Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: Koliko trogodisnjaci dugo spavaju?

24 sij 2010, 23:47

Joj ne mogu vjerovat, sveto dijete. Da bar moja spava toliko...još malo pa će spavat manje od mene :roll da mi je samo sat vremena za sebe

25 sij 2010, 01:14

Je, dosta je, ali ne vidim nikakav problem u tome dok god dijete ne spava po cijele dane, ono da nema energije, da je stalno umorno...
Kviki ima 3 godine, al on je covjek od akcije, nespavalica, ne spava po danu od nikad :mrgreen , a po noci odrapi cca 12 sati, nekad 11.5.

25 sij 2010, 11:01

LiKmama je napisao/la:Je, dosta je, ali ne vidim nikakav problem u tome dok god dijete ne spava po cijele dane, ono da nema energije, da je stalno umorno...
Kviki ima 3 godine, al on je covjek od akcije, nespavalica, ne spava po danu od nikad :mrgreen , a po noci odrapi cca 12 sati, nekad 11.5.

Tako i moja samo što ima 4 mjeseca manje i spava 2 sata manje od tvog :shock Kad se rodila spavala bi 15 sati u danu :roll nastavi li ovako kad odraste neće spavat uopće :/

25 sij 2010, 12:26

Ljubica ima dvije i pol godine i spava 11-12 sati po noci, po danu vise ne spava, osim ako nije kod bake i ako je jako umorna. meni se uopce ne cini d amalena od servuz previse spava i koma mi je savjet da ju se budi :shock

29 sij 2010, 21:56

ja mislim da je to ok, ne znam zašto od toga radi problem, nekima treba više sna, nekima manje. Mislim, velika stvar, spava li sat više ili manje! I ti doktori, drže se knjiga ko pijan plota!
ak je sve drugo ok, nemoj se opterećivati ;)

moja ima 2 god. i 4 mj. i spava oko 10 sati noću i 2-3 sata danju, nekad je to i više, a nekad i manje, kao zadnjih dana kad vrlo malo i loše spava!

30 sij 2010, 12:04

Spava koliko joj je potrebno.

31 sij 2010, 17:54

Nikola po noći spava cca 10 sati, a po danu cca 2 sata. Toliko mu je potrebno da normalno funkcionira, da ne cendra predvečer.
Zadnja izmjena: yra; 31 sij 2010, 22:38; ukupno mijenjano 1 put/a.

31 sij 2010, 20:10

Ma moja spava samo 10 po noći i još je jedva natjeram da ide spavat. Nije uopće nervozna, mogla bi čini mi se cijelu noć. Jednom smo bili na piru i u 3 ipo u noći mi odrasli pocrkali a ona pleše na srid podija i ne želi kući ko da je podne

12 vel 2010, 11:37

Karlo ponoci odspava dobrih 12 sati, nekad i 13 :) a preko dana sat vremena. Ne vidim nista lose u tome, djete raste i trosi energiju, valjda dok spava puni baterije. :)

Re: Koliko vaša djeca spavaju?

12 vel 2010, 12:02

Evo sad nam se malo promjenio rezim spavanja, navece ide spavati oko 20,30 do 9 ujutru. A preko dana ide oko 13.30 i odspava sat vremena.

14 vel 2010, 15:15

idu spavati oko21 i spavaju ujutro do 9,popodne cure odspavaju sat vremena!

14 vel 2010, 23:56

s 13 mj. zaspi u 20 h, a budi se u 6 h.
po danu spava 2puta, u jutro oko 10h 1 sat i popodne oko 3h jos jedan.

15 vel 2010, 00:03

i mi s 13 mj isto kao i kod Rogue,osim šta popodne spava 2 il 3 sata.( i mama,i mama :dada )

večernje spavanje od 20 najkasnije 21 zavisi kad je vježbao i spava bez buđenja.aj dobro,ne uvijek,traži nekad soka,ćirne na tv,odvali se cerit...al uglavnom spavamo ko zaklani jer smo umorni :lol

04 ožu 2010, 10:08

Ne vidim nikakav problem u dugom spavanju. Svako dijete je drugačije i ima svoje potrebe. (tako i odrasli ljudi).
Moje spavaju cca 10 sati po noći i oko 2 sata po danu. Starija ima 4,4 god a mlađa 2,7 god.

10 ožu 2010, 12:36

Moja Anamari ima 3 god. i spava po noči od 20 15-700 ujutro i popodne spava 2 do 3 sata.
I mislim da joj je to čist dosta.

10 ožu 2010, 13:18

Joj da bar moja hoće toliko da spava al ona ionako ne zaspe do 11 navečer (nekad i kasnije) iako ju stavim u 9 a još da spava popodne ne bi po noći zaspala do 2. Budi se oko 8 ipo ujutro. A nije da se ne troši, naprotiv nema mira čitav dan, čak ni uvečer nije umorna i nervozna već ju jedva strpam u krevet i onda još skače po krevetu :roll

10 ožu 2010, 16:19

Meni je spas kad Karlo spava preko dana, imam sat vremena za forum. :D
Odgovori