Bok, mame i tate i oni koji će to tek postati. Nova sam ovdje ali vidim da je ovo jako bogat forum. kako nisam našla ono što me trenutačno okupira, otvorila sam ovu temu s nadom da će mi netko moći dati pokoji savjet. Moja mala račica nije upisana u gradske vrtiće i jaslice iako ima dvije godine, jer joj je tata stranac. To što smo i ona i ja državljanke i obje rođene u Puli nema nikakve veze jer su naše gradske vlasti odlučile sastaviti diskriminirajući pravilnik. Sada mi je čuva baka, mama nešto rijeđe jer radi, ali joj jako nedostaje društvo vršnjaka, a i baka mi je bogami u dobrim poznim godinama. Nakon bezuspješne potrage po privatnim jaslicama, dobila sam priliku upisati je u
Topolino na Gregovici, ali nitko nema iskustva s njima, tek jedna poznanica koja nije bila zadovoljna i ispisala je svoje dijete nakon mjesec dana. Ne da nije bila zadovoljna, bila je užasnuta, kako tetama, tako i samim ambijentom. Sada ga renoviraju pa još nisam vidjela kako izgleda, ali me brine njezina reakcija. Zato svesrdno molim ako bilo tko ima iskustva s njima da mi se javi, jer mi je hitno. Srdačno zahvaljujem!