liv, drago mi je da si se malo javila, sretan ročkas i ovdje. i super mi je drago da si stavila koju fotku na fejs, stvarno je J narastao, ali je ujedno ostao isti u licu, baš mi ga je bilo lijepo vidjet
srećo, super za veliku curu, samo nek ona skače i uživa
moji su na moru navodno toliko dobri da se već brinem. seka svaki dan spava popodne, navodno nitko nije morao podić glas na njih evo tjedan dana kako su tamo, jedu sve, seka praši po voću, slušaju i sve je divno - mm dodaje da je to zato što ja nisam tamo i naravno on uopće ne kuži šta je meni da ja na njih vičem

prvo što ja stvarno minimalno vičem, ali stvarno, ako sam na nešto osjetljiva i na nečem radim sama sa sobom, onda je to vikanje. ne znam. mislim drago mi je da je sve kak treba i sl., ali ja s njima dom budem vrlo često sama, nakon mog posla i njihovog vrtića, kuham i vodim ih na aktivnosti i druženja popodne, a njih je sad 4 odraslih na njih dvoje, s tim da se oni cijeli dan kupaju i da se izmore i ni ne znaš za njih, svi su opušteni i na godišnjem, nema stresa, ali ajde očito je problem u meni

baš mi je digao tlak, šta da kažem.
ali super mi je bilo vidjet ih na snimkama kak se kupaju - mm je danas išao doma pa je navratio vidjet ženu si, M roni, gleda pod vodom i belji se u kameru

nije se oslobodio da pliva onako na dulje, ali s druge strane pliva, valjda je to najbitnije. došla mu je frendica od prošle godine (i ranijih godina), kaže mm da nije htio pričat s njom nego ode do nje i onda se ispred nje gnjuri, roni, skače i pliva - drugim riječima pravi se važan
ja već drugi put sanjam da M ide u školu i da nešto ne zna ili da nam nešto fali

eto, umjesto da paničarim zbog poroda, ja sanjam školu, stvarno sam skrenula s pameti

danas je evo 38 tjedana, jučer bila na pregledu, ctg super i protoci i sve, jedino je ova dr procijenila da Magdica nema još 3 kg, ali da će do poroda imat, vidjet ćemo, ja sam i rekla da su je ranije precijenili!