Sada je: 06 lip 2026, 03:58.

Upala uha

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Upala uha

PostPostao/la Sreca najveca » 10 vel 2011, 11:18

nemoj toliko razmisljat o tome kakva je pedijatrica i sto ce reci, to sad nije primarno. u slucaju da nisi s njom zadovoljna, trazi uputnicu za orl. pregled mozes obaviti odmah danas u svom domu zdravlja ako ima orl, ili pitaj nju gdje mozes ici. a ako ti slucajno ne da, pricekaj 19h i odmah na hitnu. tamo ce je sigurno ispregledati.
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la rusulica » 10 vel 2011, 16:09

kod nas se za orl pregled čeka obično tjednima, evo ja sad čekam već 2 tjedna. prvi put sam imala vrašku sriću i upala za 5 dana
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la ivanak2602 » 10 vel 2011, 22:00

Sreca najveca je napisao/la:nemoj toliko razmisljat o tome kakva je pedijatrica i sto ce reci, to sad nije primarno. u slucaju da nisi s njom zadovoljna, trazi uputnicu za orl. pregled mozes obaviti odmah danas u svom domu zdravlja ako ima orl, ili pitaj nju gdje mozes ici. a ako ti slucajno ne da, pricekaj 19h i odmah na hitnu. tamo ce je sigurno ispregledati.

Evo, bile kod doktora. Sad ju je primio gospon doktor (the boss), pa smo dobile Otalgan i Parkemed (iako joj je bolje). Zivim u Becu, to sa domom zdravlja ne funkcionira tako, mora se imati termin, a doktori su tolike da ne kazem sta, da ti ne daju uputnicu ili rade pretrage koje bi zeljela, ako smatraju da ne treba. Parkemed cemo preskociti, stvarno vise nije potreban. Al jos uvijek sam :angry . Sad cu svaki puta prije nego sto idem kod doktora, otvorit temu na forumu i guglati.
ivanak2602
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la teutonija » 11 vel 2011, 13:59

da ti ne daju uputnicu ili rade pretrage koje bi zeljela, ako smatraju da ne treba.
s ovim se slažem .Doktor odlučuje koje pretrage trebaju koje ne i ako on da uputnicu on iza nje stoji i neće ju dati samo zato da nekome ugodi.

Kapi se koriste i pomažu kod upale vanjskog uha ,zvukovoda ,evo baš moja manja ih je dobila neki dan ,Garasone ,već nakon prvog kapanja za par sati je bol nestala ,no ona nema upalu unutarnjeg uha,vjerojatno je upala nastala od zaostale vodu u uhu nakon ronjenja,nepitajte. :ajme

Za upalu unutarnjeg uha (no da bi znali gdje je upala ,MORA se ići dr.) daju se atb, (kod male djece se daju gotovo uvijek bez obzira na prirodu upale), kapa se nos dekongestivnom kapima ....
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la ivanak2602 » 11 vel 2011, 18:24

Ti doktori o kojima pricam su kao ovaj jucer- izjavio je da je to virusna upala uha. I sad se ja pitam, nakon sto sam procitala da iako je prehlada izazvana virusom, da je upala uha bakterijska (da sad ne citiram/prevodim taj text), sta je tocno? I naravno da onda gubim povjerenje....
ivanak2602
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.