Postao/la danijela81 » 10 vel 2016, 10:52
Mi imamo ogromnih problema s jelom.
Nista ne jede, apsolutno nista zdravo.
Jos uvijek mu dam bocicu navecer. Vec davno sam mu htjela ukinuti, ali tako gorko zaplace kad vidi tanjur da je to strasno.
Prolaz ima jedino cokolino, od ocaja sam mu i to ponudila, i sad je redovno na meniu. Kad je raspolozen pojede malo bistre juhe, ali u njoj ne smije biti ni mesa, ni povrca. I suhi kruh. I to je to. Ne znam od cega zivi. Vodu ne pije, samo caj.
Ja vec opasno ludim radi toga, i postajem nervozna kad se blizi vrijeme obroka. Znam da to ne smijem pokazati, trudim se koliko mogu. Ali nekad bas poludim kad se zareda da danima nece bas nista. A dere se, vadi zlicu iz ladice, otvara frizider...
Sa starijim sam uvijek mislila da je moja zasluga sto tako lijepo i raznovrsno jede, sto ne pije sokove i cajeve nego samo vodu... Kako sam se prrvarila! Sve sam radila isto, identicno, a tolila je razlika medju njima da je to nevjerojatno. Stariji i dan danas gusta u svemu, posebno u povrcu. Ovaj mali nece ni ono sto je na pocetku dohrane barem malo jeo.
Inace je zdrav, motoricki turbo spretan. Trci, skace, okretan je, ako i padne, to bude lagani pad s docekom na rukice, ne tresne kao bundeva onako kako mu je brat znao tresnuti.
Ima 16 zubi, cini mi se da ce petice skoro (ali to mi se vec dugo tako cini). Nogica 24, kila 13,5. Visina preko 88, ne znam tocno koliko jer je narastao. Robica velicine 92.
Prepoznaje sva slova, zivotinje, vozila... Govori, ali nam je dugo trebalo da skuzimo da su ono sto brblja nesuvislo zapravo rijeci.
Obozava Mickey Mousa, pogled s njega ne odvaja, gleda i ujutro i navecer na kockici. I navecer s bratom ne propusta Pink Panthera, smije se na sav glas, ne znam sto i koliko kuzi.
S djecom je super, bude malo ljubomoran, ali nosi igracke, nudi, pokazuje, zove na igru i place kod rastanka. Brat mu je uzor i glavna faca.
Cjepivo nije primio jos od zadnjeg 5u1. Prolongiram dok ne krene u vrtic, ili barem dok ne progovori kako treba.
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!V. 03.11.2008.

R. 11.06.2014.