Ima dana kad izgleda kao da mu se peruta i ta mjesta su jako crvena, vjerujem da ga ta mjesta i zatežu, peku.
Mažem mu svaki dan s Bepanthen kremom, ali nema baš pomaka na bolje.
Imate kakve preporuke, savjete, iskustva??
Da nije to slučajno AD??

Sada je: 22 srp 2026, 09:12.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

veky32 je napisao/la:i ja bi preporucila A-DERMA EXOMEGA

jer je teško kontrolirati sadržaj jaja u namirnicama, pa makar i u tragovima, opet se javlja reakcija... kako je tvoja cura, jel' se dobro držite?boysmama je napisao/la:ali fino ja to držim pod kontrolom, ne kupamo se svaki dan jer mu je voda neprijatelj, kad se kupamo, to je u prokuhanoj vodi bez šampona, samo u kupki sa bademovim uljem, u tragovima, opet se javlja reakcija... kako je

boysmama je napisao/la:ali fino ja to držim pod kontrolom, ne kupamo se svaki dan jer mu je voda neprijatelj, kad se kupamo, to je u prokuhanoj vodi bez šampona, samo u kupki sa bademovim uljem, u tragovima, opet se javlja reakcija... kako je
ja malu kupam a A-DERMINOJ plavoj kupki.
namjenjena za takvu kozu

Baš mi je drago, nisi trebala ni odlaziti, nitko nije toga vrijedan. Ima nas tu i koje smo voljne pomoći bez kritiziranja.
super za suhu kožu, mi još uvijek vodimo rat, ali po pregibima i nogicama, ovaj put je riječ o dvogodišnjem luki... od svih mazalica na ovome svijetu koje sam probala, bepanthen mi je uvjerljivo najbolji za dugoročne učinke!

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju.