Sada je: 05 lip 2026, 22:53.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
zadaci rječim ga zezaju, kao što rekoh, račun dobar a odgovor napiše bilo što. pita koliko dječaka on piše djece i sličnonevenera je napisao/la:
imaš dobre on line igrice za matematiku

uspjeli smo sve pohvatat od prošlog tjedna, i onda sinoć stigne neka poruka da koje je pjesmice iz glazbenog trebalo naučit za danas. a on ne zna ni da je trebalo naučit. ok, možda je to rečeno prošli tjedan kad ga nije bilo, al opet...
ovaj tjedan piše diktat ponovno iz hrvatskog, a kako je doma vježbao jer nije bio u školi, bilježnica se sva crveni. iskreno, ja nisam znala započet mu slovo u pisanci, morala sam proučavat u početnici, taj novi slovopis mi je koma. a on domaće zadaće sad piše nalivperom...

. Kad doma piše zadaću onda mu upalim štopericu i tada je super brz. Dakle pitanje motivacije.
), nego ocjenjuje trud i osobni napredak.
još da se malo koncentrira i da nije toliko zaigran, ali eto, ne možeš sve (ovo je moja opaska)
idem danas pitat oko nalivpera i lektire i tak nekih sitnica koje on nikako da mi jasno objasni. i neku suglasnost sam mu zaboravila potpisat pa nosim i to. idu u kino sljedeći tjedan.
pa mi je čak žao da ga više ne koriste. S druge strane mislim da je naliv pero tek za drugi razred ili čak treći. Stariji koji je u 7.r. i dalje piše običnom grafitnom olovkom, malo mi je to čudno, moram priznati.
.
!
. Jer sam joj rekla da mi je najteze bilo dobit 5 iz TZK, iz ostalih predmeta puno lakse. Bacali su loptu o zid i hvatali pa je ona to napravila u 30 sek 9 puta, a najbolji su uspjeli 22 puta. Rekla sam joj da ce onda morati vjezbati ako zeli biti bolja u tome. Pa je vjezbala drugi dan, ali joj nije bas dobro islo pa je bila razocarana.
. E jucer bome nije ni isla jer sam poludila na takvo ponasanje. Bilo joj je krivo kasnije. Rekla sam joj da ako drugi put ne krene u auto kad kazem, ispisujem je i nece ici vise i gotovo (sto bi mi bilo zao). Zasad je obecala da ce biti "dobra" kad bude vrijeme za probu inace jer se ne zeli ispisati, voli ici na to...
i da će ga morat oženit jer ovo s curama ne prestaje
danas imaju maskembal u školi i pišu diktat iz hrvatskog opet. naučili par slova i nemaju dovoljno ni za rečenicu složit osim onog Mama ima Mimu i sl., ali piše se diktat
ja kad kažem da je gotovo brojim do tri i gasim. i bome da vidiš kako skaču čim počnem brojat 
jos malo dok svi ne krenu u skolu.

dolazi mi osmaš neki. od poznanice

bio je luke skywalker, kimono smo posudili, lightsaber plavi smo imali, smeđe hlače isto i ja sam našla remen koji je baš pasao uz to 

. 
).
. 

on ima u pol ljeta, neće ga bit sigurno dva mjeseca doma jer ćemo bit na moru. i obično bi proslavio ili ranije ili kasnije u vrtiću ili na konjičkom. sad ne znam šta da radimo jer kako god okrenem imamo preeeeeviše djece, previše. do sada su skoro svi iz škole zvali cijeli razred u igraonicu neku - to je 20. mi uz to imamo i hrpu starih vrtićanaca s kojima se družimo i onda naravno svoje prijatelje, kumove i njihovu djecu, od kojih su neka i mala, dakle nisu njegovi vršnjaci.
Ok, na kraju nije bilo ništa, mala čvoruga, nije htio ići doma i odradio je još ostala dva sata, ali kad vidim da me ona zove za vrijeme nastave, samo se naježim 
mislim da ćemo gledat neku varijantu da školarce i vrtićance obavimo kad škola završi, a naše prijatelje zovemo poslije ljeta doma na feštu pa proslavimo i rođendan od male seke jer su oni dva dana razmaka.
. Imamo i kolutanja očima dosta na zahtjeve učiteljice
i tek ga prijetnja da će učiteljica napisati čitabu za mamu resertira. 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.