip) ali mi nismo uzeli košare jer su rođene pred proljeće. I stvarno su genijalna. <i></i>
15 ruj 2006, 12:39
kad već pričamo o kolicima imam i ja jedno pitanje, obzirom da smo upravo krenuli u kupovinu i malo smo zbunjeni. Naime, frendica koja je rodila blizance mi je rekla da je bolje imati kolica gdje djeca sjede jedno do drugog a ne jedno iza drugog jer je navodno djetetu koje je drugo po redu klaustofobično i ne vidi dovoljno toga (osim stražnjeg dijela kolica prvog djeteta) pa kao postaje nervozno, vrišti i sl. dok se kod sjedenja jedno pored drugog prije počinju družiti, nije im dosadno i jednako vide sve oko sebe i ispred sebe. <
><
>E pa sad mene zanima da li je to točno i koja kolica kupiti sa tog emotivnog/društvenog aspekta.<
><
>please help!<
>hvala <i></i>
15 ruj 2006, 13:01
mi smo imali inglesinina vlakic kolica koja su se mogla sloziti tako da se djeca gledaju i meni je to bilo super, bas su se lijepo druzile (naravno, i cupale) a mi smo mogli uci bilo gdje jer je sirina kao standardna jedna kolica. <i></i>
15 ruj 2006, 13:57
Super, hvala.A gdje ste kupili kolica, obzirom da smo mi naišli samo na ova koja se ne okreću jedno prema drugome? <i></i>
24 ožu 2011, 14:53
podižem temu i molim za savijet, hitno mi treba spojnica za graco kolica, znate li gdje bi mogla kupiti tu spojnicu
24 ožu 2011, 23:37
Mi još nismo kupili kolica još smo mali pa ne žurim jer se nemogu odlučit.
Zasad mi se najviše sviđaju ABC zoom.
Ima li itko iskustva s njima?
25 ožu 2011, 10:49
ne znam kakav je abc, ali mi smo se nakon dugo proučavanja i ispitivanja roditelja duplića odlučili na maclaren twin techno. bitno mi je i što su skoro 8 kila lakša od peg peregovog vlakića (koji je bio moj prvi izbor) jer živim na 4. katu bez lifta
25 ožu 2011, 13:23
Peg perego je preglomazan lijepa jesu kolica ali velika su. Maclaren mi se ne svidja jer su jedan kraj drugog a ja bi da su jedan ispred drugog. Izludjuje me potraga za kolicima.