Sada je: 06 lip 2026, 00:08.

Što pod bor?

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Što pod bor?

PostPostao/la mrs. eastwood » 18 pro 2012, 15:19

Vrijeme je darivanja...

Sad su naši malci već veliki i nije da ih ambalaža više zaokuplja nego ono unutra. Sad su tu već i neka očekivanja. Više naša kad smo kod mlađih...

Pitanje je što ste planirali pod bor ove godine za mališane? Što biste rado dobili za njih od baka, teta i ostalih. Jeste li uvele stroga pravila – što se smije, što ne smije darivati...

Ajmo malo i za one kojima nedostaje inspiracije.

Mojoj je k tome i rođendan prije Božića tako da ima dva kruga poklona. :xmasgrin
mrs. eastwood
Sveta krava

Re: Što pod bor?

PostPostao/la sandrapj » 18 pro 2012, 15:26

Toma će dobiti personaliziranu slikovnicu (između ostalog) i taj mi se poklon zaista najviše sviđa. Bit će između ostalog i legači, vlakići, mala lopata za snijeg (vjerujem da će njega i to oduševiti), kišobran i neizostavni slatkiši :xmashappy
VITO 31.12.2003.
TOMA 11.03.2010.
sandrapj
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 18 pro 2012, 15:34

moj dečko od 2 god i 8 mjeseci će dobiti traktor igračku sa svim mogućim priključcima, puzzle, plastelin, set za doktore, slatkiši. njemu veselje :xmaspresents2 ja bi radije da mu netko kupi skafander jer ga je prerastao, ali očito ćemo to mi trebati.
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Bellitza » 19 pro 2012, 13:53

moj mali je 2 god i 9 mj, sve sto zeli i sanja vec zadnjih godinu dana su vlakici, tako je "pisao" pismo deda mrazu da mu donese tracnice, most i tunel i to ce i dobiti i knjigicu koja je neizostavna u svakoj prilici (iako mu osim price za spavanje ne predstavljaju previse, ali trudimo se :) i jos neke sitnice. u zadnje vrijeme ga je ulovilo "slikanje" pa cemo ubaciti i neke boje i tempere, ako tko ima info o nekim lako perivima pliz podijelite :xmashappy

od druge bake ne znam sto ce dobiti - ta nikad do sad nije pitala da li mu sto treba ili trazila ideju, pa tako ni sad :gata
Bellitza
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la morena » 21 pro 2012, 13:59

mom juri (isto 2 god i 9 mj) su od kad se rodil glavna stvar traktori, bageri, kamioni, i ostala velika i mala vozila glavna igračka, pa makar ih više nemamo gdje parkirati nego ih preskačemo po dnevnoj sobi, sigurno bu od nekog dobil još koje vozilo (od viška glava ne boli, jel) :ajme druga omiljena stvar su šerafi i šerafcigeri, pa smo mu mi za božić uzeli nekakav drveni set letvica s rupama za šerafe i šerafa, a od toga se mogu sastavljati razne stvari, mislim da bude oduševljen. Obleku naslijedimo, ali da nam nešto treba sigurno bi od nekog člana familije naručile da mu kupi za božić. Inače za 2,5 - 3 god se mogu djeci naći super stvari (mislim onakvih da se i mi možemo igrati s njima) sad im postaju zanimljive puzzle, domino i slične "pametne" igre. a ja se inače raspametim kad vidim lijepe drvene igračke, ja bi to sebi sve pokupovala ;) Mi smo inače velika familija, i moj mali nema čega nema, jer mu razne tete, bake, dede često kupe nešto kad vide neke zgodno bez nekakvog povoda, pa je teško zmisliti kaj bi mu nabavili a da to već nema...
slika slika
morena
nemam door

PostPostao/la rucho » 21 pro 2012, 23:08

bake su vec "kupile" tj ja sam mu kupila sta mu treba od odjece a one su trebale dat kune... na igracke tj vozila svih vrsta stavila sam veto jer ih i mi nemamo vise gdje parkirati.... al smo mm i ja igrali "ruski rulet" i gazdi kupili mini klavir s mikrofonom (bio na akciji u milera) jer pokazuje pjevacko-sviracko-plesacke ambicije..... tako da smo nastradali i mi i bubnjici...... :mrgreen .....

al ja sam ove godine djeci prijatelja kupila raznorazne slikovnice i knjige.....
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Forest » 23 pro 2012, 23:10

Da ponovim, izbrisalo mi post :xmastree

Od nas- dvd sa životinjama
Od tete- kuhinju
Od bake- plastičnu gitaru
Od druge bake i dede- knjigu sa životinjama

Ja sam kupovala ovisno o uzrastu-puzzle,bojice,plastelin,kolaž,vodene boje,flomiće. Malom kumiću ski rukavice (ne skupe) jer ide na skijanje i pokoji slatkiš (ali home hand made)
Postani sunce i svi će te ugledati

slika
Forest
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Vicky & Mama » 24 pro 2012, 11:08

V 20mj.
od nas - legići (na njima piše od 1,5-5g - on u zadnje vrijeme obožava kocke)
od bake - Knjiga Božićnih bajki + dječja Bosch bušilica koju je već danima pili da mu kupi
od moje sestre - dječja kuhinja (znam, znam imam sina, a ne kćer.. ali dida mu je chef i mali je biće na njega - lud je za mikserima, tećama, tavama, i ostalim kuhinjskim gadgetima)
od druge bake i dide, kao i od druge tete ne znamo još šta, ali znamo da su mu i oni nešto pripremili :xmaspresents1
:xmassanta
19.04.2011. V
30.06.2015. L
Vicky & Mama
centrifugirana

PostPostao/la bubsek » 24 pro 2012, 11:20

mi smo starijoj (7)kupili milka paket onaj sa jastucicem u obliku kravice (pilila me za onim jastucima sto su reklamirali na telki u obliku zivotinja)...
strpala sam unutra i novu pernicu za skolu,set velikih flomica i onu igrackicu tamagoci (kako se vec pise)

od bake ce dobit 3d puzzle i naravno slatkise

manjoj(2.5) smo uzeli takoder taj milkin paket ,bebu sa svim dodacima ,one podfutrane crosice (ima jedne stare koje obozava pa se nadam da ce i ove biti ok) i njoj tamagochi (da nebude ljubomore)

od bake tutu :xmasgrin i slatkise...

gledali smo im kupimo nesto korisno...

nego samo o djeci pricamo a sta ceste muzevima??? :xmasgrin
ja svojem kupila novcanik ,jedve jade sam nasla isti koji ima jer samo taj voli tj.takvu vrstu a star mu se raspao...i bas sam sretna zbog toga...
i komplet kozmetike koji mu je pri kraju (losion poslije brijanja.parfem i gel za tuskanje)

njemu sam natuknula da bi mobac :xmasgrin (jednostavan sa tipkama jer ovaj moj touch koji imam mi ide na zivce)...sad bumo vidli ,inace mu nejde smisljane poklona pa mi da bombonjeru (koju ni nevolim) i kuvertu sa novcima... :whew :ajme
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mrs. eastwood » 24 pro 2012, 13:35

bubsek je napisao/la:nego samo o djeci pricamo

pa mozda zato jer smo na 1-3 :lol
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la bubsek » 24 pro 2012, 13:53

:plavusa :ajme :hahaha uopce nisam skuzila...
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.