Ni R jos ne hoda.
Blago je hipoton, pa ni ne cudi, ali ne brinem jer cijeli notoricki razvoj ide po PSu, sve pokrete skroz pravilno izvodi, samo sa malim kasnjenjem.
Za sada je u fazi hodanja uz namjestaj, malo je slobodniji, drzi se tek jednom rukom, ali nije sprwman za pustiti se.
Jede katastrofalno

Nije sitan, buckast je iako ne previse. Valjda zato jer sam mu zbog straha od neuhranjenosti ostavila dvoje bocice adaptoranog dnevno, ujutro i navecer. To su mu ujedno i jedini konkretni obroci

ako pojede visr od 3 zalogaja necega, to je uspjeh. Posebno ne voli povrce. Meso i kruh npr odgriza i zvace bez problema, a na povrce se davi, povraca, cak i na gnjeceno. Uzas.
Zubi imamo 14, jos 2 su na pomolu, nateceno je, bijeli se...
Rijeci imamo sve vise- mama, tata, baba, ba (brat), deda, am (jesti), bavo (bravo), Oko (Roko), Bogo (Bog), pa pa, vava (pas), mau (macka), pao (palo)...
Ima mozda jos, al ne mogu se sjetiti. Cini se ok sto se govora tice, al ne mogu ga ne usporedjivati sa bratom koji je u toj dobi naveliko spajao po dvije rijeci, i imao je bogat vokabular, nisam mogla ovako pobrojati rijeci.
Inace obozava loptu, autice i kupanje. To su mu najdraze aktivnosti. Brat mu ni loptu ni autice nije ni pogledao u toj dobi, ovaj mali je susta suprotnost sto se svega tice, igranja, spavanja, jela...
Spava cijelu noc, od 22 do 6 ujutro, ali po danu gotovo uopce ne spava, dva puta po pola sata. Turbo je aktivan, penje se svuda, na kauc, na komodu, na stepeniste, ne smijem ga ostaviti u hranilici, oslobodi se remenja, ustaje u njoj i penje, u kolicima isto tako. Ne moram govorit da mi je tusiranje povlastica, ni minutu ne smije ostati sam