Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: Mekki Torabi - nastavak

31 ožu 2010, 23:53

Kao prvo htjela bih zahvaliti starijim članicama ovog foruma prvenstveno IRENI koja je upozorila ekipu na gorenavedeno, naime obzirom da sam baš ja pokrenula temu o Mekkiju s namjerom da prenesem svoja pozitivna iskustva i eventualno potaknem mamice da razmisle o odlasku Mekkija već duže vrijeme razmišljam kako je tema otišla u krivom smjeru i nisam se usudila ništa reći.

Po čemu to zaključujem i kako si to dozvoljavam reći -upravo po veeeeelikom broju PM koji mi stižu vezano uz put u Maroko i Mekkija i to stalno jedno te isto što ukazuje kako se previše piše o svemu i svačemu pa i o taxiju po nekoliko postova umjesto da se to rješi putem PM kako ja to nastojim sa svim zainteresiranima a samo bitne informacije da se nalaze u temi (prije svega iskustva jer to je ono čemu GP služe) - vjerujem da bi svim novim i starim članovima to puno više pomoglo nego ovaj način pisanja i širenja teme postovima koji se bezbroj puta ponavljaju.

Za sve ostale pomoči i potpore imate forum.hr i tamo zaista možete na dugačko i široko o svima i svačemu i o svim ostalim dijagnozama, a velika većina nas koji smo na ovoj temi piše i tamo u temi Mekki torabi tako da možemo proširiti priču na toj temi.

Nadam se da me nečete sad krivo shvatiti i napasti al bilo bi ljepo da ovaj forum zadrži svoje okvire u koima su ipak najvažnija naša djeca i naša iskustva vezana na njih! :ljubav

07 tra 2010, 14:58

Nije li ovo čista reklama hotela? Kakve to veze ima sa iskustvima roditelja?

07 tra 2010, 15:03

rijeseno :mrgreen

07 tra 2010, 16:36

Šta je je - brza si :dada

12 tra 2010, 22:08

aneta je napisao/la:ispričati nam svoja pozitivna iskustva.

eh,i tko ce sad ovdje pricati?
ako je bila namjera zatvoriti jedan dobar forum,to je svakako uspjelo...

13 tra 2010, 14:12

sestrična od prijatelja se doselila njima na par tjedana kada je Mekki bio u Zagrebu; karcinom.
Prošli tjedan je umrla

28 tra 2010, 20:33

:time pozdrav svima,
ima li tko informacije kada Mekki stiže?

03 svi 2010, 08:31

Sinoć saznala 10.05.2010. bi trebao početi raditi !

Al kao i uvjek ja to ostavljam sa zadrškom dok ne sleti, no informacija je provjerena

05 svi 2010, 09:04

Andjela2 je napisao/la::time pozdrav svima,
ima li tko informacije kada Mekki stiže?

Informacije o dolasku možete naći na Mekkijevoj stranici.
Sretno svima i vidimo se na Velesajmu 11.05.2010.

05 svi 2010, 10:50

[quote="frezija
Informacije o dolasku možete naći na Mekkijevoj stranici.
[/quote]

Ajde Bogu hvala da je i to prolradilo - nemoramo više privatnim linijama vući informacije.

Pozdrav Frezija - vidimo se ;)

08 svi 2010, 10:35

Samo jedna mala obavijest da Mekki slijeće u nedjelju 9.5. oko 21 sat na aerodrom pa tko želi i može doći.. :)

09 svi 2010, 18:30

Pozdrav svima
Drago mi je da se Mekki vraca u Zagreb. Zna li se do kada ostaje i planira li dolazak u Sarajevo? Mi smo bili prosli put u Zagrebu dvije sedmice, nije bilo nikakvih rezultata ali razmisljamo da pokusamo ponovo. Molim sve koji imaju informaciju da je podijele s nama.
Hvala i sretno svima :mah

20 svi 2010, 19:59

Evo moram da se ispušem jer sam :place i :angry pa taman me :baba
Najprije pročitam kako me Nacional citira i prikazuje naivnom i lakovjernom; Zašto- jer vjerujem čovjeku kojeg doživljavam kao jednu toplu osobu, kojemu NIŠTA nisam dala, koji ništa ne obečava, ali i ne uzima. A šta je sa lječnicima koji puno obečaju, ništa ne učine, a svaku minutu debelo naplate. Vjerovatno gospoda koja tako pišu ne znaju što znači imati bolesno dijete. Neka se oni ne brinu za moje gluposti i to gdje ja trošim novac. Nije se brinuo ni moj poslodavac, prijatelj ,kum koji mi je bez tople riječi ili otpremnine nakon 13 godina rada dao otkaz iako imam dijete s posebnim potrebama (što nije u skladu sa zakonom) jer mu je recesija. :hrvatska A sada vidim da se uključio u humanitarnu akciju DOBRO JE ČINITI DOBRO. Kojeg li licemjerja.
Prema tome, ako se varam, neka, ali ja još uvjek vjerujem da postoje dobri i manje dobri ljudi. Dobri nam daju NADU koju samo mi mame razumijemo.
Slijedeći tjedan ćemo nadam se doći u Zagreb po jednu šaku nade.
Nemojte se :angry ako sam :znoj . Valjda mi je danas takav da.
:kiss svim mamama

