Sada je: 03 svi 2026, 04:19.
Moderator/ica: nadicab

Jos samo da nadjem vremena da ih prosetam gradom. Sada je jekao hladno, pa smo stalno kuci, defektologica mi nesto nije preporucila igraonice, rekla jednom u 15-ak dana, a nemam kud da je vodim kad je maglustina i hlaaaadnoooo.
svima...
Imam nove pramenove
dakle, kako da se polulezeci ofarbam, je li netko isprobao slucajno 

) - veli mi moj Vito da mi je frizura kao kod Malcolmove mame - valjda kao na ovoj slici 

irena...vjerujem da svi izgledamo tako našoj djeci... 

( 2. put ove godine - ajme što sam se razbahatila

I onda se jos 6 mjeseci nisam farbala, jer sam dojila

To je u st ducanima must look za taj profil. :-)

Ja sam se jednom fino ispeglala i nisu me mogli prepoznat na ulici. A sad se sjecam da sam jednom dosla i u Zagreb u ordinaciju kod doktora opeglana i covjek je mislio da je mm dosao sa novom zenom. 

lp

Majo, za doca mi nije cudno da pobuca loncice, al ti je od muza napravio frajera i po. :-)
Nadice, osim sto si savjetnica za pravilnike, baby handling, sad jos i analiza farbi na trzistu
i nora, kako je ispalo??? jesi li

i upisala sam se u program prekvalifikacije...sad lomim jezik na učenju latiskih naziva...svaki dan imam predavanja popodne i ne moram vam reći da mi je jako, jako gužvasto, ali me i ispunjava i veseli da radim nešto i za sebe...U vrtiću su mi izašli susret pa moju srećicu vodim oko 10 ovdje u vrtić gdje živimo, pa onda ga nakon 4 sata pokupim(u to vrijeme odradim s ostalom djecom zadaće) i onda ga vodim u grad u vrtić - srećom da vlasnica vrtića ima vrtić i ovdje i u gradu...inače mi sve ovo bi bila nemoguća misija..
naravski, ne kartice (ili bar na rate)

(samo u jedno sam sigurna a to je da nema povratka
)

Ti zbog placente p. svakako moras dogovoriti carski. Pobrini se na vrijeme da se sve zna.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.