29 lis 2011, 07:58
29 lis 2011, 10:43
, ovako dugo nisam spavala pa valjda od trudnoće.Inače se A. budi u pola 7-7 i nas probudi tada naravno.30 lis 2011, 10:44
30 lis 2011, 20:24
ma što te onda ne prijavi na više sati i uredno ti plate. ma, ni kod mene nije ništa bolje, da poslodavci poštuju zakon bilo bi nam prelijepo 31 lis 2011, 09:23
31 lis 2011, 10:08
31 lis 2011, 11:54
31 lis 2011, 12:12
e to, dobro ako ne to bar da mu znam objasniti što je grobljekandy je napisao/la:Kako trogodisnjaku objasniti pojam smrti.
31 lis 2011, 13:18
kad su klinci ozdravili, mi smo se stariji porazboljevali pa je mene ovih dana mučio jedan zub i tako do u nedogled, nikako doći sve na svoje... kućanskih poslova preko glave... ali dobro, nadam se da je to sad to za neko vrijeme
eto, raste moje malo/veliko, počeo je i prespavljivati sa ekipom
02 stu 2011, 23:03
ali desetak dječice
Nije šogorima bilo lako
04 stu 2011, 11:29
13 stu 2011, 21:53
13 stu 2011, 22:43
13 stu 2011, 23:15
14 stu 2011, 11:06
a barem je bilo veselo...
samo se trebamo dobro organizirati i skupiti hrabrosti da otvoreno popričamo... mislim da je dio problema i u tome što ja imam slabu komunikaciju s njima jer puno rjeđe idem po djecu otkako je mm preuzeo auto i prevažanje (gledaju me kao da sam nemajka, ružan osjećaj), a s mm-om izgleda imaju neku zakočku u komunikaciji... nije im sjeo, on misli da je to zato što dolazi i odlazi u radnom odijelu, a dosta roditelja u našoj grupi su čista šminka i kremica... a ne znam, moguće da je to, danas je sve po tom pitanju ionako naopako... drugi dio problema je taj što mislim da smo među rijetkim roditeljima koji ne podupiru politiku vrtića vezano uz pelene i posebno prehranu (pa tu ne bi sugerirala na odluku većine, nažalost) jer sam na jednom sastanku shvatila da su upravo roditelji ti koji potenciraju da se u vrtić nose smokići (s kikirikijem), svakakvi industrijski keksi i bomboni jer im djeca ostaju gladna nakon zdravih povrtnih ručkova, a ne vole ni suho voće ni voće općenito... pa normalno da ne vole kad im je ponuđena ta slađa alternativa
a teta je mm-u rekla da ne donosimo više suho voće, grancereale kekse i čipseve od jabuke jer to nitko osim R. ne jede, a mi onda ne donosimo ni smokiće
ukazale su nam da pokušamo izbaciti "herojske" crtiće iz upotrebe jer se međusobno hvale tko ima bolje akcijske igračke, robote, bakugane, gormite, kojekakve menove (i cure i dečki
14 stu 2011, 13:06
nadam se da ćemo razvaliti test, moram donjeti i "mito", neke bombone i sl. pa da ga na taj način pridobijem na suradnju
ali A. nije takav.
i to je žalosno.
14 stu 2011, 14:37
Mama Mia28 je napisao/la:MM ne želi odlaziti po malog u radnom upravo iz tog razloga-znam zvuči glupo. Jednom je išao i kaže da je imao osjećaj da svi zure u njega, ono odmjeravaju ga od glave do pete

Mama Mia28 je napisao/la:Crtići koje smo mi gledali kad smo bili mali, e to su crtići a ne ovo danas
15 stu 2011, 10:16
). Najzesci mi je kad glumi da su bolesni ti likovi pa ih poslaze po kaucu i brine se o njima ko da su u bolnici. Tako da ne znam da li poticu nasilje ako netko nije karakter da bude nasilan. Pojima nemam. Vracam se na Domijevog prijatelja, ovog koji grebe i tuce. On uopce ne gleda crtane filmove, stalno je vani, al opet je jako nasilan. Njegova mama je postala moja najbolja prijateljica i meni je grozno vidjeti kako joj je neugodno kako on mlati drugu djecu, a ne znam kako joj pomoci.boysmama je napisao/la:ma, moga ti to ne dira, on se baš ponosi svojim poslom (i voli ga), a i sam kaže da to što ga netko poprijeko gleda u radnom odijelu puno više govori o toj osobi nego o njemu, i u pravu je! ali kužim i tvoga m-a jer danas nije popularno zasukati rukave za svoje kune
15 stu 2011, 11:06
15 stu 2011, 11:27
teško mi je uopće bilo čitati kako jadnik pati i kako je sve krivo posloženo u tom vašem vrtiću
tako su ih fino naučili da se sami skidaju u pidžame da L. nas doma samo pita na koju stranu da okrene majicu, a sve ostalo potpuno samostalno izvede, uključujući i obuvanje čarapica... ni nama ne daju (tj. ne preporučaju) nošenje svojih igrački jer ne mogu paziti i na njih (to bi bilo onda na našu odgovornost), ali oni ti te igrače samo pokažu frendovima ujutro u garderobi i vrate ih u ormarić... za TV u grupi prvi put čujem, nikad nisam vidjela takvo nešto
nadam se da ćete se ti ti tm ipak dogovoriti oko suočavanja s tetama i jednog konstruktivnog razgovora pa da ćete mu koliko-toliko pomoći razgovorom da se tamo osjeća ugodnije
nismo ni mi daleko, ali s R. (kako sam već i pisala)
15 stu 2011, 11:43
15 stu 2011, 11:58
zeezee je napisao/la:podučili su klince da se u wc-u ne pušta voda,ali su u tome toliko kruti i zapovjedni, da djeca sad ni doma ne puštaju vodu od straha (M doslovno urla da mu je striček vikao da se ne smije) itd....
15 stu 2011, 12:00
15 stu 2011, 15:59
Zee odi,popričaj prvo s tetama, onda reci da ideš kod ravnatelja ako razgovor ne donese pomake.
vjerojatno ni ručice ne peru poslje wc-a.
nikako ne mogu otkriti razlog tome, u vrtiću je sve ok, voli ići tamo, ima prijatelje, tete voli... počeo je i kopati nos
zeezee je napisao/la:MM28, nemoj dat da te netko uvjeri da s njim nešto nije jako u redu. vole oni to. u redu je da se brinu za djecu (malo za promjenu), ali se postavljati prema roditelju da mu , kao vjeruješ, a daješ mu do znanja da misliš da laže, je zločesto i van svih granica njene profesije. znam da je lako pričati kao što ja sad to činim, a teško kad si u toj situaciji. kužim jer i sama prolazim kroz mali milijun dilema.
17 stu 2011, 10:31
17 stu 2011, 11:11
i ja imam jednu mrvicu od upravo navršenih 4 godine
17 stu 2011, 11:30
17 stu 2011, 12:04
ooo kandy šta ima kod vas ? Ja opet ko stara baba, kišem, kašljem, šmrcam ..probudila se jutros bolesna...al svejedno sam na poslu
17 stu 2011, 12:10
17 stu 2011, 12:11
nebute me se tak lako rješile