Jesu li stekli prijatelje? Ima li kakvih problema?
Naime, naša prva "godina" vrtićarenja i nije baš bila uspješna
(zbog nonstop bolesti) Sad je čak tjedan dana u komadu tamo i totalno je neprilagođen-kaže teta
.Ne plače za mnom, i nije plačljiv, ali pokušava pobjeći iz vrtića. Jednom je čak dospio do vanjskih vrata (u dvorištu) koja naravno nisu zaključana.
Neznam koliko je bio vani prije nego su primjetile da ga nema
Jučer je šmugnuo nekud kroz kuhinju (na stražnji izlaz), prekjučer isto. Teta kaže da nezna što će s njim, ne sluša je, ne obazire se na riječ "stani" nego se počne smijat i pojuri još brže.
Ne igra se s djecom nego traži kud bi mogao pobjeći van kroz živicu u vrtu i sl. (ne stalno, igra se on ali kad ga pukne ode tražit rupe u živici
)Dala mi je do znanja da ga ne dovodim sad preko ljeta jer se spajaju grupe i sele u drugi vrtić gdje "izlaza" ima još više nego ovdje i da se boji što će tamo tek biti.
Ja sam pomalo tužna i zbunjena... Pa kud ću s njim onda?
Rekla je da je to zato jer je puno izostajao i ne poznaje njihov "režim", kad se svi obuvaju za van on juri po vrtiću, skriva se i sl.
Zar je samo moj neprilagođen?

... ne kuzim, velis da se ne zelis svadjati, nije u tome bit, nego treba alarmirati ako se uoce nepravilnosti koje idu na stetu sigurnosti djeteta.