21 svi 2010, 15:48

Aneta :hug

01 lip 2010, 10:14

Aneta :hug

Snimili EEG i bili na kontroli.....EEG je poboljšan-nema više grupnih izbijanja samo pojedino (dr. pitao jel mi još uvjek koristimo istu terapiju) :rolf :rolf a ko bi ju osim njega mogao promjeniti :naughty

02 lip 2010, 20:25

lea.marijela je napisao/la:Snimili EEG i bili na kontroli.....EEG je poboljšan-nema više grupnih izbijanja samo pojedino (dr. pitao jel mi još uvjek koristimo istu terapiju) a ko bi ju osim njega mogao promjeniti

BRAVO !! :joy
Moj F je već 2 puta od prošle god. kada smo bili kod Mekkija radio EEG i oba puta u granicama normale :nana .
Sad nažalost ne uspijevamo ići (moja malenkost se vratila na posao :mrgreen ), ali moj F uredno ručicama vadi igračku po igračku iz posude kraj sebe i pregledava (što očima, što ustima) što je prošle godine bio s.f. :5
Puno pozdrava od radnog čovjeka! :naughty

10 lip 2010, 22:23

Pozdrav svima!!!

Nadam se da je bilo uspjeha i ovaj put kod Mekkija. Ako niste culi vijest, bio je samo jedan dan u Sarajevu i najavio dolazak 15.09.,
najvjerovatnije da ce raditi u Skenderiji. Sad mi je lakse jer nismo mogli doci u ZG. Vidimo se!

11 lip 2010, 22:03

Mekki produžio boravak do 25.06.2010. a mogu i potvrditi sve što je Dada.V. napisala 15.09.2010. dolazi na cca 30 dana u Sarajevo i biti će u Skenderiji.

26 kol 2010, 22:14

Ima li neko novih informacija? Dolazi li Mekki u Sarajevo ili Zagreb? Septembar se primakao! :mah

14 ruj 2010, 23:43

Prema zadnjim informacijama u Sarajevu počinje raditi 25.09.2010 a u Zagrebu bi trebao početi 20.10.2010. :mah

29 ruj 2010, 18:05

04.10. je u Sarajevu

04 lis 2010, 22:16

Od danas pa do 07.11.2010. Mekki radi u Sarajevu u dvorani Zetra. Prima svaki dan osim ponedjeljka od 10,00-16,00.
U Zagreba nažalost ovaj puta neće dolaziti :(

04 lis 2010, 23:05

što s vama? idete li u Sa?

05 lis 2010, 21:45

:) Putujemo u četvrtak. Nije bilo u planu jer sam ga očekivala u ZG. no pre blizu je da bi ovo propustili

05 lis 2010, 21:54

sretan put :mah i piši nam pomake

06 lis 2010, 17:50

Lea, svaka čast! :) Puno Vas pozdravljamo i držimo fige...Kak dugo mislite ostat tamo?

19 lis 2010, 14:25

lea.marijela je napisao/la::) Putujemo u četvrtak. Nije bilo u planu jer sam ga očekivala u ZG. no pre blizu je da bi ovo propustili

Bokić

Imaš možda ikakvu ideju kad je slijedeći put u ZG?

THNX

22 lis 2010, 20:33

Pozdrav iz Sarajeva. Ovdje je krš i lom- dnevno cca 35.000 ljudi. Za sada ih je cca 10 prohodalo, cca 10 progledalo a o drugim stvarima da i ne govorim. Što se tiće Zagreba kako se sada čini neće prije jeseni iduće godine ukoliko se ne desi nešto i Zagreb ne organizira prostor i pozivnicu za Mekkija.

27 lis 2010, 13:17

...

02 stu 2010, 19:15

hmmm... vec dugo razmisljam hocu li ista ovdje postati, ali... uz duzno postovanje svima koji vjeruju - ja sam odlucio da necu ici. A zivim 5 minuta od zetre. Imam cak i gdje parkirati tamo. "Stelu", kako mi kazemo. Previse mi nekonkretnih primjera ("jedan prohodao", "onaj iz crne gore progledao", "pravo pozitivno", "jedna zena iz kaknja ozdravila"... I nisam sklon onome "roditelj ce probati sve za svoje dijete". Necu. Samo ono sto ima smisla. A nakon sto sam gledao Mekija na TV nedavno - nema smisla. On suti, njegov pratilac (prevodilac, manager, sta li) prica li prica. E jebes ga.

Sve ostalo bi mi bila jos jedna serija razocarenja, nadanja i sumornih misli.

e sad me objesite...
Odgovori