12 lip 2015, 19:15
Tako sam i ja spavala, probudila se i rekla da moram tiskati
Uzivaj na godisnjem
odoh ispec pizzu za vecerasnju utakmicu
13 lip 2015, 09:54
sunceko29 je napisao/la:Uglavnom, mi jučer kupili trampolin za dvorište
), cure se ne vade iz njega van!
!
. Godine su samo broj, ne znam koliko ih ti imaš, ali važno je kako se čovjek osjeća iznutra! MM je rođen 1969, ja 1983 i vjeruj mi da NIKAD nismo osjetili razliku od tih 14 godina ! Imamo skladnu vezu koja traje već 15 godina i obožavamo se kao prvog dana
! Pa kaj nije uostalom i Monica Belucci rodila u 40-ima
prosim lepo!
13 lip 2015, 12:59
14 lip 2015, 10:30
15 lip 2015, 08:58
ŠokNaŠok je napisao/la:zatisje
15 lip 2015, 09:01
onda je vidjela bracu kako se zaleti pa se baci u vodu, odmah ona isto tako, to je toliko smiješno za gledat kako ona njega kopira. doslovno šta vidi, možeš joj zamislit onako žarulju iznad glave - imam ideju, i evo je, ode do istog mjesta odakle se on zaletio i isto ko i on sve radi
onda skače po vodi do vrata i viče - lovim ribe, lovim žabe
to joj je od trešanja sotalo - neću bibak! a jučer smo kupili lubenicu, ona je gutala komadine, sok curi iz usta po bradi, ja sam mislila da možeda neće jest jer nismo pd prošle godine jeli, a jutros mi dadilja kaže da su njih dvije bile u Interpasru prošli tjedan i dok je ona čekala da joj izvažu kupus, mala je pojela kaže pola tacne lubenice što je bilo narezano za degustaciju
ali mojima nije da im ja falim
ja sam s njima baš puno. ja kad dođem to četvrtkom, idem ja za njima, a ne oni zamnom. ali bio je baš neki ludi dan i onda oni imaju tu potrebu da svoje frustracije od cijelog dana izbace iz sebe kad sam ja s njima. ja si tepam da je to kompliment - ja sam njihova sigurna luka, ne vičem više, već sam se stvarno skulirala, znam da je to njihova muka i da se uče nosit s emocijama, znam da ne rade to da mene izbace iz takta, stalno si to ponavljam u glavi, ali nekad mi dođe da se zatvorim u sobu kad krenu i malo predahnem...
15 lip 2015, 09:34
Sjeli na kavu, poslije šetnja di je L na svom biciklu za guranje (skroz ga je skužio i sve je brži), nabrzinu završila ručak, kolektivno odspavali popodne pa kasnije prošetali prema Bliznecu (podnožje Sljemena). U nedjelju bili ujutro u parku s frendovima pa na ručku kod mojih. Predvečer još u gradu na sladoledu i proletio vikend.
15 lip 2015, 09:39
mamamana je napisao/la:sunceko29 je napisao/la:Uglavnom, mi jučer kupili trampolin za dvorište
Gdje ste ga kupili?? Ja si baš mislim da jednog instaliramo otraga na dvorište, al iskreno sa ponudom koju sam vidjela i nisam baš preoduševljena, a ne znam više kamo gledati.
15 lip 2015, 10:34
A jučer smo bili u City centru i sjedne on sa tatom u auto, a mene nema, kad on plačno tati "Tata, a zašto idemo sami?".
Hvala za info za trampolin, baš mi se čini stabilan!!!
!
15 lip 2015, 11:23
ja sam 10 godina starija od tebe zato i kažem za sebe stara baba
15 lip 2015, 11:29
... kinder jaje voli i on no pojede griz čokolade, uzme igračku i čokoladu da meni.
15 lip 2015, 11:46
). Evo baš je kod mene u dućanu, prekapa po škrinji sa sladoledima i nabraja - Ovaj je za mene, ovaj je za Emu, ovaj za Lindu, ovaj za mamu, ...
. Na njegovu volju za šopingom vjerojatno je utjecala i činjenica da u dvorištu pokraj naše obiteljske kuće imamo vlastiti dućan, pa svi tri kad god nešto zažele navrate i uzmu što žele. A opet, kada idemo nekud drugdje, jako dobro kuži što smije a što ne smije, pa s time nemamo problema. A u istom kvartu gdje živimo i moja šogorica ima vlastitu ljekarnu, pa bi se moglo reći da smo pokrili sve sfere
. Iš iš kiša, moji su se baš zalaufali sa bazenom!15 lip 2015, 13:51
15 lip 2015, 13:59
tako da samja sigurna da se vi vraćate doma bez pelena
super će vam bit na moru, uživajte!
sunceko29 je napisao/la: "mama kupi bi bi"
, onda na depilaciju i u petak na frizuru, a sve zato što u petak idemo mm i ja u svatove, pa je red da se dovedem u red. barem jednom godišnje!
15 lip 2015, 14:12

15 lip 2015, 14:24

15 lip 2015, 14:26
Koja sam ja nemajka...
A i ta naša pedica već me u zadnje vrijeme baš izbaci iz takta, nimalo nema strpljenja, vremena za pokoje pitanje... I čujem da se dosta ljudi žali na nju i da ih je dosta uzelo karton od nje... Prema nama je još koliko toliko korektna, ipak je ovo već treće dijete koje joj vodimo, ali vidim joj na faci da kad ju nešto pitam bi me najradije torpedirala na Mars!!
