Mislim da se racuna minimalno 10 uzastopnih koraka, koliko se sjecam. Mozda sam i u krivu.
R trci, ne hoda

cini mi se da nije nikad ni prohodao, odmah je protrcao

A solili su mi pamet da nece prohodati jer ga nisam stavljala na noge. Izgleda da su bili u pravu

Zivahniji je nego ikad, spretan i okretan, totalna suprotnost od brata.
Sad vec ima ozbiljne tantrume, s pravim izljevima bijesa

tesko ga je cuvati, zahtjevan je, nestasan, zivahan, tezak za jelo, jako se opire presvlacenju... Tak da me ne cudi sto mmama, koja je starijeg vucarala okolo i stalno vukla k sebi, ovog mladjeg bas i ne zeli cuvati osim ako bas mora, ako nemamo nikakvo drugo rjesenje

Jedna stvar me brine, a to je govor. Poceo je rano s prvim rijecima, medjutim, sve te prve rijeci je prestao koristiti! Sve, a bilo ih je desetak, osim "bavo oko", sto bi znacilo "bravo Roko" (sam sebi se divi i pljesce kad mu nesto uspije). Poceo je govoriti neke nove rijeci. Bubu je Bumba, Bobo je spuzva Bob, Paka je Patrik, akaka je stipaljka (od svih rijeci bas tu je odlucio naucit), i jos mozda poneka. Ali mama, tata, i ostalo sto je govorio nisam vec jako dugo cula. Jednostavno ih je prestao govoriti.
Brat mu je u toj dobi vec govorio recenice, i ne mogu ih prestati usporedjivati, a samim tim pratiti svaki glas koji izadje iz njega.
Inace razumije skoro sve, zna imena gotovo svih stvari koje koristimo svakodnevno, zna sto znaci donesi, odnesi, baci, stavi, dodji i sl. Ali govor mu je jako slab, cini se cak i sve slabiji