Evo ovako obnavljam ovaj topic samo zato sto zelim da nadem nekoga ko je bio na magnetnoj rezonanci, moja Anamaria ima ugrusak u 3 komori koji je nastao tjekom poroda (tak su mi rekli) od rodenja, nista se ne smanjiva vec 3 puta smo bili na ultrazvuku mozga i jednom na color dopleru, color dopler je pokazao da je sve u redu prokrvljenost je ok ali neznaju zbog cega se ne smanjiva ugrusak.
Opseg glavice joj je 42,5 narasla joj je glavica 1 cm od 7 mjeseca, i malo vislje je od one krivulje kod doljnje granice koliko treba biti opseg, znaci da je mala glava ili neznam dr.Gojmerac je rekao da je na najnizoj granici taj opseg (imaju one krivulje koje pokazuju omjer glave za tu dob).
U biti poslani smo na magnetnu rezonancu i rekao je da se dogovorimo sa pedijatricom, zvali smo rebro tamo imam vezu bas je neurokirurg zanima me uspavljivanje bebe ima 8 mjeseci, i jako me je strah te anestezije jer sam cula da se mora potpisati kad uspavljuju bebu ako se ne probudi.
Htjela sam cuti vase komentare i iskustva da mi kazete kak to ide procedura i dali postoje koje druge opcije za uspavljivanje osim potpune anestezije.
Zahvaljujem se u naprjed i saljemo vam veliku

Princeza Anamaria i mama Ivana