da malo napisemo sto smo citali zadnja dva mjeseca:
knjiga sa super pokusima, igrama, zgodnim primjerima sto mogu zajedno raditi djeca i roditelji recimo preko vikenda
200 ISTJERIVACA DOSADEtrodimenzionalna knjiga, ja se zaljubila u to kako je super prikazana vilinska suma, pa mali vilenjaci, pa zivotinjice, ama super super
GDJE ZIVE VILE I VILENJACIovo je zgodno procitati prije proljeca, ima super primjera i igara koje se mogu igrati u prirodi, mi smo citali broj 4. i broj 5
IZVIDJACKI PRIRUCNIKsve kaze naslov...
PRIRUCNIK ZA MALE CAROBNJAKEisto.... sve je u naslovu...
MALI MADJIONICARovo cu morati kupiti koliko puta su je klinci vec posudili, vec je izlizana od koristenja

, ima zgodnih zadacica za male detektive, pisanje pisama u siframa, desifriranje tragova....
VODIC ZA SPIJUNEi nesto za skolarce (stavila sam to davno i na nas generacijski topic, ali ne mogu vise naci gdje

pa cu napisati ovdje) preporuka za bilo koju knjigu iz edicije "Pet prijatelja" il "Sedam tajanstvenih". moj skolarac (8 godina) ih doslovce guta:
ENID BLYTONa ovu smo tek posudili, nema link:
LENK, Fabian: Detektivske zagonetke (iz izdavačeve ljestvice čitanja "Po stupnjevima do uspješnog čitanja" knjiga je iz 4. stupnja: Lavići, od 8. godine nadalje)