16 srp 2015, 08:57
ajme curke moje ja zbilja mislim da ću dobiti deložaciju sa ovog topića
...ovo će mi baš biti šok kad sam prošle godine provela punih 45 dana na moru
16 srp 2015, 09:21
16 srp 2015, 09:32
16 srp 2015, 09:33
16 srp 2015, 09:42
iskreno se nadam i vjerujem da će se u sljedećih par godina, taman dok ti dječica malo otfrknu, neke stvari u znanosti posložit, jer ovo je strašno. ljudi se školuju, a za šta? da sjede kasnije na burzi? ma užas. jako puno mojih kolega ostaje bez posla. uopće ti ne mogu opisat koja je to bila borba za ovaj ugovor
a ja sam već godinu dana krenula s privatnim poslom zato što sam bila manje-više sigurna da se neće tako nešto pojavit i da moram krenut gradit alternativu ako sljedeće godine ostanem bez posla ...
strpljivo je čekala da i ona malo bude mamina maza
i poznato mi je ovo da nekad selo čuva dijete i umori ih, a mama sama s njih više sve izdrži
jedan razlog zašto moja sveki ne ože nekad djecu pričuvat je što ona ne može s njih dvoje (pazi moja stariji će sad 6 godina) i može bit s njima samo ako nema ništa drugo radit nego stajat kraj njih i gledat ih šta rade
a ja mogu snjih dvoje i kuhat i spremat i obavljat shopping i sve. ali ona ne može doručak napravit
ja počinjem sport gledat kad tvoj Fran dođe u vijesti 
16 srp 2015, 10:06
da mu barem mogu vratiti njegov servis
16 srp 2015, 12:09
biljkas je napisao/la:Nakon 10 min ja sjednem s zdjelicom kraj nje a ona će meni Mama Ani da eti. I pojela je dvije pune zdjelice ali morala je mene pričekati. A draga moja nadam se da će i doma biti tako obzirna
Dragu djevojčicu imaš, doći će već to sve na svoje. Kada braco malo poraste, postati će joj i zanimljiviji, igrati će se zajedno, pa će samim time i ljubomore biti sve manje, sigurna sam!
16 srp 2015, 12:25
bila je Ančica pa je nakon izlaska iz jedne sobe samo lelujala ko pijana
onda vam je sve jasno
16 srp 2015, 12:46
? Uglavnom, svaka čast na hrabrosti
! E, da, cure, jel ste vi vozačice, mislim jel imate položen vozački i auto na raspolaganju, ili ste pješadija kao moja malenkost
?
16 srp 2015, 12:49
16 srp 2015, 14:19
iza sebe imam sigurno preko 200 000 kilometara ako ne i više
...pogotovo sa malom dječicom ili ako ih je više? Ja si ne mogu uopće zamisliti život bez auta... Ima neki razlog zašto ne vozite? 
16 srp 2015, 14:36
Tinica je napisao/la:
I onda mi je tata predao yugić u moje ruke i imala sam ga skoro godinu dana dok nisam na nagradnoj igri dobila novi auto i od tada ih redovito mijenjam svakih 5 godina.
16 srp 2015, 15:05
latica je napisao/la:dobro ima li nešto što ti NISI dobila na nagradnoj igri?![]()
tečaj Helen Doron, dva tableta, auto, nastavi niz ... a to je samo od kad te ja znam
. Čak me htio voziti na posao, ali meni je bio gušt ići tramvajem, pa malo prošetati, pogledati izloge... Izlasci me nikad nisu zanimali, tak da ove zadnje buseve nisam niti "lovila". U našoj kući auto voze MM, šogorica, svekar, tu je moj ujak, brat, i svi su mi uvijek na raspolaganju, a mojoj djeci pogotovo, tako da vam se ja iskreno busom nisam vozila skoro pa 10 godina, a bome niti moja djeca. Eto, da me netko pita, nebih znala niti kartu cvikat
. Plus svega, sada mi je posao u dvorištu (evo već tipkam iz svoje spavaće sobe), a mi smo vam kao obitelj tako bliski, povezani i nerazdvojni da ono što ima jedan od nas, kao da imamo svi i nesebično dijelimo jedni sa drugima i uskačemo jedni drugima kada god zatreba.
16 srp 2015, 15:29
a drugih ja tu nemam, moji su svi 300 km daleko
tak da, ja kažem, bez auta ne znam šta bi. a da budem skroz iskrena, ja ovako i uživam što ne moram nikog molit (ne mislim to u negativnom smislu) i ništa dogovarat. kad se smislim nešto, potrpam ih u auto i fiju
nezamjenjiv mi je to osjećaj!
16 srp 2015, 15:38
16 srp 2015, 15:38
16 srp 2015, 16:08
16 srp 2015, 16:10
pčelica_maja_23 je napisao/la:ja trudnoću podnosim odlično.
stroj za rasplod heheh!!
sad posebno u drugom tromjesećju.
iako puno radim i vani u polju i u labu i oko doktorata.
I ja sam bila aktivna trudnica sve tri trudnoće, baš sam sa lakoćom sve to podnijela, nije niti čudo da se MM nada da bi nam se mogla zalomiti još koja
.
