Sada je: 05 lip 2026, 23:00.

zabava na zatvorenom, part 2

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: zabava na zatvorenom, part 2

PostPostao/la frrr » 12 lis 2009, 11:18

woohoo, ovo je stvarno odlično - http://www.net.hr/infocentar/zagreb/pag ... tml?pos=n2

nego, kad sam već na ovoj temi, jutros sam se sjetila kako mi je ovdje mahom dogovarano kako najnormalnije djecu vodite van i po kiši. zagrepčanke, pogledajte kroz prozor i recite zar vi stvarno po ovakvom vremenu klince vodite van? ne provociram, ne iščuđavam se, nego nemam pojma pa pitam.

glede gužve, ima ovo (http://www.net.hr/vijesti/radna/page/20 ... 10006.html) u areni, možda nije tolika gužva jer je veći prostor :mrgreen:
zezam se, kužim na šta mislite..ali, upad je besplatan, što nas košda da dođemo, vidimo i, u najgorem slučaju, ako je pregužvovito, okrenemo se i šećemo po kiši?
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Plusic » 12 lis 2009, 11:21

bilo bi super da se dogovorimo kao MiBovke i npr jednu subotu mjesecno zakupimo na dva sata neku od igraonica (ona u Mihanovicevoj se meni svidja ;)) i pustimo djecu da se druze, igraju, zabavljaju...
ima zabave i za djecu i za odrasle ;)
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la Plusic » 12 lis 2009, 11:23

bas sam sad pogledala kroz prozor a vani totalan prolom oblaka i jos u tom trenutku tako zagrmilo da sam se stresla...
po ovome ne idemo van, ni ja , ni dijete, ni pjesice , ni autom :mrgreen:
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la zeezee » 12 lis 2009, 12:51

evo, mi se baš vratili. ne iz šetnje, od doktora. pametna ja nisam uzela kišobran pa smo od auta trčali u dz, i obrnuto. on se tome jako veselio, hehe, bedasto malo. nisam ni ja mislila izlaziti po ovakvoj kiši, al iskreno, po ovom vremenu mi se ne da ni trpat ga u auto i vodit u zatvoreno, sve skupa mi tlaka.ljepše mi je doma, neka radi tornjeve od kockica i sl.ja sam više mislila na onu dosadnu kišicu koja cmolji, pa prestane, pa onda opet malo sipi...po tom bi se dalo šetati
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plusic » 12 lis 2009, 15:12

ovo malo lici na reklamu?
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la olja » 12 lis 2009, 15:14

Plusic, brza si :)
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la Plusic » 12 lis 2009, 15:17

;)
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la frrr » 27 lis 2009, 11:55

znam da ću sad izazvat salve kritika, ali primam preporuke za beba friendly birtiju za pit kavu sad kad je zima. uvjeti - da se ne puši i da nije stol na stolu, da ima mjesta za bauljat okolo
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zeezee » 27 lis 2009, 12:21

čuj, mi smo nekidan sjedili na bundeku na kavi s frendovima, dakle, na otvorenom je , pretpostavljam da će zimi biti vani i neke grijalice ako to uopće radi zimi.
i ni to nije bilo beba frendli, jerbo je on htio gurati one teške stolice amo-tamo, zavirivati svima u šalice, odlazio je stalno do šanka, pleo se konobarima među noge..na koncu nam je i dva puta zviznuo na pod, sasvim slučajno se nije razbio o željezne noge stola...kad je tresnuo drugi put, rekla sam da mi je dosta takve kave i ošla doma da sačuvam malo živaca. po meni nema beba frendli birtije za tu dob. možda griješim, znala sam i ja viđati djecu koja se kreću u radijusu jednog metra od stola za kojim sjede roditelji, ali moj je neke druge sorte, pa sam svjesna da za mene kave/čaja na takvim mjestima nema....
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la frrr » 27 lis 2009, 12:29

mi smo našli savršenu birtiju za kave subotom, tzv. mali flores u dežmanovom prolazu. ne znam jel zbog birca ili joj je jednostavno pasalo tamo, ali uvijek nam je tamo uspijevalo popiti relativno mirnu kavu.
daleko je od prometnice pa može bauljat okolo, ima oko terase nekoliko izloga do kojih bi ona došetala i gledala, pa sjedila na ulazu u neke dućane...10-ak minuta bi provela za stolom (imaju odlične slane i slatke kolače i subotom prije podne je uvijek bio njezin dan kad jede kolač), 10-ak minuta čak bi ona čak mogla bauljati okolo a da nas dvoje ostanemo sjediti (to je nama jaaaaako puno), ostatak vremena bi bauljala okolo uz nadzor. ali to vrijedi samo za vani. unutra je taj birc skučeni prostor s dva stola.

ok sad je toplo, ali prošlu subotu nije bilo toplo za sjedit vani. dakle, tražim neki veliki, nepušački birc
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mamainana » 27 lis 2009, 13:04

Torte i to u Kaptol centru kad je ružno vrijeme
mamainana
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la frrr » 02 stu 2009, 17:46

hvala za preporuku, bili u subotu u tortama, ispalo je super
(bilo bi još bolje da je dijete spavalo više do 15 min toga dana, al dobro....)
skužila sam u čemu je fora s tim baby friendly bircevima i zašto nam tamo uspjeva popiti relativno mirnu kavu - zato što su obično puni druge djece pa dora ima ekipu i malo se podruži/zaigra se s njima, ne mora baš svake sekunde nad njom visit netko od nas dvoje.
dolazimo u torte oko 12.30 u subotu, pukom srećom nailazimo taman kad se netko dizao i dobijemo odmah stol, snimim ostale stolove, a za SVAKIM neko malo dijete/beba, najmanje jedno
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la frrr » 07 stu 2009, 15:21

dok se pokloopi da ima predstave u maloj sceni, da ima karata i da je dorosaur zdrava imat će ona i dvije godine, nikako da odemo na predstavu.

ALI kao veliki test kako bi to izgledalo da odemo nekamo s njom bili smo jutros na Baltazaru u kinu Europa i bilo je suuuuper! :joy :joy

naravno da dora nije mirno sjedila tijekom cijelog programa kao starija djeca, naravno da nije odgledala tri crtića po 10 minuta - pogledala je zapravo samo par minuta jednog - ali je beskrajno uživala u svemu...od velikih likova iz crtića koji su okolo hodali preko balona i vjetrenjača do gomile ostale razigrane i vesele djece okolo. totalno nam je super bilo, uživala je totalno.
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la frrr » 22 stu 2009, 23:50

opet ja s dojmovima!
bili smo u profilu i bilo je - suuuuper, oduševljena sam. nezadimljeno je, mirno i ugodno. moš popit nešto, dijete ima mjesta za šetat, šalabajzat i istraživat, a ima i dječji kutak sa knjigicama koje su tamo da ih klinci čitaju, ne za prodaju, postoji papir i brdo crtaćeg priibora pa se dijete može zabavit.
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.