Sada je: 03 svi 2026, 02:06.
Moderator/ica: nadicab

i s komentarom : " Više nisam plavušić " - naime pošišani su bili pramenovi koje mu je sunce poblajhalo .
IRENA je napisao/la:Samo da se na brzaka pohvalim da je danas Jan SAM otišao na šišanje u obližnji frizeraj ( 2 ulice dalje od naše) - ošo, obavio šišanje, platio šišanje i od ostatka love se počastio sladoledom King - došo doma sav važan ( s računima i kusurom u džepu) .i s komentarom : " Više nisam plavušić " - naime pošišani su bili pramenovi koje mu je sunce poblajhalo .

), malo me brine lift (ne zato sto on ne bi znao hendlat ga - uredno on njega zove i sam pritisce sto treba od kada moze doseci tipke, vec obicno pise svugdje da djeca koriste lift u pratnji roditelja), ali najvise u biti teska ulazna vrata... bum pricala sa logopedicom pa cemo vidjeti... malo mi je komplike furati Martu gore dolje pa da si olaksam : nemajka: 

mi doma grizemo nokte...

, a jedna mama koja isto ima petogodišnjeg daunića je arlaukala da kako je on sam u parku i da gdje su mu roditelji
pa smo nas dvije složno imale jedno oko na njemu alexandra je napisao/la::lol
naime jedan dan se ljuljao i pjevao iz sveg glasa, , a jedna mama koja isto ima petogodišnjeg daunića je arlaukala da kako je on sam u parku i da gdje su mu roditelji![]()

za predavanje! uskoro cu krenuti malo posjecivati nasu lokalnu skolicu pa te zovem 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.