andrij je napisao/la:Zanima me cure, ako tko zna , stomatološka ordinacija ( opća anestezija ) koliko znam postoji pri KBC Sušak u Rijeci ... jel tko išao ?
I smještaj u blizini,a može i malo dalje ... preporučite mi. Imamo termin 11.02 za popravak
moj maleni je išao na popravak mliječnog zubića u polikliniku ri-dent u Rijeci.....doduše,nije primio opću anesteziju nego samo lokalnu(jer ima nizak prag tolerancije na bol a s injekcijom je sve lakše
)......probavali smo ići i kod zubara koji nisu privatni ali nekako sam stekla dojam da im se baš i ne da raditi sa dječicom.....konkretno imao je jedan pokvareni zubić i svi zubari koji idu preko zavoda su mi sugerirali da je bolje da mu ostave otvoren taj zubić da propadne i čuva mjesto za trajni zub(petica donja)......ja nisam zubar ali mi je to odma bilo nezamislivo ali sam ipak vjerovala struci.....za cca mjesec dana maleckog je počeo taj isti zub jako bolit i otišla sam privatno u ri-dent gdje su mu rekli da je došlo do upale živca zbog otvorenog zubića te su mu stavili lijek da umrtvi živac,potom su živac vadili i zubić zatvorili i sada je sve 5.....toplo ih preporučam svima jer je osoblje fantastično a kvaliteta neupitna kao i rad sa malom djecom.....čula sam i da je u kbc odlična zubarica-nataša jonjić ali kod nje se treba dugo čekati.....što se tiče smještaja u rijeci imaš par preuređenih hotela,što su ti curke gore navele.....sretno!!!!!!!!