Aaa, baš me nasmijao tvoj Borna!!
15 lip 2015, 14:44
Ja sam 83. godište, MM 80. godište. Dugo nam je trebalo da nam se putevi susretnu (skupa smo tek 5 godina) no ja sam se do njega izdivljala, naizlazila, naputovala s curama, završila fax, počela raditi i napredovala nekoliko puta tako da je mm došao ko šlag na torti
15 lip 2015, 14:50
! Meni je MM bio prvi... i posljednji
. Ja sam se izdivljala i naprovodila sa njim... Svjestan čovjek da je šiparicu oženio, pa je imao razumijevanja za moje mušice
. Šalim se malo, uvijek sam bila (pre)ozbiljna za svoje godine...
15 lip 2015, 15:01
ali zato ja imam ipak najstarije dijete ovdje
15 lip 2015, 15:21
, ali sreća pa niti mi doktoricu ne viđamo često, u biti da pokucam o drvo, još nikada nije bilo bolestan... Tinica je napisao/la:Baš sam jučer računala da ću ja već imati preko pet banki kad mi Ančica bude ovak stara ko Fran
... A da nas vidiš, nebi nikada rekla da je tolika razlika među nama. Sve je to u glavi, kažem ti ja
15 lip 2015, 15:40
tak da smo MM i ja totalna suprotnost. On je pak strašno ozbiljan
definitivno nikad
15 lip 2015, 15:50
... MM i ja smo prohodali kad sam ja imala 17 godina, on mi je odmah rekao da zna da sam ja ta koju je čekao i sa kojom će imati djecu, a tako je i bilo. Sa 21 sam postala majka prvi put i niti jedne sekunde nisam požalila što je tako ispalo. Srodnu dušu čovjek nađe jednom u životu i ja nebih mogla podnijeti da sam pustila da moja prođe uz mene
. Ali zato smo si mi dali oduška dječici unatoč i iskoristili sve blagodati baka, teta, stric servisa
kao što ih iskorištavamo dan danas
. Uh, deveti mjesec kažeš? A onda nebum ni ja svoju zvala...
15 lip 2015, 19:35
. I onda je poentirala onako za kraj da se oni ispred svoje zgrade druže sa jednom obitelji koja ima dvoje male djece i da je njihov sin isto kasno progovorio
.
15 lip 2015, 20:34
15 lip 2015, 20:59
uzas, tamo auti uvijek jure. Cak je i u blizini moje stare kuce. Sva sreca pa jucer nismo isli tamo.
15 lip 2015, 22:17
Drži se, moj nećak je kao mali imao Rotu, grozno je to, čak su na infuziji završili. Ja sam klince zato cijepila protiv toga, zlu ne trebalo! Pozitivno je samo to što kada dijete jednom preboli rotu, ima doživotni imunitet. A kaj se afti tiče, u obitelji ih imamo dosta i česta su pojava, a zašto se javljaju i nema pretjeranog razloga. Najčešće kada padne imunitet (što je vjerojatno Rota izazvala kod tvog malenog). Nama pomaže tapkati sa Betadinom ili Volonom. Držim fige za operaciju mandule, od mog brata mali je to napravio sa 3 godine i rekao mi je poslije da je bilo - pis of kejk!
!!
16 lip 2015, 08:36
meni je mm stariji od mene 5 godina al mi oboje izgledamo mlađe a i neozbiljni smo totalno tako da nam ljudi uglavnom nevjeruju da je to naše dijete nego mlađi brat. Kad smo se upoznali to je bila ljubav na prvi pogled i nakon mjesec dana smo znali da je to to da ćemo se vjenčati i imati djecu, jednostavno klik
16 lip 2015, 09:03
...naravno da svatko ima svoje razloge što i kako i nismo svi isti
svi imamo neke planove i prioritete u životu. 
16 lip 2015, 10:01
Tinica je napisao/la: "Joc mami bubamaja ide"
rastop!
nemam volje ni pisat o tome, treba mi još malo vremena da skužim šta je u podlozi. ljuti se na na mene jer želim spavat i ne da mi da sapavam, ne da ni sebi da spava. što je ispod toga, još nisam dokučila, ali eto, trudim se
sve lijepo, mazimo se, jučer su se tako lijepo igrali skupa poslije engleskog -prali cu trktor i bicikle u dvorištu, uživali, ja sam spremala po kući, večerali smo skupa, kupali su se, čitali smo knjige, malo smo čitali bibliju, pomolili se, veliki ode u svoju sobu u svoj krevet i zaspe, a ona onda pokreće cirkus
puno samo zajedno putovali, mi to oboje volimo, ja jako volim i onaj dio oko planiranja - tražit hotel, stan, di ćemo ići, šta ćemo jest, sve to. od kad su došli klinci manje naravno putujemo, ali i onda smo znali malo nekamo otić - ljeti na par dana ili jednom u Pariz. od kad se cura rodila, daleko manje, ona nije mogla bit bez cice. jedino smo zadnji put u Belgiji bili bez klinaca, ja sam imala jedan dan sastanak, a onda smo ostali još 3 dana i šetali, onako bez brige i pameti, jeli po vani, sve bez strke i bez rasporeda, to nam je doslovno obnovilo vezu ... sutra nam je godišnjica braka, pitam se hoće li doć doma prije mraka
držite se