Sada je: 06 lip 2026, 00:09.

na snijegu s djecom

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

na snijegu s djecom

PostPostao/la NEJA2007 » 09 pro 2009, 11:06

Drage mame molim vas za vaša iskustva. Moja lutka sada ima 2 godine. Prošle godine smo išli na snijeg bez nje ( to nam je bio medeni...) a ove bi godine vodili i nju. Bili smo na Plitvicama u hotelu Jezero i bilo je stvarno lipo, smještaj, hrana, usluga ...sve. Sada se mislim da li da uzmem apartman u Rakovici, blizu Plitvica ili da opet uzmem hotel. Imam osjećaj da bi mi s djetetom bilo lakše u apartmanu u kući, mogu izaći ispred kuće uvijek, skuhat, podgrijat po njenoj želji i sl.
Mi nismo neki skijaši, mi to u laganini, sanjke i valjanje po snjegu pa nam staze i nisu bitne, kao ni kafići, restorani i ostali sadržaji.
Kakva su vaša iskustva....pomozite, vvidim da već ima snjega na Plitvicama...sada će mi DHMZ biti jedna od važnijih stranica na internetu....
NEJA2007
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: na snijegu s djecom

PostPostao/la teutonija » 09 pro 2009, 11:23

Mi bili lani na istoj lokaciji,(kad ste vi bili) al sa obje curke i bilo nam PREKRASNO.
Moje su curke oduševljene hotelom ,restoranom ,bazenom,ma svime ,tak da što se tiče hotetskog smještaja nama je :1
Apartman bi bio jeftiniji pa važemo ove godine

Inače mi smo lani bili iza Nove godine ,4 dana vrijeme SAVRŠENo ,hladno doduše, svaki dan -10 al sunčano i bez vjetra,i našetali se ,nasanjkali,nagrudali.....
Curke su lani bile 5.5 i 2g i 3 mj ,bili smo vani od cc 10 i 30 pa do 16.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

Re: na snijegu s djecom

PostPostao/la NEJA2007 » 09 pro 2009, 11:29

ove godine opet imaju one viken aranžmane tako da nije loše, a i hotel ima sadržaja, al ni sama nisam sigurna. ima taj neki Vuković u rakovici svi kažu da je super tamo...baš se dvoumim. možda smo se i vidili na plitvicama. i mi smo bili iza Nove, 3 dana za vikend
NEJA2007
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.