Sada je: 06 lip 2026, 01:22.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

orchid je napisao/la:Meni se čini što bolje spava po danu, bolje i spava po noći, no naravno ako se probudi u pola 6 popodne neće zaspati prije 11.

eh to su bebe, biće bolje
On i dan danas nemirno spava, vrti se po krevetu, baulja okolo, dolazi mi pred jutro u krevet, ali majka je ostarila i spava kao top. 
Ujutro nema šanse da dulje spava .... 

) bude ti lakše. Hvala cure na odgovorima, nadam se da će se stanje normalizitari kad mu izrastu svi zubići 

ivanak2602 je napisao/la:Prvi dan sam sjedila pokraj kinderbeta 45 min i slusala ju kako place, no sljedeci dan samo 2 minute. Nakon 3-5 dana (ne znam tocno) je koka bez problema sama zaspala u svojoj sobi.
olja je napisao/la:ivanak2602 je napisao/la:Prvi dan sam sjedila pokraj kinderbeta 45 min i slusala ju kako place, no sljedeci dan samo 2 minute. Nakon 3-5 dana (ne znam tocno) je koka bez problema sama zaspala u svojoj sobi.
Ja ne bih uspjela izdrzati slusati plac svojeg djeteta 45 minuta

Neku noć se probudio u sred noći, sišao sa kreveta i hodao okolo 5 minuta i cendrao da i mi ustanemo al čim je vidio da se ne mičemo, popeo se na naš krevet, uvalio se između nas i zahrkao za 2 minute
Još uvijek se budi po noći, ali čini mi se manje, i zaspe skoro uvijek u roku 2 minute. Dobro je, već sam se naspavala

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.