Sada je: 03 svi 2026, 02:08.
Moderator/ica: nadicab

.
)..

.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

valjda nisam nikoga zaboravila

hope1210 je napisao/la:mamaandrea cestitam na drugoj trudnoci i zelim ti da sve super prodje i hvala![]()

. Nakon zdravog djeteta rodila se Lana jedva prezivjela na porodu, sa dvije i po godine zavrsila na respiratoru da bi ga sama iscupala nakon mjesec dana. Danas nakon mjeseci spavanja po bolnici mislim da je najbolje sto je bilo za Lanu je rođenje njene sestrice koja je mlađa 6 godina kasnije. Da nemam 39 mislim da bih isla na još jedno 

opić je napisao/la:Ja također imam dijete s pp(mišićna distrofija) i kad smo dobili nalaz dna analize kojom je ona i potvrđena nisam željela ići na drugo dijete a pogotovo ne bez testiranja.Imali smo opciju cvs ili amnio.,ali evo nakon godine dana od rezultata dna ipak smo se odlučili ići na drugo dijete bez ikakvih pretraga.Šanse da nam oboli i drugo dijete su 50:50 bez obzira na spol.Ja se isto nadam da će sad ova trudnoća proći u redu jer u prvoj je bilo komplikacija ali onda nismo znali da i ja bolujem od m.distrofije (kod mene se nije toliko manifestirala).Sad uživam u trudnoći a što bude će biti

mamaandrea je napisao/la:opić je napisao/la:Šanse da nam oboli i drugo dijete su 50:50 bez obzira na spol.Ja se isto nadam da će sad ova trudnoća proći u redu jer u prvoj je bilo komplikacija ali onda nismo znali da i ja bolujem od m.distrofije (kod mene se nije toliko manifestirala).Sad uživam u trudnoći a što bude će biti

Nora pa zar opet moraš vježbati, nešto nije u redu?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.