Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: ekvinovarus

10 svi 2010, 19:37

evo nas sa trecim gipsicem :dada
danas je jako plakao, i to je poceo tek kad mu je skinuo gips i kad je ostao gole nogice.
onda se smirio i poceo ponovno kada je doktor zapoceo "akcije" sa nogicom....
smirio se kada je gips bio zamotan i kada smo obukli pelenu.

Doktora ovaj put nismo nista ni pitali, nit smo znali sto bi g pitali nit smo se htjeli zamarati zbog njegovih sutljivih odgovora. sto smo imali pitati pitali smo "pomocnika" - mlad doktor , ima bebu od 9mjeseci pa je stoga i nekako suosjecajniji prema svemu (iako daleko nestrucniji, da se ne zavaravamo).
NJega sam ispitala svasta, a najznacajniji odgovor koji sam dobila glasi ovako nekako : vjerovatno nece biti potrebno rezati tetive :joy i drugi odgovor : stanje stopala se cini OK, obicno se okret za 90stupnjeva postize nakon treceg gipsa a mi smo ga postigli nakon drugog :joy

znam da ovo nisu Djapicevi odgovori ali spremna sam loviti se za slamke ;)

idemo hrabro dalje :mah

10 svi 2010, 19:48

možda nije stručan ko dr.Đ. al sigurno nije ni od jučer tamo i zna ipak znanje ;)

odlične su to vijesti draga, odlične :joy

baš se veselim s vama :kiss

10 svi 2010, 19:57

i ja :joy od srece zbog vas
sve ce se to rijesiti... :dada

10 svi 2010, 20:19

Plusic draga to je divno, jako me vesele tako ljepe vijesti! Ma to je nas mali borbeni bebic, na mamu svoju, zato to kod njega ide bolje! Divno, ovo mi je uljepsalo dan! :nana

10 svi 2010, 20:19

Plusic draga divne vijesti :joy
Kao što Tonka kaže, nije on dr. Đ ali tamo je, s njim, od njega uči. zna šta priča :dada

10 svi 2010, 20:34

super, super vijesti! veselimo se s vama! :joy :joy
pusa malom hrabrom mišu :kiss

10 svi 2010, 20:51

ajme super :joy

10 svi 2010, 20:52

jeeeeeee! :joy :joy

10 svi 2010, 20:53

bravo!!! :joy

10 svi 2010, 20:54

:joy :joy :joy
Prekrasne vijesti, draga moja! R. je pravi borac, svaka mu cast.

I kako kazu Tonka i snowwhite, ovaj mladi doktor nije Dapic, ali radi s njim i upija njegovo znanje. Budi mirna, stvari idu nabolje.

:kiss

10 svi 2010, 21:00

super vijesti :joy
šaljemo vam :kiss

10 svi 2010, 21:16

super :zivili

10 svi 2010, 21:16

super :joy

10 svi 2010, 21:33

Plusić divne vijesti. :joy :joy

10 svi 2010, 21:42

predivno! :joy

10 svi 2010, 21:44

Super vijesti :joy :joy :joy

11 svi 2010, 00:02

Hvala vam drage moje!
moram priznati da je i meni bilo ohrabrujuce to cuti..... jos samo da to bude i istina :)

11 svi 2010, 00:11

:kiss

11 svi 2010, 08:15

za dobre vijesti :zivili
malom misicu :luv :kiss
roditeljima i braci koji to sve super hendlaju :5

11 svi 2010, 08:25

super!!!

znam dvoje male djece s tim problemom s tetivama i stopalima (sad dal je baš ista dijagnoza nisam sigurna) i oboje jako dobro napreduju, uz puno vježbe

11 svi 2010, 08:32

:kiss :kiss :kiss

11 svi 2010, 09:09

Plusić, tek sam sad sve iščitala....žao mi je da kroz to prolazite, da on kroz to prolazi...ali, ide nabolje i to je supeeer! drago mi je za dobre vijesti, i da ste napokon dobili normalni odgovor, pa makar i nije od glavne face. držim fige da sve prođe što 'bezbolnije' za sve vas!

11 svi 2010, 09:23

Sve bu to dobro Plusić! :dada
Super za dobre vijesti! :joy :joy :joy

12 svi 2010, 11:16

Jako dobre vijesti, bravo za malenog.... :joy :joy
Taj doktor nije od jučer, ima i on iskustva, sigurno zna što priča...

12 svi 2010, 23:54

90 stupnjeva!pa to je odlicno! :joy

13 svi 2010, 00:10

ne razumijem se u faze ispravljanja stopala, ali gledajuci sliku sa stranice o Ponseti metodi, meni se cini da smo mi sa ovim trecim gipsom zapravo na polozaju ovog cetvrtog.
Ovaj zadnji na slici je ujedno i zadnji okret, jako ruzno izgleda u prirodi (moram priznat), i navodno ih boli :place
ali mislim da je roditeljima najlakse podnosljiv jer je zadnji :dada

slika

13 svi 2010, 09:53

:hug Bice to sve dobro nece ga jako boliti, vidices da se i sami iznenadimo kako djeca neke stvari dobro podnose. :kiss

13 svi 2010, 21:09

Plusic je napisao/la:ne razumijem se u faze ispravljanja stopala, ali gledajuci sliku sa stranice o Ponseti metodi, meni se cini da smo mi sa ovim trecim gipsom zapravo na polozaju ovog cetvrtog.
Ovaj zadnji na slici je ujedno i zadnji okret, jako ruzno izgleda u prirodi (moram priznat), i navodno ih boli :place
ali mislim da je roditeljima najlakse podnosljiv jer je zadnji :dada

slika

citam i gledam ovo prvi put. i prvi put vidim te gipsice. i uf, nije vam lako :hug
ali, ide to kraju. pomalo... :kiss

13 svi 2010, 21:56

Pregrmit ćete nekako i taj zadnji, jest da je najbolniji, ali morate to proći, sad kad je malen lakše će biti i kraće će trajati.
Rano ste krenuli i već se vide pomaci.Samo hrabro :hug :kiss
Mislim na vas...

13 svi 2010, 22:04

plusić,super za dobre vijesti :joy :joy ,ma ide to vama ,mada znam da ti nije lako :hug
Odgovori