Sada je: 06 lip 2026, 00:08.

Nocna mora

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Nocna mora

PostPostao/la Jullishka » 15 sij 2010, 21:57

sinoc je vanja nesto strasno sanjao, i bilo je uglavnom prestrasno....vristao je, tresao se, pogled mu je setao po sobi kao da u nekog gleda i vice: neeee, beziiii....plakao je i vristao mozda 10 minuta. to se jednom desilo kad je bio mali i imao temperaturu...
jedva sam uspela da ga smirim, i htela bih da znam dali je normalno u ovom uzrastu, posto ja takve more imam i danas, i nije mi dobro da mi i on prolazi kroz takve strasne stvari.
Vanja 18.10.2006
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela
Sofija 03.08.2011
Jullishka
老师

Re: Nocna mora

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 16 sij 2010, 01:05

:hug da ste danas dobro. Moja mama ima strasne more, toliko zna vristat, a nikako se probudit, i sva se preznoji...jedva je spasimo...mogu si mislit kako je tek njemu bilo :kiss
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Kris2 » 16 sij 2010, 01:22

Meni je I znao baš nekako u toj dobi (češće) a i sad ponekad (ali se puno brže smiri) imati takve more - probudui se i plače, trese se , skoči na noge i nemože se probuditi ni utješiti. Poslije nam je ispričao da ga hvata nekakvo čudovište s pipcima :shock . Sad se to smanjilo na minimum, ne dozvoljavam u principu TV prije spavanja, čitamo nešto smirujuće - vrlo često Čarobne svjetiljke to ih lijepo smiri i fino spavaju.
Meni pak curka mjesečari (obično kad je premoreno, pa se isto tako trudim da rano legne).
Kod sinka nam nije ništa pomagalo nego da ga ja uzmem u krilo i čekam da se smiri (ni MM nije htio).
Proći će :hug
Kris2
Danadadila

PostPostao/la JiA » 16 sij 2010, 08:49

Moj J. vec godinama ima takve epizode. Nekad je bilo cesto, barem jednom tjedno, a sad vrlo rijetko.
Upravo tako kako si i opisala.
Grozno izgleda i grozan je osjecaj jer ne mozes pomoci djetetu, a on se ujutro nicega ne sjeca. :dunno
E, da, primjetila sam da su te more bile cesce kada je prije spavanja gledao neki od njegovih groznih crtica ( Ninje, Power Rangersi i sl. ). Sad dozvoljavam samo sponge boba, tom i jerry ili nesto takvo.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Krumpirić » 16 sij 2010, 08:51

isto ko i kod JiA, M baš ne skače, ali doleti u naš krevet: zagrli, zagrli meee
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la Jullishka » 16 sij 2010, 09:46

verovatno je bio toliko jak dozivljaj tog sna, da je sledece jutro opisivao sledece:
komsija (ima neku ideju da je komsija nesto strasno, posto covek non stop lupa u bilo koje doba dana/noci) je bio u zidu i imao je ovolike oci i hteo je da me uzme!
i jutros je pricao o tom snu...
a pre spavanja gleda iskljucivo sundjera boba i naravno, dolina sunca, moramo otpevati pesmu zajedno :mrgreen
Vanja 18.10.2006
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela
Sofija 03.08.2011
Jullishka
老师

PostPostao/la Mamidji » 17 sij 2010, 10:10

mila, dodjoh samo poslati veeeliku pusku Vanjushki i zazeljeti sto manje takvih epizoda!
Roko 30.10.2006.
Franka 08.04.2010.
Mamidji
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la LiKmama » 17 sij 2010, 12:12

:| I L. nekad ima nocne more pa se zna probuditi tu i tamo, nije bas da vristi, ali place i uzrujan je. Hvala Bogu dovoljno je velik da kad se probudi odmah skuzi da je samo sanjao i zna da to nije stvarno.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.