Joj cure moje i ja bacim oko, al ne stignem ništa, na poslu milijun na sat, em još učim, em fali par cura, otišle na porodiljni, prije par dana primili još jednu radnicu, al sad dok se i ona nauči, uglavnom zatrpani smo skroz. I zatrpana s ovim što doma radim, imam rok za završit, a još puno posla, pa sad svaku večer radim kad K zaspe i vikendima turbo. Ovaj vikend smo subotu i nedjelju kroz jutro šetali i uživali, bili na Biograd Boat Showu a popodneva ga moja mama čuvala da ja mogu raditi. Uglavnom polovicom 11. Bi trebala sve završiti i nadam se opuštenijem vremenu, tj, neću uzimati puno posla, nego onako da imam lagano eventualno nešto.
Mislili smo prošli vikend na Plitvice al na kraju nismo uspjeli, ma bit će još lijepih vikenda pa ćemo otići.
K je super, tete ga hvale da je najbolji, da sve sluša što mu se kaže, uči manju djecu od sebe slagati puzzle, igra se super, najviše s kuhinjom, mamin mali chef

pazi na ove malene, daje im ruku, mazi ih.. I onda dođe doma i okret za 180 stupnjeva, njari bezveze, nezna što bi sa sobom, plače za svaku sitnicu, zato se trudimo da izađemo još malo vani da nije u kući al zafrkalo i nas promjena pa nemamo baš vremena, prebrzo padne mrak.
E da, krenula i na unicefove radionice, pa mi i to oduzima vrijeme al tamo mi je lijepo pa je to ok.
latice i walter super za upoznavanje, baš lipo