Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
04 sij 2014, 12:19
Moja curica koja ima dvije godine se isto ne da pokrit ni u ludilu, niti na trenutak. Kad zaspe, ja ju pokrijem i ona se odmah probudi. Zato odustajem od pokrivanja. Kad joj to bude odgovaralo, sama ce trazit.
04 sij 2014, 14:28
Moju sam baš jutros pipnula, sve toplo, ruke, noge, nosić.
Isto ima pidžamu sa stopalima, ispod joj obučem bodi i štramplice zimi jer jednako se raskriva kako god da ju obučem i onda bude hladna.
Zato se frajerica jutros probudila u šest i nešto sitno, samo smo ju ubacili još malo nama u krevet i onda se sva važna išla pokrivati.
04 sij 2014, 15:27
I mi imamo dvije godine, i ne želimo biti pokriveni... to me izluđuje već nekoliko mjeseci! Budim se svako malo da provjerim je li pokriven, kad ono uvijek OTKRIVEN, a ja pokrivam i pokrivam....i još k tomu moram imati vrašku sreću da se ne probudi...a probudi se čim osjeti da je nešto na njemu... izriče se nogicama....pa ja opet malo čekam da on zaspi... i sve tako u krug... moja prijateljica kaže da njen mali već treću zimu tako spava...prvu ga je stalno pokrivala, i već druge odustala... spava cijelu noć i nikad nije bio nešto posebno bolestan zbog toga... al meni bude žao da sam ja pokrivena do nosa, a on nije..
28 ruj 2015, 21:11
Ako mi netko moze reci gdje se mogu kupit "povoljne" vrece za spavanje s nogavicama? Ili broj sivalice koja to radi u zadru? Hvala!
28 ruj 2015, 21:23
uzmeš vreću običnu ako imaš doma i odneseš u krojačice. tako sam ja jer sam ih imala nekoliko doma. s tim da kako su dodane nogavice onda ih se može dugo nositi. npr vreću br 104 je tin (koji nosi 128) nosio i prošle godine. možda će moći i ove.
30 ruj 2015, 10:03
Ja to rješavam sa onim debljim piđamicama u jednom dijelu
30 ruj 2015, 12:37
Tinica je napisao/la:Ja to rješavam sa onim debljim piđamicama u jednom dijelu

nama to nije dovoljno u hladnim zimskim mjesecima.
ništa bez vreće
Maryem je napisao/la:Ako mi netko moze reci gdje se mogu kupit "povoljne" vrece za spavanje s nogavicama? Ili broj sivalice koja to radi u zadru? Hvala!
bila je neka na fejsu. ne mogu na poslu na FB pogledam od doma pa stavim link
30 ruj 2015, 13:17
Imam i ja jednog nepokrivaca koji osim sto spava nepokriven mora biti i bos.
Znala sam mu nekad kao malome oblaciti carapice kad zaspe i to mi jos prodje, ali ako ga pokrijem on se u snu isti tren otkriva?!
Srecom kod nas je dosta toplo uglavnom.
A vidjela sam u nextu zgodne debele pidjamice u jednom dijelu do velicine 128. Mi smo to prerasli taman
30 ruj 2015, 14:39
Mi imamo od cartersa flis pidžame kombinezone. Ni IP se ne želi pokriti. Imam vreću ali ni nju ne voli. Po cijele noći se vrti i otkriva, a ja ga pokrivam natrag. Više zbilja ne znam kaj ću, jer kašlje..
30 ruj 2015, 15:04
ima ih tabita
http://dodoty.com/trgovina/zimska-vreca-sa-nogavicama/te npr babysaurus
https://www.facebook.com/112062955493879/photos/a.156866011013573.31630.112062955493879/165532463480261/ali ja bih stvarno ako s eima doma prekrojila prvo stare vreće tj dala krojačici da samo donji dio prereže po pola da budu nogavice.
moji budu u debeloj flis podžami i vreći. nikako smao u pidžami
01 lis 2015, 06:30
Uspjela sam ga sinoć utrpat u vreću!
U 4 ujutro je već protestirao: "Kini mi to, mama!" Ali sam se napravila bedasta, pa je još u vreći...