Moj Nikola je lani krenio u jaslice Carobni Pianino na Broadici. Par danas smo bili na promatranju i pripremanju za duzi poravak. Nikola je opcenito jako drustveni dijete i jako se brzo priviknuo na drustvo i raspored u jasliacama. No, moram pohvaliti tete koje su sve super. Jako su zaigrane i znaju animirati djecu. Teta Anđela, Ana, Jadranka, Helena i Sasa. Skidam im kapu. Prvih nekoliko dana kada je Nikola ostajao na duze vrijeme u vrticu bi me nazvale na mob da me obavijeste da je Nikola ljepo rucao i da sad spava, te da se ne moram brinuti. Mnogo to znaci jednoj majci, koja se uvijek brine, pa ionda kada nebi trebala. A ruku na srce nekima od nas mama vrtic padne mnogo teze nego samoj djeci.
Moj je Nikola tamo bio sretan i jedva cekao kad ce krenuti u vrtic/jaslice, te iako je 8h boravio u njemu nekad nije zelio ici kuci. To me je cinilo sretnom i puno sam lakse prihvatila Nikolin odlazak u vrtic.
Sto se tice jelovnika imaju dvije vrste hrane za velike i za male bebace, te jelovnok odobrava njihova medicinska sestra i jelovnik za svaki tjedan je objesen u hodniku da roditelji znaju sto im djete jede. U slucaju da vam dijete ima posebne potrebe sve se s tetama moze dogovoriti.
Cijena jaslica je 770 kn.
Moj Nikola je presao u malise ove godine. Tu mu je staro drustvo, pa mu je zanimljivo. Iako da se mene pita ja bi se vratila u jaslice kod nasih teta. Inace za stariju grupu dijece probem kod ovog vrtica je sto nema vanjsko igraliste. Imaju dvoranu gdje se djeca mogu istrcati, ali mislim da je ipak zdravije biti vani na svjezem zraku.