Sada je: 06 lip 2026, 03:58.

Hajmo malo o prehrani djece 1-3

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Hajmo malo o prehrani djece 1-3

PostPostao/la sanela » 14 pro 2010, 11:09

mi isto muku mučimo sa hranom. a što se količine tiče sara pojede bar duplo manje od seke koja je 11 mj. iako već neko vrijeme pije željezo,kod nje uzrok ne jela nije bio njegov nedostatak.
izmišljamo toplu vodu samo da nešto hranjivo i kvalitetno pojede.
i dr mi je rekala bitno je da pojede nešto i da to bude što je više moguće raznovrsno i da se neopterećujem koliko njeni vršnjaci jedu jer sva djeca nisu ista
sanela
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la oksi » 23 ožu 2011, 23:10

moja kčerka ima dvi i pol godine.Doručak i ručak ajd nekako još obavimo al idući obroci ništa.Sve nešto sitno.Neče ni večeru pojesti.Zato i po noći svaka dva sata traže bocu.Kad njezin braco koj ima tri mijes jede jednom na noć.Šta da radim?Luda sam više od te hrane!Ona bi pila samo bocu al svaki obrok.Izbacila sam i keksolino iz boce preko dana al po noći stavim.Slabo jede i ručak to su par žlica i gotovo kaže da se njoj povrača i ako dajem nasilu stvarno če povratiti.Tako da ja nakon par zalogaja odustajem.Mršava je.Jer slabo jede a puno se kreče.Dajem njoj razne vitamine al ništa to nepomaže. :mah :mah :mah
oksi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IvaV » 24 ožu 2011, 10:08

oksi-
Šta da radim?

za pocetak procitaj sve korisne savjete koje su ti cure bas na ovom topicu dale, nema smisla da se sad sve ponavljamo.
i izbaci bocicu.
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la olja » 24 ožu 2011, 10:10

Oksi, vec si vise puta pisala o tome kako imate problema s jelom.
Povraca li jos uvijek? Jeste li se obratili pedijatru za savjet?
Da li i dalje zeli samo slatkise, kako si pisala?
Jer ovo drugo mi se onda ne cini kao razlog za posjet pedijatru vec kao razlog za postavljanje cvrstih i jasnih granica kada je jelo u pitanju.
Pisala si i da nije mrsava, da je normalnog opceg stanja.
Pises da se budi po noci za bocicu - jesi li pokusala izbaciti mlijeko i umjesto toga joj ponuditi vodu?

Edit: Iva, pisale smo u isto vrijeme :daj5
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.