Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: Trojkice i dvojkice o svemu i svačemu - 5.

25 kol 2010, 11:50

majo :kiss , fali mi tvoj duh!!!!! pa pusti nek imaju tulum kratko vrijeme možda im prestane biti zanimljivo.
primjećem da postajem sve blaža i blaža, puštam neka budu djeca. nekako mi tako brzo odrastaju da me ulovila neka sjeta :lol , voljela bih da ostanu par godina na 4 godine :p

25 kol 2010, 14:00

Zira :hug fala...
Ma do tud smo i dogurali jer sam ja blaga. Al neka ih - ja se samo bojim da se netko ne odvali glavom u krevet il nekaj.

Dora pita neki dan mog tatu (sjedi pokraj njega): Deda, ti si mlad?
Moj tata: Ne Dora... Znaš da sam star.
Dora zaključuje: A-haaa... ti si ko deda Miško. Samo si ovako malo .... mršav.
:lol

01 lis 2010, 00:58

Vidim da je veselo kod svih ;)

Ako me se još sjećate veliki pozdrav iz Rijeke :mah

01 lis 2010, 08:34

Gemini :mah ... kako ste? daj malo detalja!

01 lis 2010, 10:37

Dobro smo da pokucam.
Proslavili 5ti rođendan prošli vikend.
mm radi vani sada pa smo puno sami i nikako da se na to naviknemo, no kad je tu onda su praznici 3 tjedna za svih, dečki ne idu u vrtić, ja ne radim on doma pa onda pokušavamo nadoknaditi 3 mj u 3 tjedna što je naravno nemoguće ali..
dečki to relativno dobro podnose osim perioda tik nakon što ode i pred kraj kad su već ludi od čekanja- no borimo se. Sad smo u toj početnoj fazi gunđanja, mm otišao prije 7 dana i Dani je stalno ljut a inače je on smješko veseli.. :(

inače zdravi, veliki, veseli, idu na plivanje i engleski
ja radim ko i prije za časopis i na radiju - naravno dječje emisije i opremu ;)

i godine lete ;)

17 stu 2010, 20:26

Dobra večer,ja sam tu nova i nemam pojma pišem li na pravom mistu?! :roll

17 stu 2010, 20:29

Dobrodosla nera :mah !
Ne znam jesi li na pravom mjestu, javila si se na podforum mama sa dvojcekima i trojcekima ;) .
Reci nam nesto vise o sebi :dada , ovdje ili na pdf Predstavljanja viewforum.php?f=55.
Ako i pises na "krivom" podforumu, rado cemo te preusmjeriti na pravo mjesto :proljece .

19 stu 2010, 21:13

da vas i mi pozdravimo nakon dugo vremena :mah
lola, paulina i miha su prvašići :zivilnakon svih peripetija, zajedno su u razredu, sa jednom asistenticom koja ih je super prihvatila i oni nju, i prekrasnom učiteljicom koja se apsolutno otvorila spram troje djece s pp u svom razredu. djeca u razredu su otvorena, puna empatije i jako sam zadovoljna kako se sve posložilo. vesele se školi, novim prijateljima... u principu sam stalno u strci jer samo prevozim u školu i iz škole, pa zadaće x3.... ali ide nam nekako :loce
svima :kiss od nas četvero.s

21 stu 2010, 01:59

pozdrav svima :mah ni nas nije dugo bilo....eto, danas decki slave 6 rodjendan i ovo je prvi put da su ga docekali budni i to im je bio totalni dozivljaj a bome i meni pa sam htjela to podijeliti s vama :)
vidim da ste svi veselo, dobro i pozitivno :cool
sandra 028, super za vas da je uciteljica tako otvorena, znam po frendici koliko je to bitno....

21 stu 2010, 12:21

gemini, sandra :kiss :kiss .
neću pitati pa gdje ste žene, niti mene nema :mrgreen , ali dragi mi je što ste se javile bar na kratko.
sandra, već u školi :shock , ajme, nemoj mi to ovoriti. tako sam čekala da malo odrastu, a sad već i ja razmišljam o školi i htjela bih zaustaviti vrijeme :( .
gemini, često te se sjetim kao i tvojih dečki koji su mi sinonim za male spretne sportaše :5 odlične dečke imaš!

03 sij 2011, 13:06

Evo dođoh vam reči:

SRETNA VAM SIMA NOVA GODINA!!!! :zivili :joy :kisichagic :bor :xhome
Neka nam svima sve ide ko podmazano, da smo zdravi i sretni.
Odgovori