Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
11 stu 2009, 20:47
osijek,radi kako misliš da je najpametnije
Zadnja izmjena:
Lora7; 29 sij 2011, 21:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
11 stu 2009, 20:53
slazem se sa curama.
vjerujem, da sam slusala lijecnika i mirovala u pravom smislu te rijeci, da mi ne bi prsnuo vodenjak u 33 tjednu.
takodjer sam konstantno imala bolove u zdjelici, ali ih nisam ozbiljno shvacala.
i da, u pravilu bi se bolovi javljali nakon teze fizicke aktivnosti ( a tu ubrajam i hodanje 500 m, podizanje kante sa vodom i sl. gluposti u koje sam se upustala ).
nisam primjetila da mi se nakon vaginalnog pregleda bolovi pojacavaju.
doduse, niti me nisu vaginalno pregledavali koliko se sjecam.
12 stu 2009, 11:53
Bolovi u zdjelici polako prestaju, a i mjehur čini mi se. Nisu to neki sad jaki bolovi možda i ja previše obračam pažnju na sve. Što se sjedenja tiče možda sjedim sve skupa dnevno max. 2 h. Ostatak vremena ležim, a hodam svki dan krug po trgovini cca. 10 min i od mene do mame cca 200 m. Ja mislim da je to mirovanje. Ne radim ništa, ne dižem ništa. A ove neke tegobice mislim da bi bilo čudno kada bih se osječala kao dok nisam bila trudna ipak je to promjena za organizam.
12 stu 2009, 11:58
osijek, ti si jedina trudnica sa trojkama za koju sam čula da se toliko kreće poslije 20tog tjedna

liječnici redovito stavljaju na strogo mirovanje što znači dići se samo za wc i svakih par dana brzinsko tuširanje. žene čak i jedu ležeći. čak si i među rijetkima koja nije preventivno hospitalizirana.
za tvoj lokomotorni sustav bolje je kretati se, no on pada u drugi plan naspram zdravlja bebica. uzmi našu loru za uzor. nije se mrdala i rodila je gotovo u terminu za višeplodnu trudnoću sasvim zdrave bebe krasne težine.
12 stu 2009, 18:56
...
Zadnja izmjena:
Lora7; 29 sij 2011, 21:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
13 stu 2009, 11:25
Jučer sam bila kod svoje gin i pregledala me i sve je ok. Za svaki slučaj dala mi je antibiotik i danas sam odnijela urin u mikrobiološki lab. Ja sam sada 23 tjedna, a Lora koliko se sječam ti si rekla da si sa 25 otišla u bolnicu, a u prijašnjim postovima ćak sa 28 tj. Možda ću i ja do tada biti u bolnici iako se nadam da ne. Uostalom do sada mi nitko nije rekao strogo mirovanje pa valjda bi mi rekli. U ponedjeljak idem u bolnicu na pregled pa ću vidjeti šta oni kažu.
13 stu 2009, 15:02
osijek, moja frendica je nosila blizance, i isto se kao ti kretala. kao sve je super. i onda je u 28 tjednu rodila,
jedan bebač je imao samo 760 grama. izvukao se, i danas je sve ok, ali u bolnici je bio 3 mjeseca. a na vježbe je hodao do druge godine.
ako ikako možeš ovakve stvari spriječiti, zašto ne.
a ako ti nitko od doktora nije spomenuo strogo mirovanje, onda je to njihov veliki propust.
13 stu 2009, 15:09
osijek, meni je vodenjak pukao dva dana nakon sto mi je ginekolog rekao da je sve super!
13 stu 2009, 15:38
Jesi pitala za serklažu?
13 stu 2009, 15:44
JiA je napisao/la:osijek, meni je vodenjak pukao dva dana nakon sto mi je ginekolog rekao da je sve super!
bila sam na pregledu u ponedjeljak, sve u najboljem redu, a u četvrtak završila u rodilištu - ja ne mogu drugačije razmišljati nego da su višeplodne trudnoće totalno nepredvidive.
osijek, ja bih poučena doduše vlastitim iskustvom na tvom mjestu već sada strogo mirovala
13 stu 2009, 18:26
Radi kako misliš da je najbolje
Zadnja izmjena:
Lora7; 29 sij 2011, 21:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
13 stu 2009, 19:05
i ne kužim,zašto ti je dala atb ak je sve ok? ne valjda tek tako da se nađe
13 stu 2009, 19:48
evo, ni ja se baš ne javljam al moram se pridružit curama i reći "legni u krevet i stvarno miruj!". mislim da ništa nije toliko važno nego da bebe ostano što duže tamo gdje im je mjesto.
ja sam u bolnici bila od 21 tjedna, u 31 rodila hvala bogu zdrave ali jaaako majušne bebe.
slušaj lorine savjete (lora

