Sada je: 06 lip 2026, 00:09.

Jaslice u Splitu

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Jaslice u Splitu

PostPostao/la dora0205 » 16 tra 2009, 23:47

Zanimaju me Vaša mišljenja i iskustva s jaslicama po Splitu jer mi krećemo u 9 mj.pa čisto da znam na koja mjesta da dam molbe.....hvala.... :zekomah
dora0205
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Jaslice u Splitu

PostPostao/la dora0205 » 17 tra 2009, 16:31

Pa nije valjda da nema nikoga iz Splita ili da nemate neka iskustva.... :zivili
dora0205
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Ina66 » 17 tra 2009, 20:56

ima nas iz splita, ali moje nisu išle u jaslice pa nemam nikakvog iskustva
a one za koje sam čula da su OK, nisu u tvom kvartu - Mimoza u Gospinici (Firule) i More (Blatine)
Ina66
kuhinjska fly lady

PostPostao/la dora0205 » 19 tra 2009, 20:45

bar se netko javio,hvala...to mi je otprilike i izbor.... :)
dora0205
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marie claire » 06 ožu 2010, 19:29

Podižem temu... Treba mi savjet, od čuvalica službeno odustala!! Uskoro počinjem raditi, a i u planu mi je poslijediplomski!
Ovako, naravno sad u ovo vrijeme pretpostavljam dolaze Privatne jaslice u obzir?! E, sad koje??
Išli na par mjesta i zasad dolaze u obzir samo Smokvica- Pazdigrad. Ima tko iskustva? Ili kakvu drugu preporuku?? A, i odgovarale bi nam one koje i popodne rade iako nije obavezno!!
Nego, ono što me šokiralo je JELOVNIK!! Ja jako pazim da jedemo zdravo, posebice Pia, još uvijek sve lešamo, sadimo... Kad tamo u jednom vrtiću marenda je pašteta i hrenovke??!!
I, u par njih šokirao me užasan miris dezinficijensa, odmah s vrata, kao da pod peru pod Domestosom, zar je to stvarno nužno????
Pia 06.11.2008.
marie claire
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la maslina » 09 ožu 2010, 11:12

marie claire,jeste li probali u vrtić čarobni pianino?Od kolegice dijete ide tamo i prezadovoljna je ali za mlađeg nikako nemogu pronaći adekvatnu čuvalicu,imate li koga možda preporučiti ako ste iz Splita ili okolice?
maslina
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rusulica » 09 ožu 2010, 11:25

Čarobni pianino je onaj što ga ima u Jokera? I ja čula sve najbolje o njemu i čak se može uzeti sati koliko ti treba a mislim da rade i ljeti. Jedino sam čula da je teško naći mjesta ali probaj, meni je od prije mala nekako upala.
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la marie claire » 13 ožu 2010, 00:48

Čarobnih pianina koliko sam skužila ima nekoliko, jedan od njih je i u Kaštelima, taj mi baš i nije nešto, pogotovo jer ima 30 jasličara, meni je to too much!! A, za ovaj na Brodarici ću baš ići provjeriti, di je to točno, baš u Jokera???
maslina je napisao/la:marie claire,jeste li probali u vrtić čarobni pianino?Od kolegice dijete ide tamo i prezadovoljna je ali za mlađeg nikako nemogu pronaći adekvatnu čuvalicu,imate li koga možda preporučiti ako ste iz Splita ili okolice?

Ja sam odustala od čuvalica, posebice kad počmem raditi, preskupo, a opet nemam povjerenja...
Nisam skužila, Maslina, ti ne bi vrtić?
Pia 06.11.2008.
marie claire
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la maslina » 13 ožu 2010, 00:54

moj bebać ima 4.mj tako da vrtić ne dolazi u obzir :D
a pitala sam te jer mi kolegica već dulje traži čuvalicu i ta jedna koju je uspjela naći joj ne odgovara pa pitam jel imate možda koju za preporučiti(oni imaju para za platit koliko god treba za čuvanje ali problem im je naći osobu koja bi im bila od povjerenja)
a pianino ima u ulici kovačića u gradu negdje i u jokera,pitat ću detaljnije i javit ću ti
maslina
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rusulica » 13 ožu 2010, 09:23

Samo da se ubacim maslina di je to Pianino u ulici Kovačića. To na firulama ulica I.G. Kovačića?

P.S. off topic vas dvi nisam vidila na topicu nefetive splićankama?
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la marie claire » 14 ožu 2010, 00:54

Ma koji je to topic??? :dunno
Pia 06.11.2008.
marie claire
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rusulica » 15 ožu 2010, 12:55

L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la AnaPo » 04 lis 2011, 11:52

Moj Nikola je lani krenio u jaslice Carobni Pianino na Broadici. Par danas smo bili na promatranju i pripremanju za duzi poravak. Nikola je opcenito jako drustveni dijete i jako se brzo priviknuo na drustvo i raspored u jasliacama. No, moram pohvaliti tete koje su sve super. Jako su zaigrane i znaju animirati djecu. Teta Anđela, Ana, Jadranka, Helena i Sasa. Skidam im kapu. Prvih nekoliko dana kada je Nikola ostajao na duze vrijeme u vrticu bi me nazvale na mob da me obavijeste da je Nikola ljepo rucao i da sad spava, te da se ne moram brinuti. Mnogo to znaci jednoj majci, koja se uvijek brine, pa ionda kada nebi trebala. A ruku na srce nekima od nas mama vrtic padne mnogo teze nego samoj djeci. :p
Moj je Nikola tamo bio sretan i jedva cekao kad ce krenuti u vrtic/jaslice, te iako je 8h boravio u njemu nekad nije zelio ici kuci. To me je cinilo sretnom i puno sam lakse prihvatila Nikolin odlazak u vrtic.
Sto se tice jelovnika imaju dvije vrste hrane za velike i za male bebace, te jelovnok odobrava njihova medicinska sestra i jelovnik za svaki tjedan je objesen u hodniku da roditelji znaju sto im djete jede. U slucaju da vam dijete ima posebne potrebe sve se s tetama moze dogovoriti.
Cijena jaslica je 770 kn.
Moj Nikola je presao u malise ove godine. Tu mu je staro drustvo, pa mu je zanimljivo. Iako da se mene pita ja bi se vratila u jaslice kod nasih teta. Inace za stariju grupu dijece probem kod ovog vrtica je sto nema vanjsko igraliste. Imaju dvoranu gdje se djeca mogu istrcati, ali mislim da je ipak zdravije biti vani na svjezem zraku.
AnaPo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la supermummyca » 04 lis 2011, 12:43

dv popaj na kmanu , tete su odlične,dica zadovoljna a državni vrtić
supermummyca
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.