. Ali ja vam iskreno baš i nemam volju za taj vozački, nemrem si niti zamisliti sjesti u auto i voziti, a i iskreno mislim da su ceste sigurnije bez mene kao vozačice na njima
.
i da potpiše da niti ne namjerava biti iduće tri godine
. Zvala me nedavno, našla je posao u jednoj inozemnoj firmi koja ima hrvatsku podružnicu, radi posao u struci, udala se, ali i dalje se ne usudi imati bebu zbog poslodavca... A moja pak susjeda uskoro očekuje bebu i već sada su joj jasno dali do znanja da očekuju da se sa djetetovih 6 mjeseci vrati na posao ili na isti može zaboraviti... Mislim, Welcome to Croatistan 16 srp 2015, 16:31

16 srp 2015, 16:59
16 srp 2015, 17:08
ja se nebih mogla pouzdati u mm da me vozi negdje jer on stvarno dugo radi svaki dan, zato uglavnom ja uzmem auto da mi kožemo sad i na kupanje i do mojih i u shopping i sve. Evo sad je zvao da dođem po njega, ranije danas jer idmeo na večeru s prijateljima iz zg.
stalno nešto dobiva. Super mi je opuštanje malo bez K kad smo sami stalno ja i on. Al moram iskombinirati ovih dana baka servis da se ja i mm malo podružimo
16 srp 2015, 17:25
. Da, a čime se baviš?Diana001 je napisao/la:Super mi je opuštanje malo bez K kad smo sami stalno ja i on. Al moram iskombinirati ovih dana baka servis da se ja i mm malo podružimo
. Sigurna sam da bi Karlo bio divan i nježan stariji brat
!
16 srp 2015, 17:40
16 srp 2015, 17:53
16 srp 2015, 19:16
, ali kad se bavim onda drzim predavanja/edukacije i savjetovanjem o marketingu na drustvenim mrezama za poslovne subjekte.16 srp 2015, 20:50
Diana001 je napisao/la:mamamana ti si stvarno dobila jackpot sa svojim mužem
Je, baš, zato me i neće ove igre na sreću
, niti ja nikada nisam ništa dobila...
.
.
16 srp 2015, 21:05
16 srp 2015, 21:08
!
, a sada je naravno VELIKI
. Laka noć svima i ugodan vikend želim!!!
17 srp 2015, 08:25
super je to mamamana što te netko vozi, ali čuj, da bi te muž vozio, osim što mora bit dobar, jel, mora bit i prisutan, što moj nažalost nije.
i znam da je svaka od nas uvjerena za svog muža da je takav jer je on njen izbor.
A on bi trebao reći "Evo ljubavi, nema problema, trenutačno sam na ročištu, ali reći ću sutkinji da odgodi raspravu radi tebe
On bi trebao gubiti vrijeme i sjediti i čekati da me odvede natrag doma? Nisam ja taj tip...čak mislim da sam previše samostalna Tijekom trudnoće smo imali samo jedan auto i onda je svaki dan dolazio po mene na posao, ujutro smo išli zajedno ali popodne sam već imala krizu ako je on nekud otišao sa autom a ja ne mogu otići
A zbog čega? Zbog svoje komocije, zato jer mi se neće ili neda voziti ili zato što znam da će uvijek biti nekoga tko će uskočiti dok me netko ne pošalje k vragu ili bio ljubazan, jednom dvaput ali brate mili da mi sad tri puta tjedno netko bude na raspolaganju i da me uzima zdravo za gotovo jok.
i još mi se nije svidio taj Peugeot iz dm-a pa sam ga prodala i kupila si polo. Znate kak se veli poklonjenom konju se ne gleda u zube ali bome ja sam gledala 
17 srp 2015, 08:25
super je to mamamana što te netko vozi, ali čuj, da bi te muž vozio, osim što mora bit dobar, jel, mora bit i prisutan, što moj nažalost nije.
i znam da je svaka od nas uvjerena za svog muža da je takav jer je on njen izbor.
A on bi trebao reći "Evo ljubavi, nema problema, trenutačno sam na ročištu, ali reći ću sutkinji da odgodi raspravu radi tebe
On bi trebao gubiti vrijeme i sjediti i čekati da me odvede natrag doma? Nisam ja taj tip...čak mislim da sam previše samostalna Tijekom trudnoće smo imali samo jedan auto i onda je svaki dan dolazio po mene na posao, ujutro smo išli zajedno ali popodne sam već imala krizu ako je on nekud otišao sa autom a ja ne mogu otići
A zbog čega? Zbog svoje komocije, zato jer mi se neće ili neda voziti ili zato što znam da će uvijek biti nekoga tko će uskočiti dok me netko ne pošalje k vragu ili bio ljubazan, jednom dvaput ali brate mili da mi sad tri puta tjedno netko bude na raspolaganju i da me uzima zdravo za gotovo jok.
i još mi se nije svidio taj Peugeot iz dm-a pa sam ga prodala i kupila si polo. Znate kak se veli poklonjenom konju se ne gleda u zube ali bome ja sam gledala