), meni su puno pomogli u trudnoći a i kasnije.....i nije da me se tiče ali čini mi se da si malo neozbiljna

....ništa ti neće biti ako koji mjesec stvarno odmiruješ...vrlo brzo ćeš se vratiti u formu ....drži se
13 stu 2009, 21:11
Lora i Bruna, prebacila sam vase postove na O svemu i svacemu topic, a ovaj nek ostane za podrsku i savjete nasoj Osijek.
24 stu 2009, 14:48
Hvala svima na savjetima, u svakom slučaju sam ja ta koja je željela sve najbolje za svoje bebe, ali u prošli utorak mi je pukao vodenjak i bebe su došle na svijet dvije sa 600 g i 30 cm i jedna sa 500 g i 29 cm. U ponedjeljak su me ostavili na ležanju u bolnici predostrožnosti radi, a u utorak ujutro se to desilo. Ne krivim nikoga i bez obzira što vi rekle ne krivim ni sebe. Uzrok je bakterija koje u ponedjeljak nije bilo, a u utorak je bila prisutna, ali nebitno. Moje bebe su bile prekrasne, najljepše na svijetu ali nažalost od jedne sam se oprostila već u srijedu ujutro i nisam je imala prilike ni vidjeti, druga nas je napustila u petak rano ujutro, a treća jutros. Ne mogu vam opisati kako se osječam i ne želim nikome da iskusi taj osjećaj. Ne trebaju mi vaše kritike sada željela sam samo ovime završiti priču i sada moram nastaviti sa svojim životom kako znam.
Ovime se želim oprostiti od Ele, Tie i Emi koje su sada tri mala anđela na nebu!
24 stu 2009, 14:50
jako mi je žao.
24 stu 2009, 14:54
osijek

jako mi je žao
24 stu 2009, 14:59
Draga Osijek

.
Jako, jako mi je žao

.
24 stu 2009, 15:05
osijek

jako sam žalosna... imaš svoja tri anđela prekrasnih imena.
još jednom - žao mi je
24 stu 2009, 15:07
jako mi je žao,

iskrena sućut
24 stu 2009, 15:24
jako mi je žao
24 stu 2009, 15:47
žao mi je
iskrena sućut,osijek...
drži se
25 stu 2009, 13:44
iskrena sućut, osijek

jako mi je žao
25 stu 2009, 18:59
iskrena sućut
25 stu 2009, 23:46

samo ću citirati jednu forumašicu (s drugog foruma) koja je nažalost doživjela isto:
"Tih nekoliko dana su mi bili najsretniji u zivotu.Bila sam im mama

!"
Sad su mali nevini anđeli
27 stu 2009, 22:43
Iskreno suosjećam sa tobom u tvojem gubitku. Naši nas anđeli čuvaju i paze na nas.
28 stu 2009, 14:22
žao mi je. iskrena sućut.
29 stu 2009, 00:08
neizmjerno mi je žao.
iskrena sućut.
29 stu 2009, 00:37
zao mi je
29 stu 2009, 00:52
zao mi je