Sada je: 06 lip 2026, 00:08.

NEZNA SE IGRATI

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

NEZNA SE IGRATI

PostPostao/la LUMPY » 25 lis 2009, 19:00

Drage mame !

Zamolimla bih vas za nešto , naime več duže vrijeme primjećujem da se moj mali dvogodišnjak ne zna igrati , sjedi na podu i zuri u zid , polazujrm mu kakao se slažu kockice , no on je totalno ne zaiteresiran .
Nikada nje sam uzeo igraćku i igrao se njome , samo hoda zamnom .
Malo me to nejgovo ponašalje brine , kada je bio manji znao se zaigrati sasvim i svaćim .
Titula te ne ćini čovijekom , niti te odijelo čini čovijekom . ono što te čini čovijekomje skriveno daleko od pogleda , skriveno je u duši .
slika
[/url]
LUMPY
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: NEZNA SE IGRATI

PostPostao/la thinkPINK » 25 lis 2009, 19:14

I sto kad hoda za tobom? Jel prati sto radis? Sudjeluje li u tvojim aktivnostima? Imitira li sto radis? Kakav je s drugom djecom? Igra li se vani?
Morska zvjezdica - ljeto-2008.
What you see is what you get...
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la eli » 25 lis 2009, 19:17

moja se počela igrati negdje sa 4,5-5g. nije me brinulo, samo me opterećivalo što sam je ja konstantno morala zabavljati, biti klaun, čitačica knjiga, slagačica puzzli. ona bi gledala i naređivala. sada, sa sedam godina može se igrati sa dva kamenčića cijeli dan. ode u maštu i ne vraća se.
eli
Sveta krava

PostPostao/la LUMPY » 25 lis 2009, 19:23

thinkPINK je napisao/la:I sto kad hoda za tobom? Jel prati sto radis? Sudjeluje li u tvojim aktivnostima? Imitira li sto radis? Kakav je s drugom djecom? Igra li se vani?

sa drugom djecom isto niej baš nešto društven , neznam kakao je u jaslicama ali dak dože susjeda sa svojim klincima kod nas baš nije neko druženje on na svoju starnu oni na svoju ili se on privije uz mene i promatra kakao se djeca igraju .
Kad se ja bavim nekim kučanskimposlom on se obićno drži dnevne sobe i nešto " radi " ponekad hoda zamnom onako kao mali privjesak .
Titula te ne ćini čovijekom , niti te odijelo čini čovijekom . ono što te čini čovijekomje skriveno daleko od pogleda , skriveno je u duši .
slika
[/url]
LUMPY
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la korny » 25 lis 2009, 19:57

Lumpy, ponaša se posve OK za tu dob. Djeca se uče igrati, pomalo :)
korny
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la LUMPY » 25 lis 2009, 21:49

drage mamae evo hvala vam na vašim dogovorina , sad mi je lakše . Evo maloprije smo stigli sa mise kao što to svake Nedjelje idemo , s obzirom da ne može ptatiti misu u komadu češto odemo u igraonicu koaj se nalazi u kapelici , dana se baš lijepo igrao sa jednom ciuricom mislim da je malena njegove dobi . Trćali su , malo se igrao sa autičima .
Sve vjerojatno ovisi kao kod nas odraslih kaoa se osjećamo u kojem trenu .
Još jednom puno hlava . ;) ;) ;) ;)
slika
[/url]
LUMPY
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la thinkPINK » 26 lis 2009, 09:37

Kad se ja bavim nekim kučanskimposlom on se obićno drži dnevne sobe i nešto " radi "

Odnosno igra se ;)

Djeca u toj dobi se uglavnom igraju vise "paralelno" jedan pored drugoga, ne toliko jedan s drugim tako da se oko toga ne brines.
Morska zvjezdica - ljeto-2008.
What you see is what you get...
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.