Postao/la nadicab » 09 vel 2006, 11:29
hmmm, do sada smo bili u:<
>1. ducani: Mercatone i Branimir centar<
>2. apotekama<
>3. domovi zdravlja<
>4. Vinko Bek<
>5. OS<
>6. MIOC<
>i samo smo zadnji put imali problema u MIOC-u (cak neugodno iskustvo), ali mm je poslao pismo ravnateljici i ona je garantirala da se to vise nece ponoviti.<
>S Tiom smo poceli vjezbati da pocinje slusati Denisove naredbe; to znaci da Denis mora razgovjetno reci naredbu i da je mora gledati u oci - eh, to vec ide teze, ali nakon dugog ponavljanja, ipak poslusa naredbu "LEZI". Sasvim OK donosi lopticu Denisu u krulo, a poceli smo i da donosi papuce, igracke itd.<
>MM ju je poceo sve vise pustati s lajne kada su vani, pa cak i ja ju pustam s lajne kada ide na travu. ALi, neki dan je vidjela drugog psa i uopce me nije slusala nego je pojurila prema njemu i preko ceste Sreca da nije prometna cesta.<
>Bili smo i na socijalnom druzenju s njom kod glavne sefice i njenog la
adora - ajme, sto su njih dvoje izvodili. Ja i Denis smo se dosta plasili njihove igre, ali kako je igra dugo trajala, Denis se opustio na zvukove rezanja i lajanja.<
>Jos nas ceka upoznavanje s veterinarom <i></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert EinsteinDenis, 16.05.2000.http://www.udruga-oko.hr